Friday, 14 January 2011 11:12
(2.49 basert på 11645 stemmer)
 

Produkter fra Bredbandsguiden.no

Kampanjer fra Bredbandsguiden.no

Telenor oppgraderer dagens bredbåndsnett slik at kabelen du allerede har i veggen får langt større kapasitet, opptil 40/10 Mbit/s. Produktet kan bestilles via Bredbånd.no

Kommentarer

| Skriv en kommentar
Denne siden er ikke Telenor-fiendtlig. fikk dobbelt så høy ping og dårligere resultat på såkalte nettfart.no! Telenor = tull og tøys og elendig service! Hadde ett abbonement der jeg leide i fjor. flyttet derfra, og sa opp abbonementet i mars.. fikk ordnet opp med Inkasso selskapet og Telenor for senest tre uker siden at jeg fikk 120 kr høyere tlf regning på mobilen for å har ringt SPESIAL NR = Telenor kundeservice! hah!
8 år siden av Petter
Meget godt fornøyd. Byttet fra NexGenTel og nå er det bare velstand. Leverer 25/20 Mbit som bestilt hele tiden.
8 år siden av Lynott
Får 7.6mbit på itavisen testen, men har ALDRI fått nedlasting på over 1.0mbit, uansett hva jeg gjør. Stoler på itavisen sin test, stemmer alltid med det jeg har. Har skifta til Altibox, fikk nøyaktig den hastigheten jeg bestilte.
8 år siden av Wei
Har 25/5Mbit linje og er veldig godt fornøyd. Oppetiden er helt topp. Kan ikke klage når jeg ligger på 24/4,8Mbit
8 år siden av Atle
Har 25/5 og måler 25,26/4,96. Det er jo flott!
8 år siden av Gunnar
Firma som leverer. Godt jobba. Kvalitet stabilitet lønner seg. :-)
8 år siden av KRisTian
Jeg har hatt bredbånd og TV over fiber fra Telenor i snart et år, og jeg er meget fornøyd med tjenestene! Bredbåndsforbindelsen er stabil og med Dinside Surfometer er båndbredden (download) sjelden under 18-20 Mbps. Jeg har ikke opplevd siden juli 2011 til nå (22.mai 2012) at bredbåndsforbindelsen har vært ute av drift. Og her om dagen kom et hyggelig brev fra Telenor, at de fordobler bredbåndshastigheten til 50/50 Mbps til samme pris :-)
8 år siden av Trond Holthe
Har akkurat bestilt og fått koblet opp 40/10 linja til telenor etter at de oppgraderte sentralen. Positivt overrasket over å lese 49/10 mbps på denne testen nå! :tommelopp:
8 år siden av Rikard
Skulle ha 16 MB/s linje fra telenor. Men de påstod at linjen min ikke tåler det og satte den ned til 8 MB/s. Fikk melding på sms om dette og ringte kundeservice og måte betale samme prisen for dette. Tror telenor lurer folk for å spare. Har brukt flere hundre kroner bare på å ringe de.Har sjekket linjen min flere steder og får 7.6/0.5 MB/s hver gang
8 år siden av Einar
Jeg ser alle er så interessert i hastigheten jeg selv har VDSL 25/5 linje men Pingen er så jævlig høy og ustabil å jeg som bruker linja mye til Online Spill så er dette ett stort problem . Noen som vet va som skal til for å få ned ping tida jeg ligger mellom 70-35ms ?
8 år siden av Terje
Sentralen jeg er koblet til ble bygd ut for ADSL i Desember 2009, Skulle få 16Mbit hastighet så viser det seg att dem bare kunne levere 12Mbit, greit nok. Fikk modem og koblet opp, virket like trekt som isdn linjen jeg hadde før, ringte telenor og dem målte hastigheten til 11,4Mbit, fikk beskjed om at jeg måtte prøve å laste ned film og store filer så ordnet det seg nok av seg selv, noe med en sperre eller lignende i modemet, dette fikk jeg høre flere ganger i tiden som fulgte. Begynte å teste sporadisk over nettet selv og lå på et snitt på 2,8Mbit. I Mars 2011 begynte jeg og føre logg over test resultatenne på 5 forskjellige nettsider, testet opp til flere ganger om dagen og stort sett hver dag, hadde jevnlig kontakt med telenor kundesevice og Telenoreksperten og viste til mine målinger, uten at det førte til noe. Til slutt var det en gruppeleder på telenor kundeservice som tok ansvar og fulgte saken min. Så i September fant dem problemet og fikk rettet dette. Feilen lå i radiolink overføringen mellom sentralen jeg er koblet til og telenors knutepunkt i distriktet mitt. Har siden hatt mellom 11 og 12Mbit og ping på 38msekund, helt til Dagmar besøkte oss i rommjula, hastigheten er der men kvaliteten på nettet er dårlig, opplever til stadighet at nettradion detter ut og når det skjer er det dårlig stelt. Så har du dårlig nett så må du jobbe hart og lenge for å ha et håp om at det skal rette seg.
8 år siden av Arnfinn
Jeg har 25/5 linje, og betaler for det. Men jeg får ikke levert mer enn 10/1 linje, fordi de sier at linja mi ikke tåler mer. Jeg hadde 25/5 helt til i sommer, da de i midten av fellesferien kutta ned linja, med den kommentaren at jeg ikke kan ha mer, fordi linja takler det ikke. Troverdig?
8 år siden av Tor-Arne N.
Skjønner ikke problemet jeg :P bor 1km unna og har 25/5 men får 26/5
8 år siden av Magnus
Dette svindelselskapet mener jeg bør ringe en bredbåndveileder til 40 kr/min isteden for at jeg skal "kaste bort tiden" til han i kundeservice. Elending kundeservice! Styrt unna!
8 år siden av Aril
Er litt enig med flere her om at denne testen må være Telenor fiendtlig, prøver andre tester men denne testen hater vist Telenor..
8 år siden av Svein
Skjønner siste innlegg her. Tester på bredbåndstesten og får 16,32 Mb/s, men på Nettfart.no får jeg 24.9 Mb/s opplastingen var den samme på begge testene. Hmmm... hva skal en stole på.
8 år siden av Monica
si meg. er denne web teste. sånn anti telenor har 16mbit fra telenor, å testen her sier 0.36 Mb/s kjører tester andre steder. da er jeg oppe på rundt 16. laster ned filer på 1.7mb/s så sjønner ikke helt dette nei.
8 år siden av Ronny
Måler samme hast her og fra http://www.bredbandskollen.se/ 0,96/0,21 helt fantastisk med 3,5km unna sentralen-ja må nok sjekke kalenderen je å gitt.... bare synd at kun telenor leverer her-:)
8 år siden av THE
Sitter hjemme hos faren min og stusser over hastigheten på nettet. måler til 0,65mb/sek - 0,35mb/sek. Det er bekymringsverdig lavt. Det som er løyent er at jeg betaler 50kr mindre for 25/25mb hjemme i stavanger gjennom altibox.
8 år siden av Joachim
Nextgentel ringer og tilbyr 20mb linje, mens telenor som eier linjen tilbyr 16, men greier bare 12 her i mitt område. Hva er sant?
8 år siden av Gunar Holmen
Jeg har også oppgradert til 25/5 men kommer som regel opp til 20Mbit/s. I praksis må jeg si at jeg nesten ikke merker noe forskjell på hastigheten. (før hadde jeg 16Mbit/s)Så kan hende at en egentlig betaler for mye. Hvordan skal Telenor da greie en hastighet på 40/10, når ikke en ikke opplever 25/5?
8 år siden av Manfred
Har 40/10 hos Telenor, ligger rundt 5 på tester !!!! Har kontaktet kundeservie, men gitt opp. De lover og lyger. Betaler 549 pr. mnd. Bare dritten !!
8 år siden av Malvin Utgård
Vel, Jimmy, leser jeg grafene rett er gjennomsnittet for Oslo 11.68 Mb/s, gjennomsnittet for Norge 11.42 Mb/s, mens gjennomsnittet for Telenor er 7.9 Mb/s. Norge er et ekstremt tynt befolket land, folk bor oftere i tettsteder enn byer, så det er nok sannsynlig at en stor andel av de som inngår i landsgjennomsnittet på 11.42 Mb/s bor langt fra sentraler. Hastigheten du har oppnådd sier tydeligvis ikke så mye om Norge (som du antyder), kanskje litt om Telenor, men også de har gjennomsnitt som ligger langt høyere enn det du oppgir.
8 år siden av Balthazar
Jeg valgte 10/5linja fra Telenor da de skulle bort fra sine gamle adsl-linjer her, for jeg trenger ikke noe mer fart til det jeg anvender pc til. Målingene gir jevnt omtrentlig 9,7/4,8, så det er greit nok. Det som ikke er helt greit, er kortvarige utfall av hele linja flere ganger i døgnet. Ikke mer enn 15-30 sekunder hver gang, men jævla irriterende når man holder på med noe. Det er ikke noe trådløst tull, for jeg er koblet på via kabel på denne pcen. Linja faller rett og slett ut, og det skjedde ikke med den gamle adsl-linja fra Telenor. Den var nemlig mistenkelig stabil her jeg bor. Så om ikke det tullet gir seg, tror jeg at jeg er mindre fornøyd nå enn jeg var med lille ADSL basis. Linja kommer jo tilbake av seg selv etter utfallene uten at jeg har gjort noe for å få den tilbake, så jeg mistenker Telenor for å ha noe krøll et sted.
9 år siden av Småskeptisk
Har 12 Mbit linje men får hele 1,4 Mbit. Fantastisk bra Telenor. Forbanna dritt, klarer ikke å streame video på 256 kbit engang. Latterlig
9 år siden av Krister
Som svensk i Norge måste jag bara skratta åt eländet med detta s.k Bredbånd. I Sverige bodde vi 3.8 km från stationen, men fick ändå mellom 6,7 og 8 Mbit nedlastning. Nu med Telenor kommer vi upp i fantastiska 0.6 Mbit, och detta kallar Telenor för Bredbånd. Latterligt enlit meg. Att sedan leverandörer kan gå ut i nationell reklam og erbjuda superberdbånd osv, är för meg en sak man ikke bör få göra. Man lurar ju kunder kort og godt.
9 år siden av Jimmy
Jeg fulgte rådet under og testet via http://www.bredbandskollen.se/ i istedet. Der fikk jeg nøyaktig 25/5, mens på denne testen fikk jeg 16/5. Er denne siten sponset av noen eller?
9 år siden av Persille
har bestilt 25/5 fra telenor. har vært i kontakt med telenor nå flere ganger angående nettet som er her allerede, de lover at de skal øke til 12mbits linje natt til fredag sånn at det er litt hastighet her mens vi venter på den nye, ingen ting skjer, ringer igjen på søndag og lurer på hvorfor den ikke er oppdatert, får da beskjed om at de ikke skal oppdatare den linja fordi at modemet!! ikke tåler hastigheten. Har ett modem fra telenor liggendes som kom i posten 26.08.11 og ringer igjen i dag (mandag) og spør om det går med det modemet, så lurer den sure og lite hjelpsomme damen i telefonen om hvilket modem jeg har fra før og jeg forteller hvilket det er, får da beskjed om at det modemet tåler jo hastigheten og det skal ikke være noe problem, og at linje har blitt oppgradert på lørdag som var. Det er det rart at jeg har 1.9 mbits resultat på bredbåndstesten.. endte med at damen ikke fikk gjort noe mer enn at hu skulle lage en sak hos levering som igjen kom til å ta flere dager
9 år siden av Kongsvinger
hei har du testet hos www.nettfart.no . jeg testet og fikk 19,4 hos itavisen sin test- men 24.55 hos netfart- står på siden til nettfart. at de sjekker mot ett sentralt punkt i nettet. (NIXS). dvs det er den farten jeg får fra telenor , før den går inn i andres nett.
9 år siden av bengt
Er fornøyd med Telenor. God service og hastighet.
9 år siden av hans
Har 5mbit linje og måler 0,8mbit =( manjsjit telenor
9 år siden av Marius
Betaler for 16 Mbit/s mottar 10, jeg synes dette grenser til svindel - særlig tatt i betraktning at de påstår å kunne levere 40 Mbit/s i sitt såkalte superbredbånd.
9 år siden av ho
Har 25/25 fra Telenor, og kommer ikke over 23,5. Hadde Nextgentel tidligere, og lå da alltid litt over bestilt hastighet. For dårlig av Telenor!
9 år siden av Terje
Jo jo, har fremdeles ikke sett 25 tallet, og det er vel rett og rimelig at jeg bør det, da det er dette jeg betaler for. Har fått målt linja av Sønico og den var kapabel til langt mere en det jeg hadde bestilt. At jeg nesten bor inne i koblingssentralen burde vel også ha en positiv effekt. Vi får se litt til, hvorfor må man alltid stå med lua i handa og bukke i dette landet. Synes det er dyrt jeg....og spesielt når man ikke får det man betaler for. Tro hva Telenor hadde sagt hvis de ikke fikk det de skulle av meg!
9 år siden av Stig
har fiber 3 pcer alle med gigabit kort og alle måler 0,8M ned og 9,1M opp på speedtest.net. ikke fornøyd med telenor savner altibox
9 år siden av erlend
hei. har hatt mye treigt nett i det siste.alt e nytt på pcèn og e av det "beste" .sjekka speedometeret og hadde 2 mbit mindre enn eg betale for. vurdere å bytte leverandør.Får ikke høyere hastighet enn 8 mbit heller noe jeg syns er latterlig dårlig i 2011.
9 år siden av Martin
Betaler for fiber 25/25, noen dropper nettet ut på random tidspunkter i noen par minutter flere ganger daglig eller ikke. Men når kapasiteten på linje regnes til 6 mb/s ned 7.86/mb/s opp...si meg da er det noe feil sant? Er trådløst, routern er i etasjen over og jeg bruker laptop fra 2010. P.S Asker området
9 år siden av Erik
Til noen av dere som klager på at dere ikke får den hastigheten dere er lovet, har dere gigabit nettverkskort? Hadde selv integrert fast ethernet kort og fikke en begredelig hastighet, innstalerte gigabit kort og fikk dobbling av hastigheten. At det nye superbredbåndet er totalt ustabilt er en annen side av saken.
9 år siden av Vidar
Har bestilt meg nytt breiband frå Telenor 25/5, noen som veit om eg no kan fjerne ISDN boksen som eg no har ? Har no Internett frå Telenor med eit gamalt CellPipe modem, har ikkje fast telefon.
9 år siden av Svein
Dere må bruke www.speedtest.net Har selv 40/10 fra Telenor og måler alltid 49 ned og 10 opp. Er storfornøyd med dette :-) http://www.speedtest.net/result/1332197669.png
9 år siden av Tore
Har også "Superbredbånd" 40/10. Testen på Bredbåndsguiden gir meg stort sett aldri mer enn toppen 25 ned, 10 opp. Tester jeg derimot mot en mye mer pålitelig tjeneste, nemlig tptest.se, får jeg 48/10. Hver gang! Altså mer ned enn det som er "lovet" som maks hastighet. Så, ikke stol på testen du finner bla. via itavisen.no. Den takler åpenbart ikke høyere hastigheter. Og, dette er testet fra flere maskiner, ulike OS, trådbunden og trådløst.
9 år siden av Øivind
Har "superbredbånd " 40/10. Får nedlasting 4,73 og opplasting 10,53. Trådløst. Telenor holder ikke hva de lover. Bare dritt !
9 år siden av Malvin Utgård
Har fiber fra Telenor (25/25). Oppnår maks 6/6. Utrolig dårlig!
9 år siden av Frank
Syntes det var rart jeg bare fikk 1\4 av hastigheten jeg betaler for.. til jeg så at telenor har ned justert Turbo abonnementet mitt til Medium i all hemmelighet, men til samme pris!!!! I mårra blir det Brebånd OG telefon abonnement skifte!! TELENOR = SVINDLERE!!!!
9 år siden av Gisle
16.05.2011, kl 15.15: Se det var saker ja !!! Nedlasting 22,91 og opplasting 4,88. Samme hastighet på det trådløse nettet ! Veldig bra ! Men den installasjonsveiledningen som kommer opp når man installerer, - den er altså direkte veiledende. Der står at man skal kaste gammel splitter/kabel til telefonkontakt, - men det stemmer altså ikke alltid. Jeg har benyttet gammel splitter etc og bare dyttet kablene rett inn i nytt modem, - og vips så var jeg på nett !!! Terningkast 6 så langt !!! Og Telenor må sørge for at Bredbånd.no får oppdatert informasjon. De sier fortsatt at slike hastigheter jeg har nå ikke kan oppnås.... Pussig markedsføring det der....
9 år siden av Trygve Klingenberg
Har i dag Telenor 5 og får typisk 4,77 mbs. I løpet av dagen (16.05.11) kobles jeg om til Telenor 25/5 Blir spennende å se hva jeg faktisk får. 25/5 skal iflg bredbånd.no ikke være mulig å bestille hos meg !
9 år siden av Trygve
fornøyd med telenor jeg, har 25/25 Mbit via fiber. speedometertest viser: 24,5 Mbit begge veier eneste prisen på 50/50 er alt for høy
9 år siden av Geir
Ser dere klager på hastigheten, haha dere kan få min på 5000 det beste telenor kan levere grunna linjene eller ka det skal være
9 år siden av jan
jeg sponser også telenor på en Turbo-ADSL midt i Alta, og får levert 3,4 MB ned og 0,53 MB opp... Det er sånn ca år 1990 med dbl ISDN linje og 100 m fra sentralen og ingen andre på nett..
9 år siden av Ketil Iki
@Helge Det er dessverre ikke mulig å finne ut nøyaktig hvor du bor ut i fra IP-adressen din. Gårds og bruksnummer derimot fungerer på bredbånd.no
9 år siden av Tom
da fikk jeg bekreftet det jeg fryktet. Har det siste året hatt såkalt Turbo ADSL fra Telenor med hastighet opptil 16000kbps som aldri har vært over 9700kbps og betalt 419,- pr.mnd. Nå har de overbooket i Noden jeg er tilkoblet og derfor redusert hastigheten min til 6000/512 og prisen....? jo 20,- billigere :-) 399,-. Når jeg nå måler båndbredden får jeg knappe 5800kbps. Og hastigheten her på Hell har ellers variert fra 4000 til 9000kbps. Må nesten se i kalenderen min om vi virkelig er i 2011.
9 år siden av Helge Olsen, Hell, N-Trønderlag
Må legge inn en kommentar til. For oss som hverken har fast telefon eller husnummer og bor langs en riksvei hadde det ikke vært lurt at dere kunne ha sjekka dekninga ved hjelp av min utvendige IP adresse ?
9 år siden av Helge Olsen

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback