Friday, 14 January 2011 11:12
(2.66 basert på 537 stemmer)

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

Telenor oppgraderer dagens bredbåndsnett slik at kabelen du allerede har i veggen får langt større kapasitet, opptil 40/10 Mbit/s. Produktet kan bestilles via Bredbånd.no

Kommentarer

| Skriv en kommentar
ligger på 2.97 mb/s nedlasting? 366 kb/s opplasting? 56 ms ping???? dårlig eller.
8 år siden av vevang
Endelig fiber! Gledelig å se at opplasting går fra 0,5Mb til 20Mb på trådløst nettverk....
8 år siden av You give me fiber!
Her på Haramsøya har vi 0,950Mbit / 0,211Mbit DÅRLIGE GREIER!!
8 år siden av Ole
Har 60/60 fiber linje fra Tafjord, og ligger på 64/70! kunne ikke ha vært mer fornøyd!
8 år siden av Alex
Her i Tresfjord har vi 20-1 linje fra Tafjord, og den ligger stabilt og fint fra 16ned - 0,65opp til 17.5ned - 1,1opp. Er egentlig fornøyd.
8 år siden av Einar
Og dere tror dere vil få såå mye mer av en annen DSL leverandør. Det er jo samme linjene som blir brukt av alle, ADSL teknologien fungerer desverre på denne måten. Så om dere bytter til andre leverandører vil dere oppleve akkurat samme problemet, jeg har prøvd.... Står vel også i vilkåra på ADSL Maks produktet at dette er inntil hastighet...
8 år siden av Hitech
Hastighet på lørdag her i Molde under 1MBit,lørdag kveld opp mot 4. Nå måling nå på søndag, litt over 6, langt igjen til 20 ?
8 år siden av Kåre
Ser masse folk som klager på hastighet hos mimer. Dere har ADSL gammel teknologi, masse som påvirker hastighet her. (linjelengde,kvalitet på telenet osv osv) Les dere opp på ting før dere uttaler dere, har selv fiber 50\50 får 50\50 hele tiden! Supert!
8 år siden av Anders
Produktet 20 mbit må man ha en prikkfri linje for å få nytte hele av, men de skal gjøre så godt de kan, basert på kobberlinjene som er lagt i mark og mast siden nitten-pil og bue.. ( Lenge siden) Disse var beregnet for det gamle TLF systemet, ikke dagens bredbåndshastigheter... og det står nøye beskrevet at det er forbehold om linjelengde/kapasitet eller hva det er... Dvs, klarer ikke linja deres mer enn 10mbit, så er man begrenset til 10mbit. Det viktigste er at man får den beste linja som er mulig å få, stabilt... Sitte her å klage når dere ikke vet hva dere snakker om.. Idioter.
9 år siden av Les dere opp før dere griner
Har Tafjord Mimer, nest dyreste "pakke". De siste par ukene har hastigheten vært en latterlig brøkdel av det vi betaler for. Det er ikke en gang mulig å se den minste snutt på nett-tv osv. Hastigheten er lavere enn da vi hadde dobbel ISDN for ti år siden. MIMER påstår at de har målt fullt signal til oss. Har prøvd "alt". Byttet passord på ruter, koblet i PC rett i modem, kjøpt splitter nye kabler, oppdatert virusprogram på alle enheter, likevel er det like tregt. Hva kan man gjøre? Vi bor sentralt i Molde
9 år siden av Anne Solli
Jeg har 1MB (2 er toppen) og betaler for det ti-dobbelte! Ikke godt nok!
9 år siden av Terje Løvnes
Sliter med samme skiten. Hadde masse problemer i fjor, skrev 7 mail til Tafjord, uten respons. Da nettet begynte å "fungere" igjen, spurte jeg om de hadde utført noen utbedringer. Tror noen jeg fikk svar? Skittfirma.
9 år siden av Arild Henriksen
Har 10/10 MBit fiberoptisk linje fra Tafjord. Leverer 10/10 til alle døgnets tider. Fantastisk fornøyd med den nye utbyggingen!
9 år siden av Vegard
Samme sak som andre her. 20Mbit linje som leverer langt under det som er lovt. Tulleprodukt. Langvarig kunde som begynner å bli lei.
9 år siden av Mimerkunde
Hmmm... har 20 mbit produkt her. Målte linja til 9/0.5 -- ikke imponerende. Her snakker vi nok overbooking de luxe.
9 år siden av nitech
Tafjord mimer selger eit fantasiprodukt. Dem lover mye, Og leverer lite. Linja er overbelastet på kveldstid. Eg har betalt for 20Mbit i to år. Men linja er ofte nede i 0,5 Mbit på kveldstid. Fraråder på det sterkeste mot å bruke denne levrandøren.
9 år siden av Håvard Mårstøl

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback