Friday, 14 January 2011 11:12
(3.72 basert på 370 stemmer)
 

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

Telenor oppgraderer dagens bredbåndsnett slik at kabelen du allerede har i veggen får langt større kapasitet, opptil 40/10 Mbit/s. Produktet kan bestilles via Bredbånd.no

Kommentarer

| Skriv en kommentar
Jeg, har netopp flyttet til Trondheim, nermere bestemt Nedre Ila 5 og i dette bygge er det lagt inn get, get er drit dårlig i forhold til Nte hvordan kan jeg som en person i bygge skifte til NTE er det mulig eller er det noe sjefen for bygget må gjøre?
8 år siden av Mike Andre
Til dere som tester med dårlig resultat; Husk at trådløst nett gir redusert hastighet, du får aldri 54mbit selv om det står det på boksen. Når dere måler, bruk kabel direkte mod modemet. Og billige eller gamle trådløsroutere gir begrenset hastighet. Selv fikk jeg mye bedre hastighet med ny router og har nesten ALDRI nedetid på nettet. Har sett målinger fra 17 - 63mbit her i huset.
8 år siden av Tux
Bredbånd på fiber, måler jevnlig, og ender på ca. 24,5 ned, og mellom 23 og 75!!! opp på kablet pc! 23 / 17 på nettbrett. Absolutt godkjent for 25/25- linje.
8 år siden av kristian
Borettslaget har den siste mnd. gått opp til 25/25.hastighet, og jeg trodde jeg ville få en raskere linje. Etter å ha testet hastighete over flere dager, med ulike målere, havner jeg på et gj.snitt med 17/15, Her er det noe som ikke stemmer og må ordnes opp i.
8 år siden av Bjørn Aune
Fiber fra NTE er vel som fra andre fiber leverandører, men det er svært viktig og ha en habil ruter! Disse billigruterene man får kjøpt sliter med å levere hele nettkapasiteten, spesielt over trådløst. Er ikke alltid jeg får det jeg betaler for i testene, men dette har ofte med maskinen å gjøre. Eneste rettferdige testen er over kabel, rett i veggen. En test over ruter som går dårlig trenger ikke å være leverandørs feil! Skal dere kjøpe ny ruter, undersøk gjerne noen tester på nett, de finns i bøtter og spann! Hilsen en meget fornøyd fiberkunde.
8 år siden av Lars
betaler for 30/30 linje.. men altibox portalen er alt for dårlig til å streame dette nette.. må kjøre egen ruter å kabel for å få den hastigheten jeg betaler for.. skal jeg fakturere dere 1000 kr for rutern min da ?
8 år siden av gøran
Samme erfaring som andre kunder. Ustabilt og lav hastighet på bredbånd fra NTE
8 år siden av Erlend
Til meg har hastigheten for nedlasting og opplasting alltid vært meget bra. Minst det jeg betaler for. Svært godt fornøyd.
8 år siden av Sigmund
Kan ikke se å ha hatt en eneste stabil dag med NTE her iallefall dessverre! På trådløst måler jeg 16/16 mens med kabel måler jeg kun 6/6!
8 år siden av Kim Thomas
Her betale vi i dyre dommer Kr 449,- for 25/25 mb linje,men ikke en enest gang har noen av hastighets-testene gitt tilfredsstillende resultat!!! :-(( Det er et dyrt tilbud dere har,og med de prisene forventer jeg at hastighetene skal være som lovt av dere!
8 år siden av Jon Håvard Amdahl
Her betaler man til NTE for 50 Mbit/s og får max 11 Mbit/s! Har målt 3 ganger de siste dagene, og de andre målingene var på 6 og 9. Altfor dårlig.
9 år siden av Toril
hei sitter nå å ser på discovery fra nte Bredbånd fortsatt jeg da men :)
9 år siden av kenneth,s
Oppdaget nettopp at Discovery var borte..Sjekket og jada, den 8 juni utgikk kanalen fra tv basispakken..Er ikke spesielt fornøyd med det, da det er den kanalen jeg ser mest på, hvordan kan de kutte ut en så populær kanal uten videre? Føler meg lurt eller svindlet, nesten som om jeg ble frastjålet noe som var viktig for meg.. Vurderer å bytte til parabol
9 år siden av Tom
"Ingen kan måle seg med"? De kjører akkurat samme fiberlinjer som alle andre leverandører som bruker Altibox.
9 år siden av Øyvind
NTE Bredbånd har det beste tilbudet i hele landet, kjappe fiber linjer ingen andre leverandører kan måle seg.
9 år siden av Kenneth

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback