Friday, 14 January 2011 11:12
(2.47 basert på 1779 stemmer)

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

Telenor oppgraderer dagens bredbåndsnett slik at kabelen du allerede har i veggen får langt større kapasitet, opptil 40/10 Mbit/s. Produktet kan bestilles via Bredbånd.no

Kommentarer

| Skriv en kommentar
Advarer alle som leser dette å aldri registrere eller ta internett fra Broadnett. Ble låvet i tlf minst 100 ganger, noe jeg ville selv forsikre meg med. Kjøpte 20mpbs/1mb up. Selgeren låvte meg å være mellom 12 og 16 mb hele tiden. Men jeg ligger alltid under 10 mb, flere ganger under 5 mb og der ligger jeg lenge selv om jeg har restartet og alt det greiene der. jeg er dritt lei av å bli lurt av hore leverandører som broadnett over tlf, dere burde skamme dere. eneste jeg ville ha var en bra leverandør og bra internett, men det fikk jeg ikke selv om jeg ble lovet såååå mye.
8 år siden av Azmani
Dårlig oppfølging fra kundeservice til Broadnet. Anbefales derfor ikke ! Bestilte bredbånd gjennom de. Fikk beskjed om at det skulle komme montør tre ganger på rad uten at det dukket opp noen. Sendte de så epost, uten å få svar. Avbestilte deretter med beskjed til de om de kunne bekrefte avbestillingen. Men har ikke hørt noe mer. Tror jeg finner meg ett firma som vil ha meg som kunde:)
8 år siden av Tore Tang
Man lurer på om folk under her i det hele tatt kan lese og manøvrere seg rundt i samfunnet? Sette spørsmålstegn ved svindel? Fra Broadnets sider: "Prisen gjelder for alle hastigheter opptil 20 Mbps. Opplastingshastighet er maks 1 Mbps" "MAKS" / "OPPTIL". Dette har vel alltid vært standardbegreper med ADSL. Vil man ha skikkelig bredbånd, bruk kabel eller fiber. Jeg fikk 10Mbps/800kbps med dette 20/1-abonnementet til Ventelo, og er strålende fornøyd med det for under 300,- mnd, og jeg utfordrer folk til å finne et bedre alternativ der telefonlinja er eneste mulighet.
8 år siden av Stan G
vi får 4,01 Mb/s og vi målte med kabel dette er virkelig dårlig og med trådløs er 3,88 Mb/s trådløs modem koble seg av mange ganger per dagen og selv om den er synlig, den koble seg ikke uansett, vi har den med 3 antenner, koble seg ikke uansett veldig skuffende
8 år siden av Jose
Betaler for 20/1, får ca 10/0,6...
8 år siden av F. Robert Blindheim
Super fornøyd. Ved trådløs test får jeg nesten 16 mb/s ned, og ca 900 kb/s opp, er godt over 20 og 1 med kabel tilkoblet (har bestilt 20/1). Stabilt og bra nettverk.
8 år siden av Annette
Har hatt 20/1 fra Ventelo ca 3 uker her nå. Har hat 12/0,6 stabilt i starten, men nå har jeg alt fra 0,9/0,9 til 5/0,9. Dårlig kvalitet på linja er vel understatement... Men den er rimelig og på den gamle kobbershiten er det ikke mulig med skikkelig gode hastigeter dessverre.
8 år siden av Lasse
Vi har 4/4 og den leverer tett oppunder hele tiden. Til alle som klager: Testing kan ikke gjøres med godt resultat med trådløst. Husk også at jo flere routere / switcher som står mellom modem og maskinen du tester med, jo mer reduseres hastigheten. Husk også å være den eneste som er aktive på lokalnettet når du skal ha gode resultater. Husk at smarttelefoner også skaper mye støy i nettet, og disse bør være koblet av. Koble deg til routeren og ta ut alt annet, er mitt tips.
8 år siden av Blid
Får vel komme med en kommentar her jeg og.. Hadde kabelnett fra Fikas, betalte 500kr for 8/2Mbit, kom sjelden over 1/0,6Mbit.. Så byttet jeg til Ventelo 25/5, har ligget stabilt på 29/4 i 6 mndr, så må si meg veldig fornøyd :)
8 år siden av Arian
Jeg fikk VDSL 40/10 fra Ventelo for noen måneder siden. Funker som fjell og jeg får de hastighetene, jeg betaler for (40/10). Så vidt jeg har forstått er disse høye hastighetene meget avhengige av 1) Hvor godt/gammelt kabel det er mellom deg og sentralen 2) Avstanden til sentralen
8 år siden av Andreas
På siden til ventelo står det OPPTIL 20mbit hastighet, så jeg ser ikke problemet. Jeg betaler mindre enn telenors 5mbit, og er fornøyd.
8 år siden av Mikke
Fikk 20/1 til samme pris som 5/0,5, men ble fortalt/advart på orhpnd om at linjestrekket var så langt fra sentralen at ventelo trodde jeg ikke ville få ut mer enn mlm 8-9 kanskje oppi 10-12.. jeg har målt over tid og får minst det ventelo påsto, men til forskjell fra det enkelte hevder spiller det ingen rolle for min hastighet om det er via trådløs eller kabel, enten via modem eller ruter, har altså 12-13/0,9. Ganske fornøyd
8 år siden av vebjørn
Fikk beskjed av ventelo at max 6/max1,og har 5/0,6. Er fornøyd,for vi bor akkurat i ett grenseland. Venelo er flott!! nexgentel ble kun halve av samme lovnad,samme med telenor....kanskje litt værre...så er kjempefornøyde vi ;D
8 år siden av Renate
De som er skuffet over at de ikke får det de betaler for. De har kanskje det samme problem som meg har? Jeg skulle få 6Mbits/0,5Mbits fra Ventelo. Fakta er at jeg har 3Mbits/0,Mbits, hvorfor jo Telenor bruker ennå kobberlinje hos oss, så Telenor sier at de ikke kan levere mer enn 3 Mbits fra deres nærmeste server/oppkoblingspunkt til vår adress. Så jeg kan ikke få mer kapasitet enn dette, så lenge jeg bruker Telenor sin ingangen av bredbånd. Kanksje har andre også lignende begrensninger?
8 år siden av Hartmann
Har Primafon som går på Ventelo sine linjer. !500 meter unna sentral med nestbest kobberlinjekvalitet. Primafon sa jeg kom til å få mellom 13 og 15 mbit når jeg bestiller en linje på 23. Ligger stabilt på 14,5 så da er jeg fornøyd. Folk må innse at jo lenger unna du er, og hvor dårligere kobberldningen til deg er, jo mer tap får du!
8 år siden av Thøger
Det er greit å vite at det var riktig å finne ny internett leverandør når man har dreambox, viaplay bredbåndstelefoni så går jo nettet utrolig sakte når den konstant er på 0.63
8 år siden av Zane
Har Ventelo 20/1 linje. Får ca 11/0.9. hvis jeg skal ha ca samme linje som jeg får på speedtesten så er det dyrer hos alle andre. Ventelo har 20/1 linje til ca 270 kr. Ingen andre har så billig!
8 år siden av Espen
Fikk installert en 20/1 linje i går kveld. Etter flere målinger på maks 12 ned, tok montøren kontakt med dem. Han ble visstnok fortalt at kobberlinja var ustabil og at de derfor skrudde ned hastigheten til 14/1, men at den iallefall skulle være stabil med det. Jeg måler i dag 11 ned og 0.8 opp. Altså drøyt halvparten av det jeg betaler for. Svindel?
8 år siden av Tom Espen
Fikk VDLS 25/5 fra Ventelo i dag. De leverer 25/5 til meg :) Og alle dere andre som klager over farten, håper virkelig ikke dere tester linjen trådløst.
8 år siden av Rofl Arne
Bestilte 20 mbit fra ventelo nå. og har bare ustabilt mellom 5 og 6 mbit.. litt skuffende..
8 år siden av Martin
Hadde telenor 2 Mbit/s med samme levering. Fikk Ventelo 20/1Mbit/s i dag, men leverer kun gjennomsnittlig rundt 1Mbit/s. Meget skuffet.
8 år siden av Skuffet
Betaler for 20/1. men sitter her med 10,5/0,8
8 år siden av Dag
Har Ventelo - alt tar en evighet ,noe er galt.
8 år siden av jorunn
Som med 99% av tilbakemeldingen her virker det som: Lovet 20 MB ned / 1 MB opp, får konstant kun 9-11MB ned / 0,65-0,85 opp. Stabil linje ihvertfall positivt.
8 år siden av otto
Ventelo gir det de lovet. Noe lavere hastighet enn max. men stabil levering. Tenk positivt og se om det er ditt utstyr som har mangler. Og vær høflige så er kundetjenesten på høyden :-))
8 år siden av Steinar
Hadde Telenor 16mb fikk 9-11mb gått over til Ventelo som lover 20mb og får 5-8 mb ofte med Ventelo . Også nett er stabil men internett hastighet dropper til 1mb ofte.Angrere veldig mye for flytting fra Telnor.
8 år siden av Ram
jeg hadde 16mbiten til telenor før fikk ei ustabil 5 mbit har ventelo 20 mbit får 12mbit men er i det minste dønn stabilt
8 år siden av thomas
8.24/0.84 mot de 20/1 jeg betaler for.
8 år siden av Jon
Har hatt ventelo i mange år og er meget godt fornøyd med linjer og kundebehandling.god jul til alle misfornøyde kunder,og alle fornøyde.
8 år siden av Alf-Inge Hatlem
Har ventelo 16000/700 har vært litt funky noen dager og tok et par tester. 0,6Mb/s ned. mulig det er noe trøbbel med sentralen, så regner med at det fikser seg relativt kjapt. Kommenterer igjen om det ikke blir bedre
8 år siden av lars
Har nedlasting på 1,87 Mb/s å opplastning 0,83 Mb/s, nættopp fådd Ventelo, skulle vesstnok få høgar hastighet einn d eg hadd som va 16 etteillerainna, husk ikke kor mye, ekke så inne på det, mæn jikk jævli mye fortar einn d hær,sjønn no å mærka såpass at d hær ser jævli dårli ut! Plages som fa1! Veit ikke KOR mange ganga eg ha discopprydda å defragmentert å slætta ditt å datt utn at d ha hjølpa. Arvingen min sku jo og få Ventelo mæn han ha vorre heime på besøk hær å han trakk sg lætt! Å d bi nok eg og å jør så snart eg kainn, e væl en gruinn t at d e bærre 269,- i mnd. Va jo dærførr eg blondina hoppa på!
8 år siden av Fran Hansen
Hadde ventelo før fikk bare 8 mb når jeg skulle hatt 14 som jeg hadde hos nexgentel dessuten var linja ekstremt ustabil. Har nå fiber fra altibox og både fart og stabilitet er en drøm av en annen verden så har du mulighet velg fiber kan godt hende ventelo funker for noen men definitivt ikke et selskap jeg vil ambefale enenste de har er god kundeservice som er ekstremt kjapp. Dessverre er de noe miljøsvin når kundeforholdet opphører blir en bedt om å skrote fult brukbare modemer og routere fått/kjøpt av dem det sier jo også kansje litt om prisen på modemene da når portoen tydligvis overstiger kostpris på modem/router....
8 år siden av anthony
3.7MB Veldig skuffa, men de lover ikke 20mb - de lover opp mot 20mb, så en får skylde seg selv.
8 år siden av CE
leverer absolutt IKKE det de lover. betaler for 20, ble garantert minimum 14, mens itavisen speedometer viser alt fra 0,55 (!!) til nærmere 11..
8 år siden av lynneth
Ventelo er verdes største dritt internet.. skal ha 8mb download har 0.80-1mb på det meste å har 0.19 upload.. verste største dritt nett jeg har sett.
8 år siden av Kristoffer
fikk ventelo idag (endelig) og er allerede forbanna! dårlig kundeservice, da de ikke sendte modem riktig, ble lovet minimum 14 på trådløst nett, da vi har 20 inn men NEI! har fått 11 maks engang, og den har egentlig holdt seg rundt 4-5!! var helt nede i 0,28 istad! seriøst, helt UTROLIG at det er mulig å ta betalt for 20 linje, love minimum 14 på wifi også er vi nede på 0.28!!! ikke det at jg måler hele tiden, MEN! når jeg merker at det tar tid å laste opp en vg siden aner jeg ugler og måler!! snakket såvist m ventelo om dette før kundeservice stengte, og de skyldte på at linja inn var litt dårlig (så de på sentralen) det kunne de vel for f ha sett når vi bestilte, og de lovte minimum 14 utifra det de kunne se! enten så lyver de og selger et produkt de ikke kan levere, eller så er det folk som ikke har snev forståelse av tallforhold som jobber der.. anbefaler ikke
9 år siden av linn
sjekket nettop linja mi fra ventelo og jeg har bare 1.63 MB/s og skal ha 12 :/
9 år siden av Robert
Ventelo er den værste nettlevrandør ever pungtum. Har bare hatt ploblemer fra dag en.Jeg har hatt dårlig og ustabilt nett samt 40 prosent lavere hastighet.Skiftet til ventelo kun pga pris hadde før nexgentel de var en del dyrere men leverte meg dønn stabil 14 mb linje i 5 år samt de hadde nytt og moderne utstyr med både router og modem i ett som faktisk fungerte og du fikk låne gratis. Nå derimot med ventelo er jeg nede på 8 mb de sier det er det meste linja mi klarer og at jeg ikke kan få noe mer sprøyt sier jeg hadde jo 14mb før det er over 40 prosent lavere i tilegg er den utrolig ustabil og har hengt seg sikker 200 ganger siden jeg fikk den i mars den har gjort meg sprøøøø og drevet meg helt fra konseptene i irritasjon med 5-20 sånne drypp på rundt 30 sekunder til 1 minutt og minst 1-3 ganger daglig må jeg nappe ut modem har ringt de utalje ganger og de har lovet både servicemann og gull og grønne skoger og til tross for norges beste responstid som aldri har vært mer enn 2 min på telefon har de ennå ikke greid å fikse linja mi helt ennå den har dog blitt littgrann mer stabil. Venter nå på nytt modem kansje det kan løse dritten men det måtte jeg nærmest tigge meg til etter 7-8 samtaler på telfon. Ikke er de villige til å heve avtalen heller så må nå betale bruddgebyr eller dobbelt i 3 mnd for jeg har nå bestilt fibernett fra skagerak fiber og altibox som blir levert før jul med håp om at det er bra har bestilt 60/60 mb linje så farta har jeg trua på at blir bra og blir i fremtiden da heller ikke begrensa til middels/ lav fart på bare 8 eller 14 mb for jeg ligger 1800 meter fra sentralen så vdsl eller vdsl 2 blir nok aldri å få hos meg.Vil på det sterkeste fraråde alle som vurderer ventelo som nettlevrandør om å holde seg langt unna dem.nettet deres er utstabilt og har lavere hastighet enn andre samt utrolig dårlig og urgammelt modem eneste de er bra på er responstid på kundeservice på telfon og mail der et de et forbil
9 år siden av anthony
Ville spare en slant og byttet fra Nextgentel til Ventelo. Hastigheten ble halvert på samme linje. I tillegg går den opp og ned som en jojo.
9 år siden av Elendig
Betaler for 6mb. Fått 2,9. Takker så mye VENTElo.
9 år siden av Truls
Nå er jeg nede på litt over 5 igjen og ikke 12 som lovet.
9 år siden av jarle erik stensrød
internett er den verden største svindel...uten tvil du får aldri d du betaler for uansett levrandør
9 år siden av ingen
Fikk Ventelo nå i natt.Mælte 3 ganger og fikk ikke mere enn 0,65.Betaler for 12.Og nå er kl 03 på natten.Får måle igjen senere i dag og se om det er bedre da,for dette her holder ikke mål.
9 år siden av Jarle
Har hatt bredbånd fra Ventelo i flere år, etter anbefaling fra bredbåndsguiden. Har hele tiden klaget på hastigheten. Har ALDRI fått det jeg betaler for, og ligger cirka 70% under. Det modemet jeg fikk tilsendt fra Ventelo, er visstnok så gammelt at det hører med i den antikke dataverdenen. Det jeg nå vet, er at linjene her jeg bor er gamle, men hvis ikke Ventelo melder dette som et problem til Telenor (linjeeier), vil jeg alltid være nødt til å betale for en vare jeg ikke får. Å klage på hastigheten blir som Davids kamp mot Goliat:(
9 år siden av Misfornøyd
Hadde Telenor turbo tidligere å dei klarte ikkje å levere så mykje som Ventelo. Dei sa at eg budde så langt frå senderen derfor fekk eg ikkje det som står at eg skal ha.Samma er det med Ventelo dei klarer heller ikkje å levere det eg petaler for. Skulle ikkje ha vært lovlig dette her at dei tar full pris å leverer bare ca 60-65% av det som eg betaler for.
9 år siden av Knut
Dårlig ikke en halpart av hva Vetelo lover .BRUK ANDRE LEVANDØRER
9 år siden av Robert
Testet nettopp etter at linjen har vært dau i fire dager i venting på feilsøk: 0.7/0.1 mot de 20/1 jeg betaler for. Ustabil linje i flere år.
9 år siden av Peter Andersen
Jeg er meget godt fornøyd med Ventelo. Lovet hastighet på adsl på 11mb har holdt stikk over år. Jeg har også to mobilabonnemet og IP telefoni fra Ventelo. Rimelige og gode løsninger :))
9 år siden av Bjørn A. Aakvaag
Jeg er ganske fornøyd med ventelo. Jeg har internett med dem fra 2006. Bortsett fra et leveringsproblem i begynnelse (de krev en kreditthistorie og jeg hadde ikke det dersom jeg var nettopp flyttet til Norge) har de alltid levert det de lovet til en konkurransedyktig pris. Og hver gang jeg sjekker nettsiden blir det billigere og jeg får reforhandle mitt abonnement enten til et lavere pris eller til høyre hastighet eller begge deler ;)
9 år siden av il freddy
målte hastigheten i dag igjen ble bare på 0,91 til 0,06 mbit skal egentlig være på 4 mbit utrolig dårlig fra ventelo klaget mange ganger men ser ikke ut som det blir bedre
9 år siden av geir
Fikk installert bredbånd fra ventelo i dag. Dette ble mitt valg siden det kun er mulighet for bredbånd gjennom telefonkabler her jeg nå bor. Ventelo er per i dag det selskapet som kan levere mest i forhold til pris. Siden alle abonnementene hos Ventelo koster det samme, tok jeg like gjerne 20/1, på målingen fikk jeg rett i overkant av 11mb ned og rett over 0.8mb opp. Slik er det å sitte på gamle og slitne kobberkabler gitt -.-
9 år siden av Ole Martin Snuggerud
Har mål bandbredden mange ganger og denne målingen var på litt over 3 mb/s og det er ganske så normalt. Betaler for 12 mb/s og får bare 3 mb/s er egentlig ganske vanlig slik som jeg har forstått det blant mange andre inklusivt meg selv. Ganske utrolig at ventelo har kunder igjen slik som de opererer. Ringt å klaget mange ganger og da setter de opp hastigheten, men den er dessverre bare kortsigtig og borte etter en dag eller to. Fraråder alle å ha internett gjennom Ventelo
9 år siden av RJ
Nytt kapittel i Ventelo. Siden de ikke hadde utstyr/kapasitet til å levere produktet de solgte meg så var enkleste løsningen å skrive ned abonommentet fra 20 mb til 6,5 mb, for det mente de at de kunne levere. (Dette går fremdeles innunder betegnelsen adsl2 og utgjør ingen prisforskjell) Det kunne vel kanskje vært akseptabelt hvis det hadde skjedd i samråd med meg, men det var det ikke. Jeg fikk en sms og en mail på at nå hadde de nedgradert abonomentet mitt etter min bestilling. Jeg har aldri bestilt nedsettelse.Men men slike er det jo når man sitter med bukten og begge endene. De har jo fremdeles ikk klart å levere det de stte som en stabil hastighetslevranse, Har foretatt MANGE målinger med Mange forskellige speedometere og har ikke sett resultater over 5,8 mb. Jeg burde kanskje tatt dette opp med dem igjen, men tør ikke prøve på det, for hver gang jeg har klaget på hastigheten så virker det som om den minker. Jeg priser meg lykkelig for at jeg fremdeles har nettilgang.
9 år siden av Tor Egil
Er overhode ikke fornød med verken produktet jeg betaler for eller servicen som blir ytt. Hver gang jeg kontakter dem, får jeg det samme intetsigende svaret og at det skal sendet til "teknisk" eller at jeg måler ytelsen med gale speedometere. (Det er det jeg er blitt anbefalt av Ventelo og bruke.) Det er sågar blitt sagt at hastigheten som jeg måler på min maskin ikke er reell, for Ventelo sitter og måler flere ganger høyere hastighet enn meg. Men det kommer noe ut an samtalene, nemlig at etter en samtale så faller hastigheten hos meg litt til, så nå tør jeg snart ikke ringe noe mer for da mister jeg vel nettet helt. Det finnes andre som leverer et tilsvarende produkt til en akseptabel pris og hvis en prøver litt forsiktig så lar det seg gjøre og få litt rabatt. Ventelo, skjerp dere så dere ikke får en kundeflukt
9 år siden av Tor Egil
Har nettopp målt hastigheten her - jeg skal ifølge ventelo ha en linje på ca 12Mb/s - resultatet her ble under 3 Mb/s... Da kan man vel trygt si at jeg ikke får det jeg betaler for! At bandbredden kan variere litt er ok, men at jeg har UNDER en fjerdedel av forventet hastighet er rett og slett lureri! Jeg målte flere ganger, med samme resultat, og har ingen feilkilder som trekker bandbredde under testen. Nå ble jeg rett og slett forbanna!
9 år siden av Kjetil
Fikk tilbud kr. 299.- pr. mnd ifjor høst. Første faktura 30 09 10 -31 01 11. Skulle vært 01 11 10 -28 02 11.Betalte med løfte om 1 mnd. gratis. Faktura kom allikavel for feb. 11. Betalte med løfte om 6 uker gratis.Korrekt. Etter gratisperioden ble prisen skrudd opp til kr.399.- pr mnd. Ingen forklaring, kundeservis via mail totalt arrogante gadd ikke undersøke. På tlf en som het Rolf lovte å ordne opp. Vi får se. Internett funker, kun ett teknisk avbrudd på noen timer. Knut
9 år siden av knut
Jeg er ganske fornøyd med Ventelo. Har også mobil via de og har så langt ikke opplevd annet enn positive erfaringer.
9 år siden av Ole Christian
Kjøpte bredbånd fra ventelo gjennom bredbånds guiden for snart 3 år siden har har vært stor fornøyd siden. Får det jeg betaler for og har ikke hatt noe problem med servicen til ventelo når jeg har trengt og kontakte de.
9 år siden av Viger
Har vært i kontakt med Ventelo og de sier VDSL er planlagt i slutten av februar eller begynnelsen av mars
9 år siden av Trond Nilsen
Dårligste som finnes. Sugen service, får ikke det vi har betalt for.
9 år siden av Åmund Sørensen
kjøpte bredbånd av dere via bredbandsguiden! Heldigvis for dere så målte linjen min bra=)
9 år siden av Trude Ventelo kunde
Telenor og Nextgentel tilbyr nå VDSL.. Når skal Ventelo komme med dette?
9 år siden av Freddy
Veldig fornøyd med Ventelo! Men skulle gjerne oppgradert til VDSL!
9 år siden av Geir

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback