Friday, 14 January 2011 11:12
(3.15 basert på 7803 stemmer)

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

399

Kommentarer

| Skriv en kommentar
Hei har bredbånd L 70/5 i fra get, Hva skal målingene ligge på ? Jeg får opp 14 ned og 2,4 opp. Får jeg det jeg betaler for?
8 år siden av Hans
Hei kan none fortelle meg hva resultatene skal ligge på, når man har brdbånd L 70/5 i fra get test resultaten viser 14 ned og 2.37 opp på testen her. Får jeg det jeg betaler for? Eller bør jeg klage?
8 år siden av Hans
betaler for 20/2 får aldri høyere en 14,8/2
8 år siden av traksen
Har Vert Feil Med Signal styrken fra get på Oppsal,men det er i orden nå ,vis du ikke får hva du betaler for kan det komme av modemet ,jeg hadde m30 ,men på grunn av modemet bare ga 20 (pga av at jeg har Telefoni også hos Get) ,bytt Modem har nå l70 og får Hva jeg skal ha 70,Er Veldig Fornøyd Nå
8 år siden av Lars
Get (out of my life). Get er et mareritt rett og slett får aldri det du betaler for, samme idiotiske prosedyre når du ber om hjelp, skru av og på har du sjekket dit har du sjekket dat meg i øret. Skriiiikkkkk. For noe idioter hele den mafia systemet deres med boretslagspakke som torturer livet ditt rett og slett da du blir maktesløs og får ikke velge det du vil. Klag så mye du vil, dessverre kan ikke bytte bolig da det er samme greia overalt borettslag der og, da jeg ikke har råd til eget hus. Må nok leve i tortur til det kommer folk med vett i styret. Get out of my life.
8 år siden av fanda
Hver gang jeg måler får jeg det jeg betaler for ( 10/2 , men det går ofte tregt og vi har ett par stopp pr.dag. Borte ett par min så er det tilbake. Av og til "fryser" også TV-bildet.
8 år siden av ajchris
Har hatt Get bredbånd i over 2 år nå og er fornøyd. Min 70/5 linje er meget stabil og er så og si aldri nede. :)
8 år siden av Harelabb
Perfekt nett!! Over forventning. Prisen kan jeg heller ikke klage på. Fatter ikke hvorfor jeg bytta fra Telenor til Get for lenge siden. Telenor er stabilt ja men jeg ser nå at jeg har betalt for mye for for lite. Måten de bundler prisene på kan jo gjøre enhver stakkar forvirret
8 år siden av AG
Etter at vi fikk Get som leverandør har det bare vært glede. Alltid levert litt mer bredbåndshastighet enn bestilt. Digital-TV er helt perfekt med HD-PVR. Oppetiden er fantastisk. Hadde ADSL før Get og det var ikke mye å skryte av.
8 år siden av TJ
Har 64Mbit og klager ikke :)
8 år siden av LOOOL
Jeg skal ha 70mb linje (50 mblinjene er oppgradert til 70bm fra get), og får snaut 40. VELDIG skuffet. har hatt tekniker på besøk, ingen bedring.
8 år siden av CS
http://www.speedtest.net/result/1939767107.png har superbredbånd 70 / 5 Og dette er det jeg får? Bruker kabel, alt var avslått under testen..
8 år siden av Marius Fagerheim
GET har nå brukt sikkert minst halvannet år på å løse et problem med støy på linjen til borettslaget. Det er et periodisk problem som kommer og går, vedvarer da i flere timer med ca. 50% pakketap og dermed en ubrukelig linje. Påstår at det er sterk støy fra en strømkabel. Hver gang man ringer har de sendt en tekniker, men å fikse det klarer de ikke. Borettslaget er forholdsvis nytt med ny infrastruktur. Innimellom har de også oppgradert hastigheten uten prisøkning. Mye ros for det, men samtidig ikke tatt høyde for høy overbooking som kunne føre til latterlig hastighet på tidspunkter med høy trafikk (les: godt under halvparten) i ukesvis etterpå. Siste oppgradering klarte de bra dog. Ellers, når alt virker, er linjen meget stabil og jeg får den hastigheten jeg skal ha. Får ikke fast IP, men den man har skifter så godt som aldri. TV: Dekoderen man får i grunnpakken er supertreig, kræsjer og støtter ikke HD. De prøver å tvinge alle over å dekodere med månedsleie. I tillegg er systemet proprietært, kan bare glemme å putte programkortet i tven.
8 år siden av interferens
Ned 70.52Mb/s, opp 10,52MB/s Veldig sjelden nede, stabil linje.
8 år siden av Rune
Dummeste avtalen jeg har gått med på. Har snart brukt GET i 1 år nå, men får aldri hva jeg betaler for og en generelt ustabil linje og det midt i stavanger... Tven er helt OK heldigvis, men jeg forsvinner sekundet bindingen min går ut.
8 år siden av Andreas
Har nå hatt GET i 6 år, og det er Norges aller verste selskap: Det går ikke en uke uten problemer: Linjebrudd,linjefeil, utstyr som ikke fungerer, gamle linjer, spraking i telefon, ustabilt Internet, tv avbrudd...Kommer til å kutte ut telefon og Internet. Må dessverre ha tv signaler fra de en stund til. Kundeservice er en stor vits, og "utbedringen" teknikere foretar seg er liksom løsninger. Her i indre Østfold bør ALLE boikotte et så useriøst selskap. Det verste du kan gjøre er å være totalkunde: Det svikter nesten ukentlig, og da har du problemer med både telefoni, Internet og tv signaler. Ønsker du å bruke fritiden til å krangle med et selskap som bryr seg katta, så skaff deg GET!
8 år siden av JFK
Linjene har kun nede i forbindelse med kabelbrudd da noen gravde feil sted (ikke GET sin feil). Stabil linje og gode hastigheter.
8 år siden av HPK
Jeg har slitt med Get nå i snart 3 år, samma gammle reggla hele veien, vanligvis når det funker har jeg 14 i ping 20Mbit-2Mbit, Sjekka nå så hadde jeg 6.67Mbit og 0.31Mbit dette sitter jeg og betaler for.. er helt latterlig, da jeg ringte å klagde sist var det støy på linja som foråsaket dette, det var 500hustander som hadde problemet rundt på Oppsal i Oslo snart heller jeg bensin på get utstyret og sender det tilbake som smeltet plastikk, samma med Tv-boksen, det har vel paia nå for 3 gang, jeg spurte dem hva de gjorde med de gammle delene som de får tilbake av kundene sine og dette var svaret: vi sender dem på repp og gir dem ut videre til neste person, hallo en del ryker vil føre til at neste del ryker... dette sitter man og betaler for, en tidligere ødelagt Modem og Tvboks. det var ihvertfall svaret jeg fikk da jeg var på get kontoret sist.... helt drøyt spør du meg.. betale dem vær mnd for noe man ikke får, og ja jeg bruker kabel til nettet mitt, trådløst er utelukket. takk for meg!
8 år siden av Not Like
Jeg har hatt ustabil linje og hakkete tv-kanaler fra Get siden April 2011, og har pr dags dato 09.02.2012, ikke betalt en eneste regning til Get siden April 2011 men fortsatt hatt tjenestene. Get har valgt å kreditere mine regninger fordi de ikke har levert meg produktet jeg har kjøpe, noe som er rimelig. Med dette skjer jo ikke av seg selv naturligvis, man må si i fra.
8 år siden av Patrick
Storfornøyd med Get, den beste leverandøren jeg kan huske å ha hatt. Har 50/10 og får 51/10 på testen. Etter at de fikk ryddet opp i problemene de hadde tidlig på 2000-tallet, da de het UPC, har dette blitt en av de beste leverandørene i Oslo-området. Kabelteknologien (EuroDOCSIS 3.0) er overlegent det som finnes av xDSL om dagen, med mindre du bor oppå sentralen og kan få maks av det VDSL2 kan levere. Det gjelder de færreste, og i motsetning til xDSL-leverandørene, som leverer en "best effort" tjeneste, er det ikke noe problem å levere spesifisert hastighet på for Get og CD. Med mindre du har tilgang til fiber er dette det absolutt beste alternativet.
8 år siden av snep
Kunne ikke vært mer fornøyd med tjenestene fra GET. Har hatt 3 (ikke planlagte) utfall på 5 år. Har 50/10 linje. Måler alltid 60-70/9
8 år siden av Stian
Samme resultat som før på min L50 linje. Opphastigheten er som forventa og som den skal være, men 50 ned får jeg ikke. Ligger nå fra 43 til 47.
8 år siden av Torstein
Vært stort sett fornøyd unntatt under den påtvungede oppgraderingen Get gjorde i november 2011. Da leverte de kun 10/1 men jeg betalte for 15/2. Etter en ny oppgradering i januar 2012 betaler jeg for 20/20, men får 20/70. Det er bærre lækert.
8 år siden av JTG
Har stort sett alltid fått det jeg har betalt for. Har hatt litt problemer de siste ukene og fått 10/1 istedenfor 15/2. Klagd to ganger og fått kredittnota begge gangene. Har nå oppgradert til 20/20 og får foreløpig 20/69 :)
8 år siden av JTG
Betaler for 10/2 men får over 16/3 hver gang jeg tester. Get funger virkelig bra for en gangs skyld....
8 år siden av Jan-erik
Betaler for 10/2 men får over 16/3 hver gang jeg tester. Get funger virkelig bra for en gangs skyld....
8 år siden av Jan-erik
Betaler får 20/2 har 18/4 stor førnøyd med get bortsett fra at Internetten ofte blir borte. 1900 Fetsund
8 år siden av Kim
Canal Digital tar 499.- for 70/10 !!! På tide å våkne hos Get?
8 år siden av Steinar
Har 20/2 linje, som den leverer, når ingen andre er på ser det ut til. Det holder ikke mål å få 8mg ned i normal tid. Vurderer å gå tilbake til Nextgentel. Der var i alle fall linjen stabil 20% under..
8 år siden av Geir
endelig ferdig med telenor og overgangen til get er fantastisk!!!!!! De leverer det de lover..
8 år siden av toro
Get har fått/endret til nye opp og nedlastninger. Betaler nå for 10/2 men får bare 10/1. Betalte og hadde riktig opp og nedlastning tidligere. :(
8 år siden av Flette
Å få svar på telefonen gikk lynraskt! Veldig imponert! MEN linjen er ifølge denne testen ikke så lynrask som jeg betaler for. Langt derifra, faktisk!
8 år siden av Erik
Betaler for 10/2 og måler 10/2. Alltid fungert supert her:-)
8 år siden av Micromario
Jeg har slitt med Get siden dag 1, flere brudd på internett tjenesten pr dag, i hovedsak 50% av ytelsen de har solgt og lite respons når jeg feilmelder.
8 år siden av Morten
Akkurat skifta kabelnett her i borettslaget og fått montert opp utstyret. 2 testrunder på itavisen sitt speedometer vister 40 ned og litt under 5 opp. Litt under det linja skal være ( 50/5), men får se om det blir forbedring i andre tester og om noen dager. Uansett ingenting "gratis" de første dagene.
8 år siden av Torstein
Dere idioter vet at dere ikke får f.eks 50 mbs når dere har tråløs dere må bruke kabel for det eller så anbefaler jeg dere og oppgradere rutern deres. omg nuubs
8 år siden av Marius
Stort sett stabilt med opplasting raskere enn lovet, men nedlasting på ca. 60-70% av kontrakten. Oppgraderer til 50 - spennende! Oslo 0473.
8 år siden av Geny
Get har store problemer med alle sine tilbud over alle de årene jeg har vært kunde. Jeg burde forlengst sagt: goodbye get! Ustabilt og dårlig i forhold til det de skal levere, men full betaling vil de ha!
8 år siden av Hagen
Har get Her på slettheia på 4626. Her er det skikkelig ustabilt kommer og går og slik Siere de det skal være i 2 månder frem Vi skal få penger tilbake sa de i dag på get De har solgt mere en de klarer og lever ..nå er jeg pist
8 år siden av Ørjan
Har 10/2, får 15/3 hos GET. Ikke så galt!
8 år siden av Sigve
Er langvarig GET kunde, og er generelt veldig fornøyd med både kundeservice og produkter. Sitter på en 20/5 internettlinje og opplever nesten 100% leveranse (målt hastighet er 19,7/4,8)
8 år siden av Gunnar
I dag, etter 15 dager har vi fått tilbake signaler! Pga graving i en tomt i nabolaget har kabelen blitt skadet flere ganger. Men tross daglig kontakt med kundeservice, er det ingen tilbakemelding. Kundeservice vet ikke status! I tillegg etter en uke får jeg snakke med områdeansvarlig: "kjenner ikke til saken"! Det er for dårlig kommunikasjon i selskapet!!!
9 år siden av Eivind
Får den hastigheten som jeg skal ha. Er strålende fornøyd med det bredbåndet og de andre produktene som Get leverer til meg her på Kløfta.
9 år siden av TH
Get er topp Tv med digital koder sparer meg all reklame tar opp, 30 ganger spoling forbi reklame. Internett bra service.
9 år siden av Brain
Har slitt med GET i to år nå. Mye pakketap og til tider så mye at kabelmodemet ikke engang får kontakt med DHCP-serveren. TV signalet er merkelig nok greit nok med unntak av litt hakking, blocking og korte lyd-glitcher. Når jeg måler hastigheten min her får jeg målt den til 0,24Mbps ned og 2.7Mbps opp. Jeg skal ha 8/2Mbps. ALT utstyr inne i leilighet har blit byttet ut, noe av det flere ganger. Kabler og bokser. Likevel mener GET at feilen ligger i leiligheten min til tross for at tekniker har fortalt meg at det antageligvis er en dårlig kobling et sted utenfor leiligheten min. Direkte useriøst. Har nå gitt opp å få noe dreis på dette og sagt opp både TV og Internett.
9 år siden av kukan
Jeg er kjempefornøyd med Get sin levering. Jeg har 10 Mb/s i opplasting og 4,0 MB/s i nedlasting og får stortsett levert over 10 Mb/s i nedlasting og rundt 3,6 Mb/s i opplasting. Jeg er fornøyd.
9 år siden av Johan Pedersen
Har slitt med GET i to år nå. Mye pakketap og til tider så mye at kabelmodemet ikke engang får kontakt med DHCP-serveren. TV signalet er merkelig nok greit nok med unntak av litt hakking, blocking og korte lyd-glitcher. Når jeg måler hastigheten min her får jeg målt den til 0,24Mbps ned og 2.7Mbps opp. Jeg skal ha 8/2Mbps. ALT utstyr inne i leilighet har blit byttet ut, noe av det flere ganger. Kabler og bokser. Likevel mener GET at feilen ligger i leiligheten min til tross for at tekniker har fortalt meg at det antageligvis er en dårlig kobling et sted utenfor leiligheten min. Direkte useriøst. Har nå gitt opp å få noe dreis på dette og sagt opp både TV og Internett.
9 år siden av Roy
Har Get L, 50/5mb, men får bare 10/1 og aldri fått bedre heller.
9 år siden av Alexander
Jeg betaler Get for nedlastning 8 mbps, men oppnår resultater fr 3mbps. GET bør levere varen tilfredstillende
9 år siden av mn
Jeg betaler Get for nedlastning 8 mbps, men oppnår resultater fr 6-7 mbps. GET bør levere varen tilfredstillende.
9 år siden av Håkon andersen
Bra ned. Ikke helt bra opp.
9 år siden av GET
Er så lei Get at jeg vil kaste opp. Les min blogg ang. dem å kundeservice. http://www.huskit.no/vislapp.php?id=31
9 år siden av Joar
Har hatt Get i 4 år (Bak Slottet) og er stort sett fornøyd, men søndag kveld er det alltid helt håpløst tregt fra ettermiddagen og utover hele kvelden. Tipper at det er noden i nærheten som blir overbelastet av alle som skal betale regninger og slikt som jeg vil tro mange bruker søndagskveldene til.
9 år siden av Bjørn
Har hatt Get 1 års tid. Hadde Telenor. Men er nå blitt veldig fornøyd - spesielt etter siste oppgradering.20/2. Er veldig fornøyd! C",)
9 år siden av Tom Martin
Stor fornøyd med overgang til Get, fra Ventelo. har nå noe varierende ned hastighet(mellom 16 og nesten 20 Mbps), opphastighet er mer en lovet. Begge er myyye mer en hva kapasiteten Ventelo hadde mulighet til å levere hos meg. Var i kontakt med Get i forbindelse med avklaringer med kundenummer og løsningene (internett, TV og trådløs router) - Intuitiv automatisk telefon support og jammen rask ekspedering via vanlig kunde support, 3min45sek, så var alt oppklart og dekoder oppdatering utført - Strålende bra. Fant ut at det var noe treghet i den gamle D-link(DIR-635), ble full jubel når jeg brukte router som fulgte med, en nyere utgave av DIR-635.
9 år siden av Jan-Erik
Har hatt visse problemer fra tid til annen, men GET har alltid fikset dette raskt og effektive. Har nå 20/5 og alt fungerer veldig bra. Ingen variasjoner i hastigheten. Noe stive priser, men de andre er ikke noe bedre.
9 år siden av André
GET er den værste levrandøren av internet som jeg har vært bortig. Jeg har nå holdt på i to år og krangle og diskutere med dem. Og enda så klarer de ikke og ordne problemene her. Totalt så har det vært 5 tekniker her lol går det ann. Og det værste er at de nærmest har monopol i det området som jeg bor i. Ingen av de store levrandørene kan levere hit så nå begyner jeg og jakte i det mindre markede finer ejg ikke noe der så vert jeg ikke va jeg gjør, kansje tv er neste skrit.
9 år siden av André
Har 50Mb ned og 10Mb opp fra Get. Med unntak av noen dager, får jeg akkurat det jeg betaler for. Jeg er derfor godt fornøyd.
9 år siden av Rune
Abonnerer på 10 Mb linje fra Get. Får halvparten. Kan ikke si jeg er fornøyd. Skiftet fra Lyse, som leverte varene, pga pris.
9 år siden av Åmund
Har hatt get nå ei stund. Hastigheten er stort sett grei. Problemet jeg opplever med dem er at man har pakketap og altfor ustabil ping tid. Nokså frustrerende om man driver med online spilling....Prøver man å å ringe support så får man bare beskjed om å bytte modem uansett hva som er feilen. Tror Get kunne ha tjent en masse på litt opplæring på de som sitter på support angående tcp/ip teknologi.
9 år siden av Tore
Har 20 Mbit fra Get nå, det funker helt greit, litt varierende hastighet. Syke priser på de nye produktene :( Og hva skjer med 10 Mbit upload på 200 Mbit linje !?
9 år siden av Bernt H.
Har hatt Get i rundt 5-6 år og stort sett alltid vært fornøyd.
9 år siden av Wazi
Jeg har det på Sandaker, fungerer veldig bra. Selv om jeg har hørt at de har én aksess inn i blokka?
9 år siden av Rune Bøler
Get er bra når det først fungerer, men det hjelper desverre lite når det er så ustabilt som det er på Frogner i Oslo.
9 år siden av Frode

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback