Friday, 14 January 2011 11:12
(2.95 basert på 930 stemmer)
 

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

399

Kommentarer

| Skriv en kommentar
Veldig fornøyd. Bruker Hybridfiber 12/5 mbit og får ca 10% mer enn jeg betaler for. Testet ved flere nettsider. Får alltid varsel om eventuell nedetid (som har vært 2 ganger siste året).
8 år siden av Knut
Testet hastigheten i dag igjen, og det var ikke mye å skryte av.. Den siste måneden har nettet falt ut flere ganger i timen, og når jeg prøvde å ringe Loqal i går ble jeg bare møtt av en telefonsvarer som sa at det var tekniske problemer som berørte svært mange av deres kunder. Sjekket driftsmeldingene dems, der stod det som vanlig ikke et ord om problemer. Jeg fikk et brev fra dem om at jeg ble fra nyttår oppgradert til maks fart som de kalte det, men har fremdeles 3Mbps. Har kontaktet dem ang dette, og de skulle ta det videre, men som vanlig skjer det jo ingenting.
8 år siden av Roy Michelsen
Nå er det gått 10 mnd siden siste måling som jeg kommenterte her og får fortsatt 10 - 15 % bedre fart en jeg betaler for. ;-)
8 år siden av John-Egil
Har hatt Loqal en del år nå, og er alt annet enn fornøyd. De varsler ALDRI når de har planlagt vedlikehold, og jeg er koblet til en sentral som ligger 5-6Km unna i stedenfor sentralen jeg kan se bort på. Nettet ramler bort ofte, og når jeg ringer dem (og jeg faktisk får kontakt) skylder de på at hevder de at det sikkert er noe fildeling. Jeg kan da nesten hver gang opplyse om at jeg mangler link på DSL, og at det neppe går noe trafikk over den linjen. I starten skjedde dette hver gang det regnet, og løsningen dems har vært å sende nytt modem... Jeg har gjennom årene opparbeidet et lite lager med modemer og routere uten at dette har ført til hverken bedre kvalitet på linje eller service. De innførte også bransjenormen (mot spam) uten å nevne dette for sine kunder med et ord..
8 år siden av Roy Michelsen
Vi har flere ganger testet Bredbandstest.no og sammenlignet målingene med f.eks nettfart.no og tptest.se - her har det desverre vist seg at vi ikke klarer å måle like høy hastighet med Bredbandstest.no som vi gjør med de andre leverandørene av slike tjenester. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å prøve flere leverandører av slike måletjenester, før de konkluderer med resultatene...
8 år siden av Loqal AS
Har vært kunde hos Loqal i en årrekke. De første årene var service på topp. Hastighet lå godt over det som var avtalt. Etterhvert er hastigheten gått vesentlig ned.For i hele tatt å ha nett ble den for 14 dager siden skrudd ytterligere ned.(Under 1Mbit). Nå lurer jeg på om Loqal prioriterer kunder som de kan miste til andre leverandører. Desverre er de enerådende her.
9 år siden av Arnt
Er det mulig?!!!! betaler her for 30/30 nett. og målte hastigheten nå til o.89/0.06. VELDIG bra GET!!!!! Hva får du for 10/10???
9 år siden av audiosan
Er det mulig?!!!! betaler her for 30/30 nett. og målte hastigheten nå til o.89/0.06. VELDIG bra GET!!!!! Hva får du for 10/10???
9 år siden av audiosan
Har hatt hybridfiber fra loqal i noen uker nå, og må si at jeg ikke er fornøyd. Når man betaler 400kr i måneden så forventer man at de leverer varene, noe som de absolutt gjør men "pingen" og "jitter" er SYKT høyt. Spesielt på søndagskvelder, noe som gjør at man ikke kan spille noe som helst uten noen form for . Sykt irriterendes!!!
9 år siden av Apekatt
Loqal er den totalt beste leverandøren jeg har hatt! Ligger stabilt på hvor det skal være. Før har jeg alltid slitt med leverandører som sliter med å holde hastigheten som har blitt lovt hver dag..
9 år siden av Påskeharen
jeg bor 5 km fra fannrem sentrum og får ikke mere enn 2mb synes det er for dårlig
9 år siden av arnt roger
Jeg er kjempefornøyd med Loqal. Ligger stabilt over 10 Mb i nedlasting. Opplastingen kan ligge mellom 10 og 40 Mb.
9 år siden av John-Egil
Loqal har koblet om fiberen.. og nå får jeg bare 70% av hastigheten jeg har krav på.. :((
9 år siden av Robert
Loqal gir meg det jeg skal ha :) Hilsen kjempefornøyd kunde fra Trondheim!
9 år siden av Trude

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback