Friday, 14 January 2011 11:12
(2.17 basert på 2388 stemmer)

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

Telenor oppgraderer dagens bredbåndsnett slik at kabelen du allerede har i veggen får langt større kapasitet, opptil 40/10 Mbit/s. Produktet kan bestilles via Bredbånd.no

Kommentarer

| Skriv en kommentar
Har fri sikt til senderen på Stord og god signalstyrke, likevel er det sjelden at nedlasting går raskere enn 0,5 mb. Det er altfor dårlig i forhold til pris. Her må kapasiteten økes slik at men får et brukelig produkt. Hvis ikke, er det over og ut etter endt bindingstid.
8 år siden av Knut Josefsen
Sitter på Galgeberg i Oslo sentrum og måler Ned: 152Kb/s Opp: 221Kb/s Ping: 277ms. Det er ikke holdbart!
8 år siden av Rusfritt Miljø
Har en cirka 29 mb p sec
8 år siden av John
Har en cirka 29 mb p sec
8 år siden av John
148kb/s ned og 334kb/s opp...... Bor midt i et område med bra område ifølge ICE...
8 år siden av Henning
er også misfornøyd.Hadde ikke engang dekning på hytta i nordnorge. Hjemme såvidt. Skuffa. Skifta med en gang etter bindingstid. Knallfornøyd med det nye.
8 år siden av affen
Dekker 91% av Norges husstander, ja. Men hastighet, det er ikke så nøye. Kom og fiks!!
8 år siden av Kristian
Har nedlastingshastighet på 769Kbps og opplastingshastighet på 453Kbps på Notodden,detter er jo helt på tryne.....Ice Nett er søppel!!!!!!!!
8 år siden av Kevin Olsen
Sitter på hytte i Drøbak. Etter å ha slitt med dårlige signaler, ble jeg anbefalt å sette opp en ekstern antenne på min D-35. Dette var tilnærmet å kaste penger rett i da.....s. Fortsatt svært dårlige signaler.
8 år siden av Terje M
Ice er altfor ustabilt og ikke i nærheten av det som kan kalles bredbånd. Hadde det med på ferie i sommer og fikk brukt 3% av kvoten på 6 GB. Lav ytelse og stadige bortfall av signal. Overhode ingen dekning på hytta der vi bodde. Kundeservice ignorerer alle henvendelser fra kunder.
8 år siden av Sten
Forbanna ICE, håper ingen kjøper det møkka produktet, kundeservicen er elendig, produktet funker ikke, Tragisk...
8 år siden av Tove
Hadde ice.net i 4 mnd. Hastighet er dårlig i Storsand i Hurum, variert mellom 500kbs-1400kbs :-(
8 år siden av Martin
ICE net er det verste jeg noensinne har sett eller brukt !! Kan bare glemme youtube eller netbank !!!!!
8 år siden av mariel
Bruker det som nettverksforbindelse på hytta(Lennartsfors). Får 320kbit/350kbit og ligger under 2 km fra masta. Nesten ubrukelig fordi det er for mange kunder på samme mast.
8 år siden av Kay
Ny måned og ny sjangs. Hvor be det av hastigheten min. Regningen er batalt. Hvorfor 15 kbts?
8 år siden av Ivar Helseth
ICE er en STOR skuffelse Minner om nedlastingshastigheter vi hadde med analoge modemer.
8 år siden av Erik Olsen
Ice (D-50) ligger stort sett på rundt 1-2 mbit i nedlasting (nå 987Kb\s) postnr 3148. Det går raskere om en lager wifi hotspot med mobilen(ca 2-4mbit Onecall). Siste året jeg bruker ICE siden det er dyrere og tregere..
8 år siden av Morten
Ping : 3816ms Upload : 269 kb/s Download : 87 kb/s Hva pokker er det som skjer? Har ICE fullstendig gått over til å svindle kundene sine eller ???
8 år siden av Forbannet
Meget fornøyd etter at jeg byttet modem. Snitt på over 3 mb /s ned og 1,2 opp. Ice kunde på 4. året og sier meg førnøyd så langt. Ingen problem med fastnr. over IP heller...;-)
8 år siden av Paul Gjetrang
Hatt Ice siden 2009. Dessverre ingen annen mulighet her,men bor bare 7 km fra sender. Prøvd både ruter og div modem, antenne og maaange telefoner. Ice har blitt verre og verrre. Færre Gb enn før og hastigheten fremdeles my mindre enn det jeg betaler for. Etter å ha informert dem om at tilbudet deres er blitt dårligere med tiden, og at jeg lurer på hvor dette skal ende, synes de det er leit at jeg føler det slik. Det er da for faen ikke mine følelser det dreier seg om!! Derimot er det tall og fakta, og deres problemer med å holde det de lover!! Men nå merker jeg at jeg blir mer og mer misfornøyd og irritert! Anbefaler ingen å abbonnere på ICE. Gud gi meg et alternativ så jeg kan skjære meg løs!
8 år siden av Ram
Fullstendig ubrukelig mellom kl 1900 og 2300. Blir så kraftig provosert, skryter av utbygging og nye R90 modem. Skulle være tre ganger raskere med såkalt carrier 1,2 og 3 liksom. Hva i helvete er dette for noe!!? Juks og fanteri! Noen må jo foreta seg noe??
8 år siden av Per Ø
Fullstendig ubrukelig mellom kl 1900 og 2300. Blir så kraftig provosert, skryter av utbygging og nye R90 modem. Skulle være tre ganger raskere med såkalt carrier 1,2 og 3 liksom. Hva i helvete er dette for noe!!? Juks og fanteri! Noen må jo foreta seg noe??
8 år siden av Per Ø
Nedlastning på 1.25 opp 0.5, i Porsgrunn. Burde skamme dere ice.På tide å få justert opp litt for oss i telemark og nå syns jeg!!!!
8 år siden av jimmy
Målte når NED 634 Kb/s og OPP 972 Kb/s - Ping 155 ms. Hva kan man si om det? Jeg synes det er ubrukelig. -/Sverre
8 år siden av Sverre H. Storødegård
Inntil 13 samtidige PC-brukere på ICE D35 på hytta i sør-Norge 2011 fungerte meget bra - litt hakking på videoer men alle var fornøyd. 5-10 brukere vinter og påske 2012, nå med modem R90, gikk også bra selv til film og 9 Gb ble forbrukt. Har ekstra antenne og god signalstyrke. Har tidligere prøvd Telenor og Netcoms nett men med dårlig resultat - mistet 3G og gikk stadig over til Edge som er som sirup. Kommer til å beholde ICE som er topp for oss.
8 år siden av JS
Har byttet til R90 modemet for å få bedre hastighet. dette av ikke mye hjelp i da ICE har så dårlig kapasitet at jeg fortsattt ikke har mer enn 0,15mb/s når det er litt folk på hyttene på skeikampen. De helgene det ikke er folk på fjellet kommer jeg opp i ca 3,5 mb/s
8 år siden av GF
Tester nå ICE og R90 ruter. Er i Uvdal og opplever stusselige 102 kb/s ned og 139 kb/s opp. Har mobilt bredbånd fra Telenor via delt nett på Iphone 4 - den gir 3,85 mb/s ned og 2,37 mb/s opp. Dette er svært nedslående for ICE!!
8 år siden av Rune H
Hva skjer i Svandalen? 71 mb/s ned og 81 opp. Da går det fortere å kjøpe VG i butikken...
8 år siden av Bernt
Vi er veldig misfornøyd. Vi målte 89 på nedlastning og 399 på opplastning. Virker som om hastigheten blir satt ned på ICE i slutten av hver mnd. uansett om vi har vært hjemme å brukt nettet mye, eller om vi har vært bort reist og ikke brukt nettet i det hele tatt. Vi får ikke det vi betaler for, mest irriterende er det når de setter ned hastigheten selv om vi ikke har brukt kvota.
8 år siden av Nordland
Bestilt ice.net etter å se på deres kart som viste svært god dekning hos meg, og at ice.net sa at vi kunne sender alt tilbake innom 14 dager hvis vi er ikke fornøyd. Men, det var ingen dekning når vi prøvd det ut. Ice.net sent en ekstra antenne til oss, og det hjulpet ingen ting. Sent alt tilbake innom 14 dager. Fire uker senere så sent dem en regning til meg. Ringte til dem for å si at jeg hadde sent alt tilbake som dere sa jeg kunne innom 14 dager. De sa at jeg kunne kaste den regningen. For noen dager siden så fikk jeg en SMS fra dem for å si at vis jeg ikke betale regningen så får jeg purring på det. Ikke stole på ice.net kart og regner med at de kommer til å plage deg lenge etter du ha send tilbake utstyret.
8 år siden av Richard
Sitter mitt i Steinkjer sentrum har klar utsikt til senderen på Offenåsen, det er så elendig dekning at det ikke er brukbart til noe, kommer så vit in av og til !!!!!!
8 år siden av Harald
Målte 8,48 mb/s ned og 1,4 mb/s opp med ice sitt nye modem R90 i dag tidlig. I går kveld målte jeg 6 ned og 2 opp. Ikke dårlig det :)
8 år siden av Petter
Oslo, Carl Berners plass. 98 kbps ned, 1.5 mbps opp. Veldig misfornøyd, ubrukelig også som reservenett.
8 år siden av mf
Har hatt ice på landstedet i over ett år nå og det har funka veldig bra. Har testet jevnlig og hastigheten er ca 2,1 mb/sek.
8 år siden av Ice faen
Sitter midt i Skien og er særdeles sint på ICE og hastigheten. Jeg har tilnærmet fri sikt til Vealøssenderen og har kjøpt en kostbar antenne ICE mente jeg burde prøve. Bare tull. ICE må opplyse sine kunder her i regionen at de har en vare som kun egner seg til små e-poster. Og gi penger tilbake. De har for mange brukere i forhold til kapasitet på Vealøs og Høgenhei.De svarer ikke på mail. Dette er 7. mailen.
8 år siden av ove
Sitter ute på Trøndelagskysten, og skjønner ikke alle disse sure kommentarene. Lavere hastighet når grensa er nådd, det er noe vi vet når vi inngår avtalen. At hastigheten kan variere i perioder med mye belastning, sier seg også selv. Enkelte skriver her at de sitter i byen sin og har fri bane mot antenna, det er jo ikke ensbetydende med at hastigheten er større. I byene er det jo kanskje veldig mange som bruker akkurat denne antenna, og da blir den overbelastet. Har nå hatt Ice i noen år, starta med usb, som jeg syntes fungerte greit, i 2011 gikk jeg over til D35 routeren, og syntes at ting ble enda bedre. Hadde en snitthastighet på nedlasting på ca. 1,5 - 2, og opplasting på 0,6. Nå i januar har jeg faktisk vært oppe i 2,6. 24.januar fikk jeg den nye routeren, R90, og nå har det blitt skikkelig bra. De gangen jeg har målt har nedlasting ligget fra 4,5 og helt opp til 6,5Mb/s, og opplasting på 1,2-1,4 Mb/s. Jeg har ingen planer om å kutte ut Ice, for meg fungerer det veldig godt.
8 år siden av Stig Roar Hembre
Sitter midt i Trondheim nå med min nye Ice-router R90 som skal gi bedre hastigheter. Jammen funker det som gull, over 4MBit/s ned og nesten 2 ut :)
8 år siden av Jonas
ICE leverer ikke i det hele tatt det de lover. Har direkte innsyn til senderen, men klarer ikke få mer enn ca. 200kb nedlastning i Eidsvoll kommune. Dette er så utrolig langt unna det de lover. Bare tull, dessverre.
8 år siden av RayRay
Fantastisk opplevelse sammenlignet med satelitt oppkobling. Ligger normalt mellom 0,6 til 1,7 M.bit nedlasting. Prøver også Telenor sitt mobile bredband i samme området og samme tid, men de er ikke i nærheten her ute. Men klart de er raskere nærmere land. Takker for Ice jeg.
8 år siden av Torgeir Blø
Helt fantastisk smalbånd: 0,05Mbit nedlastings hastighet. GOOD BYE ICE!
8 år siden av oj
Betaler for ICE ofte kr 199,- pr mnd. Og der står det at 3000 nedlasting og 1800 opplasting. Men har målt nå i dag 3 ganger og gjennomsnittet er 1400 ned og 400 opp.. Hvorfor det ikke er noen leverandører som klarer å holde det de lover forundrer meg.. Men betalingen er ikke delt på 2 selv om hastigheten er nesten halvert stort sett hele tiden.. Hva med å redusere fakturaen tilsvarende.. da ville vel muligens reaksjonne blitt av annen art.. Inkasso og lignende ville nok ikke uteblitt.. Jeg betalte en faktura noen dager for sent og fikk 69 kr i straff for dettte på neste faktra for dette.. Nå skal jeg sjekke hastigheten og betale i prosent av redusert hastighet neste gang...
8 år siden av Hans Fosshagen
jeg skjønner ikke all denne negative omtalen, jeg har hatt ice i flere år, ligger somregel i overkant av 2 mb/s bor både i vestfold og agder, og fungerer like bra begge steder, jeg har ikke radio i bilen, og kjører p4 nettradio når jeg kjører fra øst til sør, mister signalet i de fleste tuneller, og når det er høye fjellsider på sidene, jeg har fått meg ice fra sverige nå som står i vestfold, for der er begrensninga 25 gb i måneden, den routeren jeg har i bilen skulle jeg si opp, men fikk da tilbud om 200 mb i måneden til 29 kroner, har brukt den flere dager nå, mye over grense, uten å få redusert hastighet. har også hatt med meg routeren både til danmark og sverige, og i skjærgården, fungerer kjempebra de fleste steder, har magnefot på taket for å få bra signal. jeg er kjempefornøyd med ice og kommer til å fortsette som kunde i lang tid.
8 år siden av A Groos
Jada. jeg har 0.09å 0.19 kult. Går å legger meg!!!
8 år siden av ole tobias
Sitter midt i porsgrunn komune og får faen ikke mer en 0,1 mbps. jeg er så forbanna at jeg kunne ringt purken for at ice stjeler penger fra oss.!! dette håper jeg virkelig ice idiotene leser å gjør noe med saken!!!
8 år siden av i hate ICE
Har hatt Ice fra første start da med abonnenment i Sverige , men har hytte i Norge hvor det ikke går med hverken telenor eller netcom . Så har hatt lite valg om man vil ha nett på hytta. Men nå får det være nok. Så på tv i ett par timer, da ble hastigheten satt ned til minimum. Og regninga gikk opp til maks. Kundeservice kan man ikke kalle service i hvertfall. De svarer kun til egen fordel uansett hva man henvender seg om. Nei nå skal Ice`en sies opp. Det er noe helt annet nå enn når de startet opp. Da var support og alt annet bra. Prisene det de lovet osv. Men man merker tydelig eierbyttet. Helt noe annet nå. Dårlig fart, dårlig service , alt i alt dårlig. Og helt tåpelig dette er samme selskap som driver i Norge og Sverige, jeg ba om å få overført mitt abonnement til Norge siden man kan da kjøpe ukeskvoter osv. Altså slippe å bet.månedsabonnement. Siden jeg bruker det stort sett bare på hytta, eller om vi er hjemmefra. Men nei det gikk ikke, poenget er jo at jeg har jo både router og modem , helt samme de bruker i Norge. Men da måtte jeg kjøpe alt på nytt. Hørt på maken for service? Så dette er nok siste måneden ja .
8 år siden av Morgan Jansson
Selger sa at isj.net ga 2 ukers prøvetid. Leverte dritten etter en uke, og fikk høre at de nektet å heve kjøpet fordi dattera hadde pint ned for mange biter. Vi kutta ICE på grunn av utrolig treghet, det gikk kjappere med Telnor på mobiltelefon. Skygg unna, de er like ille som SIBA
8 år siden av Bjørn Gravingen
Nei, dette fungerer ikke, har hatt det i ett år og det har vært problemer hele tiden med svært varierende hastighet. Selv med oransje lys på signal, har jeg nå 0.07 ned og 0.01 opp, slik har det vært et par uker. Selv enkle hjemmesider kan ta halvtimen å laste ned, som regel får jeg feilmelding om at siden ikke er tilgjengelig. Hold dere langt unna dette systemet.
8 år siden av John-Ludvik Jakobsen
STYR UNNA ICE DI LURER FOLK TRILLRUND MØKKA FIRMA
8 år siden av Fjell
Min erfaring med ice nett. Har begrenset hastighet nå pga forbruk over 6 gb. Dette er helt greit. hva som IKKE er greit er att min/vår hastighet er satt ned til 80kb! Denne hastigheten skal ligge på 200 kb. Jeg kan ikke logge inn på nettbank for å betale regninger, eller bruke ice nett til noe. Nette bare låser seg, pga den lave hastigheten. "bruker også opera turbo for å komprimere innhold" Dette hjelper heller ikke. Jeg bor langt ut i skogen, ice nett er min eneste mulighet til i net.Så er veldig ergelig at jeg må kjøre mange mil bare for å betale noen regninger i banken, når dette kunne blitt gjort på nett. "derfor jeg er kunde hos ice" Ja jeg kan kjøpe en 1gb kvote, for å få opp hastigheten igjen.Det er jeg ikke intr i, når jeg kan bruke nette noen lunde brukbart med 200kb begrensning som jeg skal ha. Har utendørs antenne med 68db signal styrke, så begrensningen ligger ikke der,eller pga andre brukere på nett. Får 80kb nedlastning uansett tid på døgnet. Denne 80kb nedlastings sperren vi har fått,er bevvist satt så lavt så vi blir tvunget til å måtte kjøpe kvote for å faktisk kunne bruke ice net!!! Har vært kunde av ice nett siden dem startet opp, har vært kunde av og på pga ellendig kunde service, Tegnet ett nytt abb med dem i sommer pga telenor nå har tatt over. Så håpet virkelig dem hadde skjerpet seg. Men NEI dette har bare om mulig blitt værre! Vi er altså tvunget til og måtte kjøpe en 1 gb kvote for 99 kr for og kunne bruke ice nett. står ikke opplyst noe sted om at hastigheten nå er satt så lavt at nette ikke kan brukes. Før var denne hastigheten 200kb. Kan ikke se at ice opplyser noe sted at ice net nå faktisk ikke kan brukes når hastigheten blir begrenset til max 80kb. Så kan ice svare på hvordan vi kan oppnå denne max hastigheten på 200kb som dem viser til? Jeg/vi er ikke intr i å bli tvunget til og kjøpe kvote pga ice nå har satt hastigheten så lavt at nette ikke virker! Forventer at ice gir oss
8 år siden av øyvind
ICE var bra når det var nytt for 3-4 år siden, lastet da ned ubegrenset, å konstant, men så bynte de me de de aldri skulle byne me, å det gikk noen år å så var de skikkli på tryne. Hviss du klarer å laste ned 6 Mb på en måned, blir du banna, det vill si så dårlig fart at du sitter å venter på startsiden. 25 giggabubb i sekundet. enkelte tjenester som å spille poker på nett blir da et rent tap prosjekt, for du blir for treg til å satse :) Skikkelig hælvetes fornøyd blir du, så hviss du vill være jævla sint, bestill ICE W-Lan altid til 299 mnd.
8 år siden av Ronny Nygård
ICE har nesten svart til forventningene - og de var vel ikke så store i utgangspunktet. På Finnskogen (Possåsen)får jeg max 1,6 Mb/s ved lite trafikk. I helgene kan det være så tregt som 0,3 Mb/s. I Trondheim - ikke så langt fra senderen får jeg max 2,5 Mb/s og tidvis mye mindre. Alt i alt en brukbar tilgang til nettet på et sted der det ikke finnes noen annen brukbar tilknytning og der jeg ellers er. Kunne ønske noen bedre kapasitet og noe høyere nedlastningsgrense.
8 år siden av Ole Martinsen
Har brukt ICE i Sirdal og i Hellvik, ligger på ca 1Mbit opp og ned. Har Wifi boksen.
9 år siden av Pål
Må bare beklage at ICE net ikke holder det de lover. Ble anbefalt dette av saksbehandler i Lefdal på Hamar. Kommer IKKE til å være kunde her lenger enn jeg må. Beklager dette :-(
9 år siden av Geir L.
Kjøpte Ice.net i Jan-11 og det var til tider brukbart men svært varierende og upålitelig. I sommerferien ble det enormt mye bedre. 1,1-1,3 ned og 0,2-0,3 opp. Da de 130 elevene på videregående kom tilbeke på skolen datt hastigheten til 0,2 ned konstant hele døgnet og 0,7 opp. Ser for meg at dette er et bevis på at elevene her bruker nettet til å laste ned bittorents ettersom opphastigheten er bra. Ingen vits i å rakke ned på Ice.net i dette fora for det er ingen der som leser hva vi sriver. Møkkaprodukt
9 år siden av ivhels
Har hatt ice i ca 1 år, og det fungerer ikke til daglig bruk. er jævlig ustabilt og som andre her sier så er kunde support som å snakke til en mur. Har også prøvd retningsantenne og dette hjalp heller ikke.....
9 år siden av Ståle
Ikke bare har ICE en båndbredde som som hører til modem/isdn- tiden. De såkalte kundebehandlerne er direkte frekk og lyver så det holder.De lover å rydde opp i eget rot men gjør det ikke. Ingenting fungerer som det skal, hverken båndbredde, "kundeservice eller fakturaavdelingen. Dette er et selskap en bør styre unna! Reiser endel og forholdene er like dårlig i Sverige og Danmark som i Norge. Jeg føler meg lurt og nå er tålmodigheten med lystløgnerne og lurendreierne i ICE over. Så jeg bytter til en seriøs aktør i disse dager.
9 år siden av Svein Grønnevik
Hastigheten på Ice har sakte men sikkert bare blitt dårligere. Jeg fikk retningsantenne og monterte denne. Fantastisk. Hastigheten steg fra 0,3 til 0,7, nei og nei. Nå orker jeg dttte ikke lenger. Får se meg om etter en annen leverandør, eller? Kanskje jeg skulle vente litt til så jeg blir den eneste kunden. Da skulle vel hastigheten stige. Hilsen tålmodig sjel.
9 år siden av Per i Hagen
Greit produkt - husk at dersom du overskrider den inkluderte kvoten på 6Gb faller farten til 0,1 Mbs. Du kan kjøpe nye kvoter. Dog er de svært dårlige til å bruke løsninger for å hjelpe kunder. Jeg er sjømann og mottok aldri den første regningen. Den andre kom dagen etter jeg reiste til sjøs og da jeg kom hjem var min første inkasso sak et faktum. Ingen SMS eller E-mail ble sendt om at betaling ikke var mottatt. Men reklame på E-mail- ja det klarte de.
9 år siden av JON
Et skikkelig møkka produkt dette her. Selv midt på natten er nedlasting stort sett alldri over 0,1 Mbs å jeg har hytte i et område som ifølge Ice skal ha svært god dekning. Farten er også blitt gradvis dårligere de 7 månedene jeg har hatt det i hus. Kommer til å si opp dette strakt 1 års binding er over. Anbefaler INGEN å kjøpe dette - å ringe support er også som å snakke til en betong mur...... Grrrrrrrrrrr
9 år siden av Rolfen
Hvis man bruker Ice utenfor tidene på døgnet det er høy trafikk, så får man ganske god hastighet. Nå når klokka er 06:50 har jeg 1.62mbps ned og 0.63mbps opp. Men når det blir kveld og det er mye trafikk på nettet daler hastigheten ned. så jeg er litt usikker enda om jeg skal leve med det slik eller om jeg skal gå tilbake til min ADSL-avtale
9 år siden av Børge Rødsjø
Hadde fra før vanlig ADSL abonnement på 1,8mbps fra en lokal leverandør, og trodde jeg skulle få bedre hastighet med ICE. Jeg har fri sikt til antennen på Tyholttornet i Trondheim, og likte alle mulighetene man har med ICE og D35 routeren. Ice har også profesjonell og fin hjemmeside, og bestilling og kundeservice har vært veldig kjapt og bra. Har derfor hatt et godt inntrykk av de så langt. Men... Fikk routeren i dag, koblet opp og er meget skuffet over hastigheten. Testet med ITavisens bredbåndsguide og fikk 0,33mbps ned og 0,31mbps opp. Med ADSL abonnementet har jeg nesten opp mot 1,8mbps... Jeg kommer sannsynligvis til å bruke angreretten på dette kjøpet... Mange gode kommentarer her, og det er forståelig at båndbredden går ned per bruker når det er så mange brukere per antenne. Selv om det er full dekning har man dårlig båndbredde. Dette stod det ikke noe om på hjemmesidene når jeg bestilte! Jeg bestilte i god tro om at jeg kom til å få opp mot 3,1mbps (teoretisk), så jeg hadde forventet noe omkring 2mbps. Men neida. Synes Ice burde informert bedre når det er slik det er!
9 år siden av Børge Rødsjø
0.26 Mb/s er ikke bra, bytter til telenor idag
9 år siden av kjell
Fikk ICE idag, og det blir kastet på havet i morra, går til telenor og handler istedefør, dette er bare dritt hele greian, og så er man så heldig og ikke få det levert inn,hurra
9 år siden av Kjell
Sitter på Nordre Jarlsberg ved Sande i Vestfold og tester ICE sin D35 ruter med ekstra eksterne antenner. 0,6 MB både opp og ned kl. 23:10. Har også brukt ICE sitt D50 modem på østkysten i Sverige og vestkysten i Danmark inkludert Kattegat og Skagerak i sommer. Er veldig skuffet over både dekning og hastighet. I de fleste tilfellene hvor jeg hadde bruk for Internett var det ikke engang dekning i Sverige og Danmark og der hvor det var dekning, var hastigheten vanligvis dårlig. Tenkte jeg skulle prøve ICE i Skandinavia siden Telenor har noe aldeles sinnsyke priser på mobilt bredbånd utenfor Norge, men har altså blitt skuffet. Sjekket også hastigheten på Telenor mobilt bredbånd her på Sande og det viste 3,3 MB ned og 2,7 MB opp. Hadde det ikke vært for Telenors vannvittige prising utenfor Norge, hadde jeg ikke engang "luktet" på ICE.
9 år siden av Roy
Jeg har hat ice net i snart 3 år. Har utrulig dårlighastighet. Så for ca 1 måned siden kjøpte min far ice.net. Samme ruteren som jeg har. Så jeg kjørte en enkel test plaserte begge ruterne på samme sted. koblet til med kabel og kjørte test på mitt modem.. 0.21 Mb/s OPPLASTING 0.75 Mb/s Nedlasting. På min fars havnet jeg på 0,70 Mb/s OPPLASTING og 1.5 Mb/s Nedlasting. Litt rart, sjekket for sikkerhets skyld at ingen av modemene var gått over 6Gb måndelige.. Vil si jeg er missfornøyd.
9 år siden av Joachim
Ice leverer ikke som de lover helt på trynet har vært privatkuned før nå har vi overført dette til firma men dette er fullstendig ubrukelig 0,10 mb/s hvem kan leve dette.
9 år siden av Robert Berg
Opplever det samme som flere her rapporterer - at hastigheten på nettet til Ice har sunket i takt med at kundemassen deres har økt, til tross for oppskrytte "oppgraderinger" underveis. (Har hatt Ice siden høsten -07.) Kapasiteten i nettet her er totalt sprengt på ettermiddagstid/kveld, samt helger og fridager. Skal man se web-tv e.l. må dette gjøres nattestid. Dette er et alt for dårlig tilbud til oss kunder anno 2011, og jeg anbefaler det ikke til noen. (Evt. med unntak av de som er i samme situasjon som meg, så uheldige å ikke ha andre bredbåndsleverandører der de bor...) Tror litt konkurranse om oss "distriktskunder" hadde gjort seg, så til alle potensielle tilbydere: COOOOME ON!!! ;)
9 år siden av Østlending
Har som mange andre campingvogn og hadde behov for internet her. Hadde tidligere Netcom Connect, men måtte skrote dette pga radio skygge der vogna sto (og Netcom ikke klarte å skaffe utstyr med ekstern antenne). Ja jeg prøvde nesten alt for å slippe å bytte (jordplan, høytmontering, utvendig, grytelokk, jernplate til magnet mm) Kjøpte inn Telio sin D35 router og fikk en mere stabil nettforbindelse (selv uten ekstern antenne og inne i et Faradaybur som ei campingvogn egentlig er). Senere kjøpte jeg båtantennen (rundtstrålende pisk) og monterte i antenne masta på campingvogna for å forbedre sambandet mitt. Når jeg ikke belaster nettforbindelsen fullt ut, så fungerer forøvrig også Telio sin VoIP telefoni løsning ok på dette sambandet. Jeg står ca 1 km fra base stasjonen i et medium radio trafikk belastet område.
9 år siden av Arngor
Har brukt Ice i et halvt års tid og har samme inntrykk som de fleste andre kommentatorene her: varierer mellom dårlig og svært dårlig hastighet i tettbefolkede områder. Har aldri målt over 0.8 mb/s, får som regel mindre enn halvparten av det, og får ofte tidsavbrud, f.eks. i nettbanken. På Røros fungerer det bedre - sommer og vinter. I tillegg er det utrolig irriterende å møte en nedlatende kundeservice hos Ice som synes å ha en rekke standardsvar som de hiver ut uansett hva det står i kundens tilbakemelding.
9 år siden av Terje
Pussig å lese alle disse negative kommentarene. Har ICE på 4. året. Sitter i kraftig regnvær ute i Aust-Agders skjærgård og ser på video-snutter, etc fra VG, bruker Skype og har fine resultater, f eks sammneliknet med kona som prøver å lese epost via telenors trådløst.
9 år siden av Fornøyd kunde
FIkk ICE i dag, har satt det inn i bilen og kjører litt rundt og tester. Ligger på 1.5MB - så absolutt greit!
9 år siden av TomR
ser nesten bare misfornøyde kunder her,jeg er enda en...nå får dere ta hintet ICE... dere kommer til å lande på ræva om dette fortsetter!
9 år siden av vidar jenssen
Pendler Moss - Oslo m/tog. Snakket med ICE før jeg bestilte, de forsikret at det var god dekning. Jeg opplever det som svært dårlig... Glad for at det kommer WIFI på toget nå, siden ICE er ubruklig på denne strekningen. Bruker også (prøver iallefall) ICE på Koster utenfor Strømstad. Helt ubrukelig innendørs, men når jeg går opp på en liten høyde kan jeg iallefall lese nettaviser og e-mail... for dårlig.. bytter ut så snart jeg finner alternativ... S K U F F E T!
9 år siden av Pendler
Har hatt icenett nå i 1 mnd å i henhold til dem hadde de utmerket dekning i mitt området som eneste levrandør. Jeg bor litt opp på fjellet å verken telenor eller fjellnett/eidsiva kunne levere, men her kan dere se hastigheten min :D Nedlasting 0,11 og opplasting 0,01 haha erre rart jeg sjelden får opna en side med dette nettet..Å dette skal en betale for..Sku ikke vært lov!!
9 år siden av Ole
Jeg har hatt ICE. siden 2008 og det har fungrt bra, litt opp og ned på hastigheten. Da de byttet ut senderutstyret fikk jeg større hastighet ned, men når kvelden kommer detter den ned fra /- 2mb/s til 0,30 mb/s og det er vel overbelastning av nettet som da burde vært bedre utbygd.
9 år siden av Kristen B
Sitter å ser på ICE antenna i Oslo. Den er 400 meter unna. Ble anbefalt rettningsantenne. Kommer aldri mer opp enn 0,7MB selv med antennen. GOOD BYE ICE.
9 år siden av Bjørn
0.20 Mb/s, er det mulig? Noen ganger, ved månedskifte. kan det hende att nettet lever det som loves. MEN, det tar ikke lange tiden før det synker ned igjen. Vill man se en liten snutt på youtube som varer i 3 minutter, må man ihvertfall vente 7 minutter. fml. Enhver leverandør vil levere bedre nett en ICE. indeed.
9 år siden av jau
Ikke værst, 1.87Mb/s,,, bedre enn hva ICE selv sier,,, og det i Borås, sverige,,,
9 år siden av Thomas
Ikke værst, 1.87Mb/s,,, bedre enn hva ICE selv sier,,, og det i Borås, sverige,,,
9 år siden av Thomas
Nettet mitt fungerte helt fint de første to årene... De siste 6mnd har derimot hastigheten falt fra 1,0-13,3 mbps, til 0,2, hvor det nå ligger konstant... merkelig er hastigheten opp økt fra 0,2 til 0,5 mbps... Tror nok de har solgt seg litt for vidt ja, uten å øke båndbredden... Synd, siden Ice er det eneste nettet som går an å bruke hvor jeg bor
9 år siden av Dag Arne Hansen
0,02/mb/s nedlasting og 0,01 opplasting - Dette virker rett og slett ikke !!
9 år siden av Henrik
har hatt ice i et år nå og har aldri hatt bedre enn 0,5mb ice er noe piss klarer jo knapt å laste startsiden med 0,05mb
9 år siden av jann
Fikk modemet 9. juli, å hadde med en gang problmer med å koble opp. Hva skjer? Joda det "enkleste systemet på markede, når det gjelder mobil brebånd" klarer ikke min PC å koble seg opp mot. Det gjør heller ikke min samboers laptop som tidligere har fungert perfekt på normale trådløse nettverk fra andre leverandører. Ja dette er en leverandør du bare MÅ bruke! Eller kanskje ikke. Skygg banen. Jeg er 256 meter unna senderen dems, og har nedlasting på 0,17 Mpbs! Gleder meg til å få noen annet, for fytti katta å dette stinker! Må vel vente noen timer før jeg får lagt inn denne kommentaren også tipper jeg!
9 år siden av Robin
Fikk modemet 9. juli, å hadde med en gang problmer med å koble opp. Hva skjer? Joda det "enkleste systemet på markede, når det gjelder mobil brebånd" klarer ikke min PC å koble seg opp mot. Det gjør heller ikke min samboers laptop som tidligere har fungert perfekt på normale trådløse nettverk fra andre leverandører. Ja dette er en leverandør du bare MÅ bruke! Eller kanskje ikke. Skygg banen. Jeg er 256 meter unna senderen dems, og har nedlasting på 0,17 Mpbs! Gleder meg til å få noen annet, for fytti katta å dette stinker! Må vel vente noen timer før jeg får lagt inn denne kommentaren også tipper jeg!
9 år siden av Robin
Ice fungerte bra i fjor og forfjor sommer fra Tjøme. I år har det vært elendig. Har nå kjøpt og montert opp retningsantenne i håp om at det skulle hjelpe. Den er stilt inn iht. dekningskart. Måler mellom 0,03 og 0,10 i opplastning. Helt ubrukelig!!!
9 år siden av KFR
Veldig skuffet over ice.net som leverer 0.14Mb/s i område med "svært god dekning" (Røsneskilen ved Halden), Se resultatet mitt her: http://t.co/SbXru1K
9 år siden av Guro
var bra før men siste halve året er det blitt dårlig.0.06 Mb/s er siste måling og jeg har ny ipadresse på modemet i dag. blir det saktere enn dette så tror jeg må sette på varsling når jeg får opp en ny side så en kan gjøre noe annet i mellomtiden
9 år siden av kjell
Jeg har vært ICE-kunde i mange år.De første årene var jeg godt fornøyd med hastigheten som lå mellom 1 og 1,4 Mbit/s download. ICE har i det siste hatt mere fokus på å skaffe nye kunder enn å ta vare på de eksisterende. Resultat= For mange brukere i forhold til båndbredde.Utbytting av utstyr har kun ført til økt stabilitet,og ingen bedring av kapasitet. Er nå nede i 300-400 Kbit/s.Signalstyrke er som før,Sterk. Ser nå etter andre alternativer/leverandører.
9 år siden av Stig
har brukt ice i mange år men det fungerer ikke til det dem lover har en gjennomsnitt på ca 300mb ned å 400 mb opp det virker som for meg at ice er mere opptatt av å selge enn at dem har fornøyde kunder har testet mobiltbredbånd nå med godt resultat så jeg skifter til dem nå. utvendig antenne har ingen virkning.
9 år siden av oddgeir
Har testet flere ganger her på hytta i Østfold. Ned 120 - 160 kB/s og opp 180 kb/s. Dette holder ikke går tilbake til ADSL fra Telenor. De tilbyr nå å fryse abonnementet i vintertiden uten kostnad! Jeg har linje til hytta.
9 år siden av Per
Er det noen som har erfaring med bruk av ekstern antenne på D35 modemet til Ice. Jeg har bra signal, men dårlig hastighet og lurer på om en ekstern antenne vil hjelpe på dette
9 år siden av Oddbjørn
Med et unntak (fredag kveld) har vi nå hele helgen ligget over 1Mb/s med og 0.2 Mb/s opp. La oss håpe det holder seg der gjennom sommeren. Pinse neste helg blir neste test.
9 år siden av LarsE
Situasjonen endret seg for i dag morges fra 0.0.. opp/ned gikk vi til 0.7-0.9 ned og 0.11 opp. Skulle vært interesant å vite hva som er endret og hvor lenge dette vil vare.
9 år siden av LarsE
bruker ICE på Lyngør for å arbeide mot kunder på Citrix. Sommeren 2010 gikk fra ok til uakseptabelt i ferien. Oppgraderte høsten 2010 og fikk bra resultat. I år er vi nede på 0.17 MB/s ned og 0.16 Mb/s opp. Det føles som ISDN var, men er vel litt bedre. Web sider kommer raskere opp på IPhone4 så ICE blir nok bare uke abonnement snart. (For fjellet hvor det har vært ok).
9 år siden av LarsE
Nettet til ICE er overbelastet store deler av døgnet uten at de vil inrømme det. De skylder konsekvent på "brukerfeil". Dette er et selskap som ikke leverer det de lover og som ikke kan nås på epost.
9 år siden av Dag langerud
jeg syntes at ice er u stabildt
9 år siden av Sveinung Pettersen
Kan hende det kajagu som kun tør å stå frem med nic. Men det er merkelig at det er høy trafikk bortimot hele landet og til alle døgnets tider da. Har hatt ICE i ca. 3 år og føler at jeg snakker av erfaring, har også 3G fra Telenor og har aldeles ikke det problemet der. Hvis problemet er høy trafikk så er det et problem systemet takler det ikke, konklusjon gjør noe med det!!!!
9 år siden av Mats Ove
Dritt er noe som kommer ut av endetarmen til Mats Ove og Frank. Ice er et velfungerende system, men blir påvirket av høy trafikk i nettet. Jeg har brukt ICE både i næringsvirksomhet og privat i fem år, og etter utstyroppgraderingen høsten 2010 fungerer utstyret greitt.
9 år siden av kajagu
Helt enig med Frank ICE er no dritt varierer fra siden kan ikke vises pga tidsavbrudd til MAX 0.70 Mb/s hvis det har en god dag.
9 år siden av Mats Ove
ICE ER RETT OG SLETT NOE DRITT! Går raskere å laste ned og opp sider via 3G på Iphone!
9 år siden av FRANK
Hadde Telenor på hytta før. Fikk mye bedre bredbånd med Ice. Litt variasjon på hastigheten, men ellers bra.
9 år siden av Torgeir Jacobsen
Jeg vurderer også å kjøpe meg bobil nå, da skal jeg også kjøpe ICE, så vi kan bli Wlan Brothers on the Road!!
9 år siden av Toralf
Bruker ICE i bobilen. Også til IP-telefon.Fungerer utmerket i Sverige, men dårlig i Nord-Norge. Meget bra sør for Saltfjellet. Godt fornøyd.
9 år siden av Batte
Bruker ICE når jeg er ute og reiser. Det fungerer, men det er treigt treigt treigt noen steder i landet!
9 år siden av Anders P.

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback