Bredbåndstoppen

Friday, 14 January 2011 11:12
LeverandørKommentarerAntall stemmerKarakter
PowerTech AS
Powertech er veldig tregt, har 4mbs linje som vi betaler 2500,- i måneden, noe som er hinsides dyrt. Min opsummering av Powertech som leverandør er at regningene er større og bredbåndet tregere en avtalt.
8 år siden av Øyvind
Powertech har hatt tilfredstillende teknisk support. De hadde ikke oversikt over NAT/UPNP-problemene ved MW2 før Black Ops ble gitt ut, så teknisk er de ikke helt med. Jeg er også på mitt fjerde modem(de tre første har feilet). De har dog sendt modemet med en gang, og jeg har hatt det 1-2 virkedager etter jeg rapporterte feilen. Karakterer (av 5 stjerner) Kundeservice ***** Oppetid **** Kvalitet på maskinvare *** Total ****
9 år siden av Emil
PowerTech har meget god og rask service. Jeg får mer enn det jeg betaler for!
9 år siden av tg
Altibox AS
For de som har hastighetsproblemer med router fra skagerak fiber: Denne er begrenset til 20 - 25 mbit over trådløs. Har du hæyere enn det anbefaler jeg å koble opp en router fra f.eks Netgear,D-link, jensen etc for å kunne få utnyttet linjen maksimalt. Jeg har selv en 60/60 linje fra Skagerak Fiber i Larvik. Har routeren fra Altibox koblet sammen med en Netgear N600 router og her får jeg 60/60 over trådløs. Anbefales!
8 år siden av Robert
Har 100/100 og fikk 94,86/55.78
8 år siden av Daniel
har 100/100 fra altibox :D får 108/99 :P men dritt med bærbar pc som ikke klarer mer enn 54 -.-
8 år siden av eirik
Jeg har 100/25 og det fungerer ganske så bra :) usikker på om det er fra altibox eller ikke men det fungerer for meg :) med ca 7MB/s nedlastningsfart på steam :)
8 år siden av Simen Huse
Åh jeg bare ELSKER at 100 linja mi fra EB gir meg 564 kb/s ned 12.99 mBit opp 4 ping, LAN, 2m unna boksen, prøvd 3 pc'r *kaster altiboksen i veggen*
8 år siden av Prexide
Har 60mbit fra Altibox i Haugesund og får ca. 63mbit opp og ned, har aldri være så fornøyd med hastighet og stabilitet.
8 år siden av Enok
Merkelig. Hadde 20/20 når jeg flyttet inn i Solbergelva. Men nå får jeg 10 ned og 20 opp (er ikke det litt omvendt :-)
8 år siden av Lars-Erik Østerud
Har 25mbit linje fra Altibox skagerak fiber skien. Får 18mbit på trådløst til pc. 9mbit på galaxy nettbrett som fungerer bra nok. Men til min Samsung 55' led smart tv med trådløs nettverk, får jeg latterlige 2mbit! Noen som vet hva som er galt? Må vel hjelpe endel med kabel tilkobling? Er kanskje et svakt nettverkskort i de nye samsung smart tv?
8 år siden av Jan
Har Altibox og jeg har merka meg at dersom jeg ikke har stengt av Mac'en og åpner lokket for å starte å surfe så får jeg også svært lave resultater, en omstart pleier å hjelpe. Men jeg bruker for det meste Lan kabel, det gir meg ca 27/27Mb/s mens trådløst gir meg 7Mb/s lavere. Så man bør vurdere kabel om man skal ha maks ut av bredbåndet. Ellers veldig godt fornøyd med Altibox
8 år siden av Jan
Har en basisabb linje fra Haugaland Kraft (altibox) fikk 36,5/15 i resultat nå. Bruker en jensen router istedet for innebygd wifi i hjemmesentralen. Målingen foretatt i etasjen over hvor router'n står, og gjort over wi-fi.
8 år siden av Freimen
jeg har 40/40 linje fra ALTIBOX. HAR 41 INN OG 17 UT. prøvde på speedtest.net og der hadde jeg kun 24. steinar, det er bare og oppgradere ;)
8 år siden av kjetil bakkan
Veldig raskt internett (3 MB/s ned og opp), bare 13 ping til noen norske servere, også videre.
8 år siden av Hans
Har 60/60 fra Altiboks. Målte 66/63 trådløst etter installasjon av ny router.
8 år siden av Kjell-Inge
Digg å ha 45/45 og får 15 mb/s, routeren står i kjelleren men man taper vanvitig med nett på den avstanden.
8 år siden av Otern
Har 25/25 linje fra Skagerak fibernett, målte nå og fikk 0,48/0,6. Dette er riktignok trådløst og pcen står 6-7 fra routeren som Skagerak satte opp. Synes dette er latterlig dårlig.
8 år siden av Steinar Tveito
Før hadde jeg ventelo kobber 8 mb linje med masse dropouts nå har jeg Fått fiber 60/72mb linje dønn stabil må si jeg er fornøyd vil ambefale altibox ass. Og til dere som vurderer fiber ikke tenk på det engang bare bestill det er absolutt verdt det....
8 år siden av anthony
Med tradiosjonell nett-kabel oppnår jeg 30 mbps. På den trådløse routeren detter jeg ned i det halve. problemet ligger nok derfor i at routeren er for dårlig (som en annen påpekte også)
9 år siden av Thormod
Når vi får tilgang til båndbredder som er større enn 10 Mbps kommer en annen vesentlig faktir inn i bildet TCP Window size. For de fleste Microsoft baserte operativsystemer er denne satt til maskimum 64 KByte. Har du en forsinkelse på 10 ms til Broadnet sitt spedometer vil en ikke kunne oppnå full fylling av 20 Mbps forbindelse pga latency * bandwidth produktet. I tillegg har de fleste standard installasjoner av MS baserte løsninger en innebygget asymmetri i nettverksdrivere for å gi en bedre lese opplevelse. Poenget er at for å oppnå maksimal ytelse på en link må sendevinduet til maskinene involvert oppfylle følgende: • WindowSize =Båndbredde(bits/s)*delay(s)/8 Hvor båndbredde er linkhastighet og delay er målt Ende-til-Ende. Svaret divideres på 8 for å gi WindowSize i bytes. Eks: 10Mbit/s og delay på 60ms gir: • Window(bytes) = 10.000.000(bit/s)*0,06(s)/8 = 75000 Dette svaret er større enn TCP håndterer (64k) uten å bruke Extended Options. Typiske standardstørrelser for TCP-Window er: • Win95/98/NT(S WS)/ME 4 kbyte • Win2000/XP(WS) 16kbyte • Win2000/XP(S) 32kbyte • Win2003 32 kbyte • Win7(Vista)/Win2008R2 64 kbyte Endring av disse verdiene eller bruk av Extended Option krever endringer i Registry. For UNIX ligger verdiene normalt på 32k men endringer gjøres i konfigurasjonfilene for TCP-oppsett (teksteditering). Konsekvensene ved suboptimal WindowSize er en degradert ytelse. I vårt eksempel med 10Mbit link vil en klient på Win95/98/NT/ME klare en maksimal overføringshastighet på: • Speed = 10(Mbit/s)/(75000/4096) = 546kbit/s Effekten blir stor på linker med lang forsinkelse (linker til andre land/kontinenter). Hvis man ikke tar hensyn til dette ved design av Corporate-WAN av type MPLS/ATM vil man få løsninger som ikke kan fungere som planlagt. Vi har 26 msek delay til Tromsø med 20 Mbps linje • Window(bytes) = 20.000.000(bit/s)*0,025(s)/8 = 65000 Dette er helt optimalt for denne forbindelsen for de operativsystemene som støtter 64K TCP window size • S
9 år siden av Jens-Henrik Sørensen
Til alle dere som sliter med lavere hastighet enn det dere betaler for, prøv følgende: 1. Koble PCen direkte i hjemmesentralen. 2. Gjør en ny hastighetsmåling. Dersom det er et betydelig avvik mellom hastighetsresultatet når du kobler direkte i hjemmesentralen, og når du kobler via en router el.l., gå videre til steg 3. 3. Kjøp en router av nyere dato, og koble den til hjemmesentralen. 4. Gjør en ny hastighetsmåling. Det er ganske banalt, meg også den vanligste årsaken til at brukere opplever redusert hastighet. Fibernettet er på ingen måte overbelastet, og har svært mye å gå på. I de fleste tilfellene er det feil eller mangler i ditt eget hus som forårsaker problemene, og ikke systemer hos Altibox. D-Link DIR 655 er en testvinnende router som koster i underkant av 600 kr i de fleste butikker, og er den jeg selv foretrekker og anbefaler til mine venner. De fleste routere av nyere dato vil nok gjøre nytten, muligens med unntak av Jensen (som er noe forbanna herk etter min mening).
9 år siden av Øystein Espedal
har fått oppgradert til 25/25 med altiboks via Skagerak Fibernett og på deres eget speedometer måler den til over 26 opp/ned så har ikke noe å klage over, hatt det i snart 1 år og overhodet ingen problemer http://speedometer.altibox.no/
9 år siden av Arnfinn
har fått oppgrader til 25/25 linje med altiboks og her på din side måler den lavere men på atlibiks sin brebåndstest http://speedometer.altibox.no/ så ligger opp/ ned på over 26 så har egentlig ikke noe å klage over på altiboks, har fungert prikkfritt i snart 1 år, ingen brudd eller problemer
9 år siden av Arnfinn
Har hatt 25/25 mb/s fikk melding idag at hastigheten var doblet. Men nå har jeg 5 mb/s.
9 år siden av TK
Denne testen er elendig! Her fikk jeg 54 ned og 15 opp. Når jeg bruker andre "speedometer" får jeg rundt 60 ned og MINST 65 opp. Det vet jeg stemmer overens i praktisk bruk også.
9 år siden av Jørgen
Fikk bare 22/12 på 30/30, ca samme resultat flere dager på rad.. har testet flere speedometere, alle viser langt under det jeg betaler for. Dette er faktisk skuffende! (Altibox via Hålogaland Kraft, Harstad)
9 år siden av Trond
Fikk 52/44 Mb/s med 40/40 abonnement. Svært gode resultater! Altibox er raskest, rimeligst og best på service etter min erfaring.
9 år siden av Øystein Espedal
Fekk 45/35 på 60/60 med Altibox sitt speedometer (kabla), og fekk hjelp frå support med å finna årsaka. Først: Kopla rett på modem (utan router): 64/63 Kjøpte ny router: 62/61. Moral: ikkje legg skulda på bakaren, når det er smeden som har skulda ;-)
9 år siden av Arvid Stord
Altibox er dyrt og elendig. hadde Bredbånsservice før (annet borettsalg) raskere og billigere.
9 år siden av Frode
Denne testen klarer ikkje å makse linja mi.. når jeg tester med altibox.no sin egen test side får jeg det jeg skal ha.. ( jeg vet den stemmer for det er den samme farten jeg får når jeg laster ned )
9 år siden av jarle
trådløst har jeg 30 ned og 20 opp men med tråd ligger linjen på 38 ned og 32 opp. uansett her ikke dette veldig mye å si for surfing med mindre det er flere på nettverket og/eller hvis sender/mottaker har tilsvarende hastighet.
9 år siden av pilot
Med Apple sine Airport produkter kommer en langt over 54mbps på det trådløse. Ingen problemer med å oppnå 150mbps selv med stor avstand :)
9 år siden av ivebakk
Er enig at det ikke er vits og teste på trådløst. Husk at en 54mbit trådløs tilkobling i realiteten og optimale forhold klarer maks 27-29mbit. 54mbit er inkludert enormt med feil korreksjons pakker og diverse annet som går direkte til selve trådløs teknologien.
9 år siden av dagtveit
Får 70 i nedlasting selv om jeg "bare" skulle ha 60. Kan leve med det...
9 år siden av Fornøyd
Måler 48-41 ned og stabilt 26 opp. Skal ha 40/40. Jeg er fornøyd. Men stoler ikke helt på denne testen. Altibox har alltid ellers levert det de har lovet.
9 år siden av Arnold
Denne testen er jo barre tull. Her har de ikke kapasitet nok til å drive tester. Laster med 3.6MBs på filer. Denne såkalte testen laster jeg bare 1.1 MBs. Det er det tommeste. Bare en haug reklame for å bytte internett leverandør. Altibox har ALDRI sluttet å levere!
9 år siden av Realtime
Litt kjipt å ha ca 21mbit opp og ned når dem sier det er oppgradert til 60/60. Får vel vente litt til å se :)
9 år siden av Tori
35mb opp og 27mb ned selv om linjen skulle hete 40/40. Ble kunde da det fortsatt var 6/6 så klar forbedring. Ingenting å klage over! :))
9 år siden av Pjalter
100Mbit fra Altibox - 80Mbit opp, 74 ned. De som klager på dårlige hastigheter over trådløst : sånn er det bare. Trådløst er egentlig noe dritt. Helt greit å surfe med, men elendig på filoverføring spesielt. Hos meg er det 1Gbit hele veien til "altiboksen", TV og PC på separate VLAN mellom switchene i huset.
9 år siden av Henning
65 ned og nesten 70 opp. Superfornøyd med Altibox. Husk at gammelt nettverksutstyr ikke henger helt med på disse hastighetene. Skal man måle burde man koble PC rett i router mens testen kjører.
9 år siden av Tjatrik
Bor i Skien og har altibox via Skagerakk fiber. Har 10/10 som skulle bli til 25/25. Men får fortsatt bare 11/9 eller noe sånt. Venter i spennng.
9 år siden av Pål
Gamle kunder har allerede fått oppgradert internett - Jeg fikk nå i forrige uke oppgradert fra 30 til 60 og fungerer perfekt. De av dere som får dårligere resultater enn det dere har bestilt burde skaffe dere et skikkelig nettverkskort (særlig trådløse reduserer hastigheten). Det er ikke lenge siden internettet ble så kjapt som det er i dag, spesielt på opplasting, og det er sikkert mange som ikke har oppgradert sine kort i de par siste årene. Tenk over dette før dere klager:)
9 år siden av ph10m
Synest gamle kunder kan få dei nye hastighetene med en gang
9 år siden av Eple Petter
Har bestilt 30/30 av Altibox via Dalane Bredbånd, og her får jeg kun 12/12 og 15/15. Ikke bra, og dette skal liksom bli oppgradert til 60/60? Snart på tide og kreve penga tilbake.
9 år siden av Irritert
Kjøpte nettop ny ruter og får 0.70Mbs nedlasting :/
9 år siden av Birthe
Bor i Harstad og skal ha 10/10. måler 6,4 ned og 5,7 opp. OK men ikke som forventet
9 år siden av Batte
Bor i Sandefjord. Og hadde 15/15. Har siden 1 apr hatt ca 20 ned og 7 opp. Fungerer greit, men sendte mail til kundesenteret, og har ikke fått noe svar. Det er IKKE greit.
9 år siden av Jan Banan
43 opp/43 ned :-)
9 år siden av Vh
Misfornøyd til de grader. Har 15Mbit og får levert melleom 0.5/0.5 og 7/7
9 år siden av Petter
De nye hastighetene vil bli innført trinnvis fra 4. april og fram mot sommeren. Alle som bestiller internett får nye hastigheter fra 4. april.
9 år siden av ness
11,4 ned 11,2 opp. Har 10 Mb abb. Har fått melding om at alle kunder skal få doblet hastigheten gratis!
9 år siden av Nøtterøy
Har Altibox på Ranheim utenfor Trondheim, fra NTE. Målte nå og ligger på 16 og 12. Målt på trådløst nett. Stabilt og godt
9 år siden av Trond
Har altiboks i Skien, Skagerak Fibernett og har 10/10 linje og opplastning ligger på mellom 5-7 mens nedlastning er mellom 10 og 11, det er målt trådløst og opplastningen er vel ikke bra nok iflg det de lover
9 år siden av Arnfinn
Viken fibernett er en leverandør av produktene til Altibox.
9 år siden av Morten
Jeg trodde jeg hadde Altibox, men ser ut som det er Vikenfiber som leverer bredbånd til meg?
9 år siden av Stål 43
Skulle den ikke måle bra selv om du er på trådløst nett? Da har du isåfall et router problem, ikke et leverandør problem
9 år siden av Pål
Jeg får det jeg betaler for. Veldig stabil linje som også måler bra selv om jeg er på trådløst nett.
9 år siden av Christian
Romerike Bredbånd
Viken Fibernett
Har akkurat bestillt Vike Fibernett med internett og tv-kanaler, linjen er 60/60, så det skal bli morro med en like høy nedlastningshastihet og opplasningshastihet. Blir spennende og se om de leverer det de sier :). Fikk en nice deal også på dekoderene.
8 år siden av Patrick
Lyse
Hei helt fornøyd med Altibox. Måler 42 Mbps opp ned av 40Mbps oppsatt levering.Meget bra hastighet. Og altid stabilt.
9 år siden av Jon
skal ha 10mb opp og ned og måler nesten 25mb opp og ned... ikke dårlig..
9 år siden av Ole
Samme her, jeg måler 10 Mbps opp og ned. Langt igjen til 25
9 år siden av Geir Ove
Jeg måler ca. 6 Mbit/s. Skuffende hastighet på nettet da Altibox som jeg har abonnement hos, skryter av ny hastighet på 25 Mbit/s.
9 år siden av Roger Koteng
NTE Bredbånd AS
Jeg, har netopp flyttet til Trondheim, nermere bestemt Nedre Ila 5 og i dette bygge er det lagt inn get, get er drit dårlig i forhold til Nte hvordan kan jeg som en person i bygge skifte til NTE er det mulig eller er det noe sjefen for bygget må gjøre?
8 år siden av Mike Andre
Til dere som tester med dårlig resultat; Husk at trådløst nett gir redusert hastighet, du får aldri 54mbit selv om det står det på boksen. Når dere måler, bruk kabel direkte mod modemet. Og billige eller gamle trådløsroutere gir begrenset hastighet. Selv fikk jeg mye bedre hastighet med ny router og har nesten ALDRI nedetid på nettet. Har sett målinger fra 17 - 63mbit her i huset.
8 år siden av Tux
Bredbånd på fiber, måler jevnlig, og ender på ca. 24,5 ned, og mellom 23 og 75!!! opp på kablet pc! 23 / 17 på nettbrett. Absolutt godkjent for 25/25- linje.
8 år siden av kristian
Borettslaget har den siste mnd. gått opp til 25/25.hastighet, og jeg trodde jeg ville få en raskere linje. Etter å ha testet hastighete over flere dager, med ulike målere, havner jeg på et gj.snitt med 17/15, Her er det noe som ikke stemmer og må ordnes opp i.
8 år siden av Bjørn Aune
Fiber fra NTE er vel som fra andre fiber leverandører, men det er svært viktig og ha en habil ruter! Disse billigruterene man får kjøpt sliter med å levere hele nettkapasiteten, spesielt over trådløst. Er ikke alltid jeg får det jeg betaler for i testene, men dette har ofte med maskinen å gjøre. Eneste rettferdige testen er over kabel, rett i veggen. En test over ruter som går dårlig trenger ikke å være leverandørs feil! Skal dere kjøpe ny ruter, undersøk gjerne noen tester på nett, de finns i bøtter og spann! Hilsen en meget fornøyd fiberkunde.
8 år siden av Lars
betaler for 30/30 linje.. men altibox portalen er alt for dårlig til å streame dette nette.. må kjøre egen ruter å kabel for å få den hastigheten jeg betaler for.. skal jeg fakturere dere 1000 kr for rutern min da ?
8 år siden av gøran
Samme erfaring som andre kunder. Ustabilt og lav hastighet på bredbånd fra NTE
8 år siden av Erlend
Til meg har hastigheten for nedlasting og opplasting alltid vært meget bra. Minst det jeg betaler for. Svært godt fornøyd.
8 år siden av Sigmund
Kan ikke se å ha hatt en eneste stabil dag med NTE her iallefall dessverre! På trådløst måler jeg 16/16 mens med kabel måler jeg kun 6/6!
8 år siden av Kim Thomas
Her betale vi i dyre dommer Kr 449,- for 25/25 mb linje,men ikke en enest gang har noen av hastighets-testene gitt tilfredsstillende resultat!!! :-(( Det er et dyrt tilbud dere har,og med de prisene forventer jeg at hastighetene skal være som lovt av dere!
8 år siden av Jon Håvard Amdahl
Her betaler man til NTE for 50 Mbit/s og får max 11 Mbit/s! Har målt 3 ganger de siste dagene, og de andre målingene var på 6 og 9. Altfor dårlig.
9 år siden av Toril
hei sitter nå å ser på discovery fra nte Bredbånd fortsatt jeg da men :)
9 år siden av kenneth,s
Oppdaget nettopp at Discovery var borte..Sjekket og jada, den 8 juni utgikk kanalen fra tv basispakken..Er ikke spesielt fornøyd med det, da det er den kanalen jeg ser mest på, hvordan kan de kutte ut en så populær kanal uten videre? Føler meg lurt eller svindlet, nesten som om jeg ble frastjålet noe som var viktig for meg.. Vurderer å bytte til parabol
9 år siden av Tom
"Ingen kan måle seg med"? De kjører akkurat samme fiberlinjer som alle andre leverandører som bruker Altibox.
9 år siden av Øyvind
NTE Bredbånd har det beste tilbudet i hele landet, kjappe fiber linjer ingen andre leverandører kan måle seg.
9 år siden av Kenneth
Lynet Internett
Monsternett AS
Jeg har ikke Monsternett, men for en Logo de stiller med! Thumbs Up!
9 år siden av Linn Kristin Tofé
Signal Bredbånd AS
Den beste levrandøren av Internett i Norge med altibox løsninga. Ingen av de andre internett levrandørene jeg har hatt har vært i nærheten
8 år siden av Torgeir
Kjempegodt bredband med stabilitet og hastighet i høysetet. Eneste jeg har å utsette på er dårlig kundeservice (responstid osv). -Men ellers kjempebra!
8 år siden av Arnt P A
BILLIG, STABIL OG IKKE MINST BEST!!!
8 år siden av Kixalot
uenig med deg daniel
9 år siden av Igor
En av de beste bredbåndsleverandørene i Nordland. Utrolig kundeservice og pris per mbit. Nettet er stabilt og er sjeldent nede.
9 år siden av Fishbones
DataGuard AS
Dataguard funker som ei kule her!
9 år siden av Joakim
NetCom
13 Mb ned 0,2 Mb opp 4G i Lillesand
8 år siden av PK
Hadde 68 M/bbit/s ned og 9,67 opp , ikke værst til å være 4g trådløst modem.
8 år siden av Arve
31.3 Mb/s ned - 31.8 Mb/s opp. Meget fornøyd. Vil se litt på om jeg kan finne en bedre plassering av ruyeren.
8 år siden av Haakon
11,8 Mbps midt i Blindleia - der andre ikke kan levere ADSL - det er bra ! Bruker den nye hjemmebredbåndsruteren fra Huawei
8 år siden av Anders
209 kbps ned og 91 kbps opp på nedre byåsen i trondheim. E vel siste gang det blir Netcom mobilt bredbånd for å si det sånn.
8 år siden av kjetil
22 Mbit/s ned og 21 opp... "Mobil Fiber" fra Altibox er fantastisk bra
8 år siden av Bjørn
1,8 Mbps på Solli pl er for dårlig for et så sentralt sted :-(
8 år siden av Geir
4.5/7.8 mbit Industrigata/Bogstadveien Oslo
8 år siden av Netcom
Både I Ski og Drøbak er det bra hastighet. Varierer selvsagt, men målte akkurat nå 5.44 Mbps i nedlasting (Drøbak). Ellers bra stabilt.
8 år siden av Geir
20 Mbit ned og 12 opp på forus! 3-5 ganger raskere enn ADSL linjen jeg hadde fra før!
8 år siden av Jøran
Fungerer fint både i Ski og Drøbak. Vil variere selvsagt, men testet nylig til 4,26 Mb/s nedlasting (Drøbak).
8 år siden av Geir
NEDLASTING 9.97 Mb/s OPPLASTING 2.92 Mb/s LEVERANDØR NetCom Fornøyd med min 4G mobile bredbånd :)
8 år siden av Thomas
0,1Mb opp, og 0,16Mb ned, og dette skal man betale for???
8 år siden av Jon Petter ellingsgård
Oslo - 0,12 og 0,09 i 4G-land. Hvordan er det mulig?
9 år siden av Tor
20.08. 18.53 Kristiansand 0,17 og 0.17 DÅRLIGGGGGGGGGGGGGG
9 år siden av zizi
Får nedlasting på 35-40 Mb/s og opplasting på 15-20 Mb/s. Det er billigere og raskere enn bredbåndet i veggen hjemme!
9 år siden av Robert
0,3 mb/s i Ådneram ,Sirdal. Opplastning 0,09 mb/s....noen dårligere?
9 år siden av arnfinn
0.32 Mb/s OPPLASTING 0.86 Mb/s LEVERANDØR NetCom
9 år siden av chess
Senderen til Netcom på Vippetangen i Oslo er overbelastet av for mange brukere. Det gir 0,50 - 1 MB/s i nedlastning og 0,14 -0,33 MB/s i opplasting. Forholdene har pågått i snart 3 døgn. Ved forespørsel til Netcom får jeg vite at det er noe jeg bare må leve med og at de akter ikke gjøre noe med det.
9 år siden av Robert Wood
Elendig hastighet på Netcom her oppe i Vesterålen. 0,18 Mb/s. Går i sirup:(
9 år siden av Geir
Elendig hastighet på Netcom her oppe i Vesterålen. 0,18 Mb/s. Går i sirup:(
9 år siden av Geir
0.53 Mb/s OPPLASTING 0.73 Mb/s LEVERANDØR NetCom
9 år siden av chess
0.71 Mb/s OPPLASTING 1.07 Mb/s LEVERANDØR NetCom skikkelig dårlig.
9 år siden av steinkjer
Kristiansand 0607 kl 18.20: 5.04Mb ned, og 1.53 opp :-)
9 år siden av Anders Henriksen
fremdeles i Tromsø, i dag 0.54 Mbit/s, litt bedre men langt unna det Netcom lover.....
9 år siden av otto
0,34 nedlast i Tromsø, skikkelig skuffende, Telenor var mye raskere. Samme resultat for 3.dag på rad....
9 år siden av otto
Bor i vormsund utenfor 3G dekning..(fikk bare 2G hastighet) kjøpte en Vololink 125 ruter retningsantenne.. VIPS: målte nå 5,46 MB/s ned og over 3 MB/s opp :-)
9 år siden av Geir
Bor på madla, får 5.82Mb/s ned og 2.95Mb/s opp på tptest.se, passe hastigheter, tidvis tregere og tidvis høyere.
9 år siden av Martin
Har nå 0,11 MB/s i nedlasting Opp 0,17 MB/s.Bor i ÅL i Hallingdal.Dette er skuffende av netcom.Mener de holder ikke hva de lover! 4/6 2011 kl o8,55
9 år siden av Svein
Bor i Larvik 1km utenfor sentrum. Har akuratt skaffet netcom mobilt bredbånd, har 2.90 MB/s i nedlastning. :D
9 år siden av bakers
Bruker Netcom i Ski sentrum. Varierer stort sett mellom 1,3 og 2,4Mb i nedlastingshastighet. Ikke imponert... :(
9 år siden av Lars
Bor i Ski (øst), testet én uke NetCom vs Telenor og NC var mer stabilt. Varierer fra 1.1 (sjelden) til ca 2.2 mb/s.
9 år siden av Geir
Bor selv i Skien. Hastig heten varierer fra 0,4-1,5 mb/s. Det er elendig. Vi driver og flytter til sokna på Ringerike og der har jeg aldri hatt hastigheter under 3,5 mb/s på samme abonnementet. Så det er tydelig store geografiske forskjeller her
9 år siden av Jan
Det er F*** ikke kødd, flytta fra Stavanger til Skien. Bor nå 1 min unna sentrum med bil (i stort bolig området) og har 0.10Mb/s. Bortkasta penger for min del! Hadde tatt det hvis jeg bodde i skogen i nordmarka men... drit!
9 år siden av TG
Er det virkelig så laber fart på det mobile nettet.?
9 år siden av Eivind R Thorstensen
Canal Digital
Jeg får 70/10, men bare via kabel fra modem til pc/server. Trådløst nett eller powerplug fungerer ikke på slike hastigheter.
8 år siden av Ingolf
Betaler for Maxi som skulle være 12MB ned og 5 MB opp. Er ikke i nærheten noen gang. Kjørt test i 1 uke,maks 4,83 ned og 3,31 opp. Dårlig. ER jeg lurt?
8 år siden av Egil Nordli
Fått 70/10 linje fra CD i dag, kablet yter den max (70/10) men via trådløs 25/10. Har en gammel linksys som sporenstreks skal byttes, så da regenr jeg med at farta toppes igjen,
8 år siden av Kjetil
Veldig bra !! Mer enn hva jeg betaler for :)
8 år siden av Harry S. Pedersen
Dårligste nettet jeg noensinne har hatt. Det er kjapt når det funker, men det er ikke ofte det gjør! Ustabilt som fy, noen ganger kommer jeg ikke på nettet en gang, og Canal Digital har nå forsvart seg i to år med at de "oppgraderer nettforbindelsen, og at det er grunnen til varierende hastigheter". Da får vel kanskje Canal Digital ta litt mindre betalt når man ikke får det man betaler for eller?
8 år siden av CanalDigitalHater
Jeg har 70/10 fra CD men får som regel en gjennomsnitts hastighet på 90ned og 9.50 ut. Kan ikke klage på det :-)
8 år siden av John M
Bytta ut trådløsrouteren med en Apple AirPort Extreme. Leave it to Apple to make good stuff.. Før lå jeg alltid på 30-40 mbps ned, nå er det der jeg skal være: 70/10.. Gull!
8 år siden av Hill Bicks
Har 70/10 fra Canal Digital. Og målte 09/10 til 12/10 Har koblet til en ruter, men når jeg koblet meg direkte til modem fikk jeg 70/10. Kjøpte derfor en ny ruter D-Link DIR-600. Og nå har jeg full hastighet fra den. :))
8 år siden av Tor
Har Canal Digital med 70/10Mbit-linje (via TOBB), men målt hastighet havner på alt fra 0,5 Mbit til 40 Mbit (varierer veldig, treigest om kveldene), aldri i nærheten av det de lover. Har prøvd både med kabel og med trådløsrouteren, resultatet er like dårlig og ustabilt uansett. Det har ikke blitt noe bedre etter diverse telefoner til kundeservice. De sendte meg også nytt modem, uten at det hjalp.
8 år siden av foggy
Sitter med 70/10 fra CanalDigital og får hele 122/13 :D Sinnsykt bra!
8 år siden av Marius
Canal Digital gir ikke det de lover på 70/10. målinger fra 8 til 19 er det beste vi for her.
8 år siden av Roy Jordan
Har målt mange ganger, og linja er noe ustabil på nedlasting. Varierer fra 20,5 til 70.7 Mbit. Opplasting er mer stabil, måler ca 10.1 til 10,3 Mbit hver gang.
8 år siden av Jan Erik
Jeg får lik hastighet både med WiFi og Ethernekabel. 25/5 Er godt fornøyd med det egentlig.
8 år siden av Marius
Betaler for 70/10, får det bare om jeg tar den direkte via modemet, men det største problemet er vel pingen(ms) som stort sett er ræva. Utrolig dårlig service, når det faktisk ikke gjør noe for å bedre problemene heller
8 år siden av yes
I tester får vi litt mer enn lovet/hva vi betaler for, og nedlasting av filer og vedlegg går stort sett VELDIG fort (har en 25/2,5 mb linje). MEN; det er ofte MYE venting i lasting av ulike nettsider - UTROLIG irriterende!!!
8 år siden av Axel
Alltid fått god hastighet fra Canal Digital. Får full pupp med 70/10 linja også. Slet i starten med dårlig hastighet 30/7, men byttet ut det trådløst utstyret, Ruter: D-link DIR-615 og D-link DWA 140 usb adapter. Full 70/10 hastighet på det trådløse nettet med ruter satt opp på n/g nettverk (ikke n/g/b da den ga 50/10):D
8 år siden av Sondre
Jeg har Super 70 fra Canal Digital og får 70/10, akkurat som lovet. For å få slik ytelse, må jeg koble til DSL-modem direkte, for over trådløst blir det naturlig nok endel dårligere.
8 år siden av Nomen Nullus
Sitter med Canal Digital "70/10mbps". Svært gøyt å egentlig sitte med 10/5 mbps da, for jeg betaler jo kun for 60/5 mer enn det jeg har. Godt jobba Canal Digital.
8 år siden av Stephen
Har "(skulle hatt)" 70/10 men testen varierer fra 24 til 65 mbit ned og 8 til 9mbit opp, samme resultater både på kablet og wifi,,, smule skuffet når det er så ustabilt,! :/
8 år siden av Bent
Får faktisk 70-74 MB/sec ned og 7-9MB/s opp via DLink USB WLan-adapter over 5GHz. Tilsvarende som med ethernetkabel. VELDIG bra! Med innebygget trådløs adapter får jeg bare rundt 20MB/s
8 år siden av Erik Arisholm
Jeg sitter på trådløst nett, D-Link 4-5 år gammel sender. Får ca 10 MB ned og 10 MB opp. Vil en nyere sender kunne forbedre hastigheten?
8 år siden av Lars
Jeg har et 70/10 MB-abonnement, men får rundt 35/10 MB. Altså, opplastingen fungerer som den skal, men nedlastingen er mye tregere enn hva jeg betaler for. Hvor kan problemet ligge? Jeg bruker en 2-3 år gammel Airport Express-router. Takknemlig for alle tips!
8 år siden av Jens
Med PCen koblet rett til kabelmodemet fra Canal DIgital, får jeg 70,5 mBits ned og 10,1 opp. Det vil si det Canal Digital lover. Kjører jeg testen via trådløs ruter, reduseres nedlasting til ca 41 op opp til 9,8. Ruteren er en helt ny Linksys 4200 og jeg sitter tre meter fra den med en splitt ny Asus Ntebook. Jeg skiftet i dag fra en D-link Dir-655 fordi vi slet med å få dekning i hele huste og nettverket var notorisk ustabilt. Men D-Link-ruteren ga over 50 mBits ned. På en Dell E6410 (i7) skjer det samme. Og hvis jeg forsøker å kjøre gjennom en VPN-klien, faller hastigheten til 5 ned og 3 opp. Ruter og VPN-klient reduserer hastigheten til ca 1/14 av hva den skal være. Netterveker ha
8 år siden av Sveinung
Betaler for 70 mbit og snitter 13 mbit dette er ikke bra
8 år siden av Roar
Er strålende fornøyd! Har 70 Mbit ned / 10 Mbit opp. Ved måling viser det 69/10. Knallbra og MYE billigere enn konkurrentene :-)
8 år siden av Tom
Bor nærme b"boksen" og har ikke hatt problemer med min linje fra Canal Digital noensinne. Hadde et annet selskap før, men miset nesten hele "linja" da jeg flyttet ett hus opp i gata! (fra 20 til 22) Har hele tiden hatt minst 12MB og kan overhode ikke klage :) Er vel en av de heldige da siden mange ser ut til å ha problemer på mange måter. Trist at montører skal gjøre all forskjell på produktet og at Canal Digital skal slite med dårlig rykte pga dårlig kompetanse hos montører som ikke kan jobben sin
8 år siden av Frank
Jeg skal egentlig ha 12 Mb/s fra Canal Digital, men får alltid resultater på litt oer 7. Skuffende, men signalet ut er raskt, ca 5Mb/s, og linjen er stabil.
8 år siden av OM Oslo
99% av internettleverandører opererer met bits ikke bytes, selv om dem skriver det galt en gang i blant.. 8Mb = 1 MB... Stort sett kan du dele hastiheten med 8 fra alle leverandører.
8 år siden av Jack
Jeg får nesten max resultater hver gang jeg tester på itavisen sin test (CanalDigital 70/10), men telenor sin test sier jeg at får under halvparten av hva jeg betaler for. Er det bevisst av Telenor?
8 år siden av Fornøyd med Canal Digital
Av alle dere som klager på for dårlig linje, så kan det jo være at dere har trådløs på pc'en som ikke yter mer enn 10Mbit... Jeg har selv 70/10 fra CD. og jeg klaget også ei stund fordi jeg testet og fikk mellom 10- og 20mbit på linjen min... Men da jeg koblet direkte kabel til linja så hadde jeg faktisk 70Mbit. Jeg har skiftet ut det trådløse utstyret som kostet ca 1500, men nå har jeg nesten 50Mbit på trådløse og da er jeg fornøyd! Og yes montørene har ikke alltid like god peiling på hva de holder på med... husk å ta navnet på han som faktisk gjør en god jobb og behold hans nummer!
8 år siden av Thomas
12.20 / 4.40 på et 12/5 abnm. fornøyd. Ping på 62.
8 år siden av Christer
De leverer konsekvent 1/5 av hastigheten jeg skal ha, uansett hvor mye de påstår at det er fikset.
8 år siden av Morten
Byttet nylig til Canal Digital kabel-TV og bredbånd via Canal Digital kabel-TV, pga flytting, og ikke har mulighet til å velge andre på kabel-TV. Vært mye problemer. Hadde GET (kabel-TV) og Ventelo (bredbånd /xDSL). Var super-fornøyd i mange år med GET og Ventelo. Ventelo har en av de beste kundeservice jeg har opplevd, de få gangene jeg måtte snakke med dem. Canal Digital er dårlig på alt. Dårlig hastighet på internett (får ikke det jeg betaler for), skikkelig dårlig HD PVR box (i forhold til GET). Har allerede måtte bytte HD PVR og Modem etter noen få(!) måneder på nytt sted. Får i tillegg svært dårlig oppfølgning fra kundeservice. Skal bytte så fort bindingstiden på bredbånd går ut. Selve kabel-TV får jeg dessverre ikke gjort noe med...
8 år siden av MortenP
Gikk fra NextGentel til CD...en del oppstartsproblemer, som det også var med NextGentel......har nå oppgradert til 70/10 - ligger godt over på mange målinger, snitt på 71/10,5
8 år siden av Hans
Jeg betaler for 25mbps linje, men test etter test viser at jeg bare får 1/5 av hastigheten. Dette har vært ett problem med canal digital så lenge jeg har vært kunde hos de. Har bodd flere forskjellige steder men linjetull uansett.... Begynner å bli ganske lei!
8 år siden av HOB
Får det jeg betaler for (5/2). Stabilt linje og er det noen problemer så fikser alltid CD opp er min erfaring. Får man ikke helt hastigheten er det bare å ringe så justerer CD det. Anbefaler Canal Digital, men ikke Nextgentel!
8 år siden av Erik
Jeg har en Tobb totalavtale med CD som er billig og veldig fordelaktig. Jeg betaler kr.329,- mnd. Hastigheten skal være 70/10 mbit. Måler gjennomsnittlig 45/10 mbit, men det er WiFi kortet i den bærbare som er flaskehalsen. Har testa med nettverkledning rett i modemet og da fikk jeg veldig nær hastigheten jeg abonnerer på. De var veldig ustabile når jeg hadde 12/5 mbit, men er bra for tiden med høyere hastighet. Går kjapt å laste ned store filer :-)
8 år siden av Trond
Utrolig misfornøyd med linjen min.. betaler for 70/20 nå og målingene er dårligere enn når jeg hadde 12/5 :((
8 år siden av Marius
Godt fornøyd. Betaler for 5Mbit og får 5.2Mbit. Stort sett stabilt.
8 år siden av Øyvind
Jeg har hatt CD i 3 år nå og er super fornøyd. Har hatt 25/5 i 3 år og nettopp oppgradert til 70/10 og målingene ligger på ca 95% av det jeg skal ha så er veldig fornøyd med det.. Flere ganger målt opp til 72,5 inn og 12 ut.. :)
8 år siden av Kenneth
Jeg har fått med Super70 fra Canal Digital. Jeg fåt som regel fra 65-70 nedhastighet og 9,5 - 10 i opphastighet. Hurra for Canal Digital. Er kjempefornøyd.
8 år siden av Johnny
Har brukt et stort antall ISP tilbydere opp igjennom året, og CD ligger langt over gjennomsnittet. Super bra kundeservice, linjene leverer 95% av hastighet og den nye PVR dekoderen er den beste på markedet. Synes ikke kostnadene er så dyre kontra andre?
8 år siden av Mihkku
Jeg er fornøyd med hastigheten. Får det jeg betaler for og i tillegg har tjenesten vært veldig stabil de 4 årene jeg har hatt Canal Digital. Modemet har jeg nesten glemt at jeg har. Det restartes aldri.
8 år siden av Helge
Jeg betaler for 12 mb/s. I virkeligheten har jeg snitt på 5 mb/s. Flotte greier!
8 år siden av Kåre
Evig skuffet over linjen, ligger alltid under hver gang jeg måler..
9 år siden av Alex
Det er mulig CD er bra noen steder. Jeg har hatt ganske stabilt nett og er stort sett fornøyd, men det var mye styr å få riktig signal inn til huset. hadde 3 montører her før den 3 sa det måtte skiftes kabel fra stolpen ute. Greit nok at ikke alle kan gjøre den jobben, men det første de burde sjekke er jo om signalet er godt nok. Han som sjekka ver oppgitt over at jeg hadde hatt 2 der før han og han ene hadde "lurt " oss til å kjøpe signalforsterker. Brukte 7000,- før vi fikk skikkelig signal inn til huset. Fortsatt er det noen dager som nettet kan være dårlig men er stort sett fornøyd nå. Det som er så kjipt i slike situasjoner er at det er umulig å få snakke med noen som har noe annsvar. alle du møter er hyggelige men det hjelper lite når de ikke vet hva de skal gjøre.
9 år siden av Petter
Bra linje 20,5 på 20mbit linja lav ping, ca 5-40ms. MEN tok CA 14 mnd før dem fikk rydda opp alt dvs, ustabilt/kabel probl.serv. probl.osv... er førnøyd men kunne vært fixa kjappere dog. :| er værre med pvr decodern dems, nr 3 i retur pga. viftestøy, (vifta starter på trinn2 rundt 36-37 grader ¤c,
9 år siden av olsen
Hatt CD i 15 år. siste 3 år med nett. bra hastighet, men dyrt i forhold til andre leverandører. dessverre er det bare de som kan levere den hastigheten jeg vil ha enda. ellers hadde jeg nok byttet til noe rimeligere. Har flere ganger kontaktet de og spurt hvorfor de har "Telenor priser" men ikke noe godt svar.
9 år siden av Robert
Selgeren som kom på døren for å selge bredbånd og digital-tv var veldig hyggelig. Bredbånd skulle bare koste kr 299 for modem, og så kvartalkostnad for hastigheten. Da montøren kom, viste det seg at CD ikke hadde gjort jobben sin, og jeg var koblet til en splitter hos naboen. Jeg purret i 10 måneder (titalls telefoner til servicetelefonen) og først da jeg truet med gå til forbrukerombudet, fikset de dette ved å trekke den kabelen de sa de hadde trukket for to år siden. På ny kom det en montør og koblet modem og kontakter, men jeg hadde veldig ustabilt nett med en hastighet på ca 300 kb/s., ikke 10 MB som jeg hadde bestilt. Mange TV kanaler hadde heller ikke signal, så jeg ringte på nytt til servicetelefonen. Hyggelige mennesker,, men ingen hadde ansvar for noe som helst.. Først etter 1,5 måned (og mange telefoner) kom det en ny montør, og det viste seg at den forrige montøren hadde montert feil i kontaktene. Da dette var rettet opp, målte han signalene, og de var fortsatt ustabile og svake, og uansett hva han gjorde fikk jeg bare ca 50-60 prosent av hastigheten. Det viste seg da at de som monterte ny kabel, bare hadde skiftet fra ekstern koblingboks og inn på ytterveggen på huset. Der hadde de kuttet den gamle kabelen (som var ca 30 år gammel) og skjøtet den gamle og nye og tapet rundt. Dette kunne ikke montøren gjøre noe med, og det ble nye telefoner til servicetelefonen. Det kom en ny montør fra et tredje selskap etter en måneds tid, og han fortalte meg at kabelen fra ytterveggen og inn i huset måtte jeg betale selv, og det kostet ca kr 2000,-, mesteparten av kostnaden var oppmøte. Tre meter kabel, der ca 2,80 m gikk på ytterveggen og 20 cm gjennom veggen og rett inn i en koblingsboks. da jeg spurte hvorfor denne delen ikke var skiftet da de skiftet kabelen fra koblingsboksen, var svaret at det var en annen avdeling som hadde ansvaret for det. Jeg kjenner igjen det gamle statsmonopolets argumenter. Ny telefon til servicetelefonen, som henviste til noe med li
9 år siden av Sveinung Heggen
Har nett fra CD og kjører kabla direkte fra modem, tipper at de fleste som klager kjører med en router i tillegg. mulig at feilen ligger på routeren? skaff dere en skikkelig router isåfall før dere klager på CD
9 år siden av Kristoffer
Har kollektiv avtale med CD siden 3år tilbake.Har hele tiden hatt den hastigheten vi betaler for, så og si ingen nedetid.Svärt raskt svar når man ringer,uansett hvilket ärend det gjelder.De fleste her har ikke giddet å skaffe seg konto hos CD og derfor ikke kan administrere abbonementet via webb.Da har man et kundenummer som man bruker ved henvendelser,som betyder raskere respons.Når folk klager så må utstyret sjekkes först.Har man en router så pröv med kabel för man ringer support til CD.Har 25/5 (Mega)og alle tester via Bredbandskollen viser de resultatene som forventet.Så er det en del som skal tenke på språkbruken når de mener noe
9 år siden av Lars Andersson
Hatt CD i ca. en måned. Meget fornøyd. Får litt mer enn det jeg betaler for. I ett kort øyeblikk var hastigheten katastrofalt lav. Meget stabil.
9 år siden av alfred
Canal digital suger. Hat feil på nettet i 6 uker nå. kommer og går. siste uka er det nede 2-3 ganger i timen. sent feilmeldinger flere ganger får sms at det tar 1-3 dager med feilfixing. fårr sms 2 ganger at feilen nå er fikset men fremdeles samme dritten.
9 år siden av JoInge
Canal Digital leverer! Har alltid hatt hastigheten jeg skal ha (25/5) eneste jeg har å utsette på er tidvis brudd på signalet i korte perioder, og at ruteren må restartes i ny og ne..
9 år siden av Mannen
hadde problemer med at 25/5 linja fra cd bare ga ca 5/1.tok kontakt med cd og iløpet av 20 min fant de ut at feilen lå i modemet,2dager senere fikk jeg nytt modem levert på døra.etter det har linja vært stabil på ca 20/3...
9 år siden av albert
Er kjempefornøyd me CD i borettslaget vårt, er aldri nede tid og hastigheten er helt på topp.
9 år siden av Jan Magne
Kanskje du har en dårlig kontakt?
9 år siden av Arnulf
Canal Digital er PYTON! Av min 25/5 linje får jeg i dag servert 5.28/1,06 !!! Det høyeste jeg har målt er ca 11-14 ned. Linjen er meget ustabil og routeren må resettes ofte. Jeg har fiber til nærmeste stolpe og coax inn til huset, og det er bare humbug. Kabel hele veien funket like bra (dårlig). Skifter nå til leverandør med fiber helt inn. Begriper ikke hvorfor CD ikke gjorde det med en gang. Ser at kommentaren må godkjennes av moderator og det betyr vel at innlegget blir fjernet.
9 år siden av Vidar
Jeg får fullguffe på 25/5-linjen til CD, mulig det er fordi at de kombinerer fiber og coax inn i boretslaget vårt.
9 år siden av Fornøyd med CD
Canal Digital er helt ok, men hadde jeg ikke hatt de via kabelTV hadde jeg lett gått for VDSL fra Telenor! Bare synd det er så dyrt!
9 år siden av Omar
Get
Hei har bredbånd L 70/5 i fra get, Hva skal målingene ligge på ? Jeg får opp 14 ned og 2,4 opp. Får jeg det jeg betaler for?
8 år siden av Hans
Hei kan none fortelle meg hva resultatene skal ligge på, når man har brdbånd L 70/5 i fra get test resultaten viser 14 ned og 2.37 opp på testen her. Får jeg det jeg betaler for? Eller bør jeg klage?
8 år siden av Hans
betaler for 20/2 får aldri høyere en 14,8/2
8 år siden av traksen
Har Vert Feil Med Signal styrken fra get på Oppsal,men det er i orden nå ,vis du ikke får hva du betaler for kan det komme av modemet ,jeg hadde m30 ,men på grunn av modemet bare ga 20 (pga av at jeg har Telefoni også hos Get) ,bytt Modem har nå l70 og får Hva jeg skal ha 70,Er Veldig Fornøyd Nå
8 år siden av Lars
Get (out of my life). Get er et mareritt rett og slett får aldri det du betaler for, samme idiotiske prosedyre når du ber om hjelp, skru av og på har du sjekket dit har du sjekket dat meg i øret. Skriiiikkkkk. For noe idioter hele den mafia systemet deres med boretslagspakke som torturer livet ditt rett og slett da du blir maktesløs og får ikke velge det du vil. Klag så mye du vil, dessverre kan ikke bytte bolig da det er samme greia overalt borettslag der og, da jeg ikke har råd til eget hus. Må nok leve i tortur til det kommer folk med vett i styret. Get out of my life.
8 år siden av fanda
Hver gang jeg måler får jeg det jeg betaler for ( 10/2 , men det går ofte tregt og vi har ett par stopp pr.dag. Borte ett par min så er det tilbake. Av og til "fryser" også TV-bildet.
8 år siden av ajchris
Har hatt Get bredbånd i over 2 år nå og er fornøyd. Min 70/5 linje er meget stabil og er så og si aldri nede. :)
8 år siden av Harelabb
Perfekt nett!! Over forventning. Prisen kan jeg heller ikke klage på. Fatter ikke hvorfor jeg bytta fra Telenor til Get for lenge siden. Telenor er stabilt ja men jeg ser nå at jeg har betalt for mye for for lite. Måten de bundler prisene på kan jo gjøre enhver stakkar forvirret
8 år siden av AG
Etter at vi fikk Get som leverandør har det bare vært glede. Alltid levert litt mer bredbåndshastighet enn bestilt. Digital-TV er helt perfekt med HD-PVR. Oppetiden er fantastisk. Hadde ADSL før Get og det var ikke mye å skryte av.
8 år siden av TJ
Har 64Mbit og klager ikke :)
8 år siden av LOOOL
Jeg skal ha 70mb linje (50 mblinjene er oppgradert til 70bm fra get), og får snaut 40. VELDIG skuffet. har hatt tekniker på besøk, ingen bedring.
8 år siden av CS
http://www.speedtest.net/result/1939767107.png har superbredbånd 70 / 5 Og dette er det jeg får? Bruker kabel, alt var avslått under testen..
8 år siden av Marius Fagerheim
GET har nå brukt sikkert minst halvannet år på å løse et problem med støy på linjen til borettslaget. Det er et periodisk problem som kommer og går, vedvarer da i flere timer med ca. 50% pakketap og dermed en ubrukelig linje. Påstår at det er sterk støy fra en strømkabel. Hver gang man ringer har de sendt en tekniker, men å fikse det klarer de ikke. Borettslaget er forholdsvis nytt med ny infrastruktur. Innimellom har de også oppgradert hastigheten uten prisøkning. Mye ros for det, men samtidig ikke tatt høyde for høy overbooking som kunne føre til latterlig hastighet på tidspunkter med høy trafikk (les: godt under halvparten) i ukesvis etterpå. Siste oppgradering klarte de bra dog. Ellers, når alt virker, er linjen meget stabil og jeg får den hastigheten jeg skal ha. Får ikke fast IP, men den man har skifter så godt som aldri. TV: Dekoderen man får i grunnpakken er supertreig, kræsjer og støtter ikke HD. De prøver å tvinge alle over å dekodere med månedsleie. I tillegg er systemet proprietært, kan bare glemme å putte programkortet i tven.
8 år siden av interferens
Ned 70.52Mb/s, opp 10,52MB/s Veldig sjelden nede, stabil linje.
8 år siden av Rune
Dummeste avtalen jeg har gått med på. Har snart brukt GET i 1 år nå, men får aldri hva jeg betaler for og en generelt ustabil linje og det midt i stavanger... Tven er helt OK heldigvis, men jeg forsvinner sekundet bindingen min går ut.
8 år siden av Andreas
Har nå hatt GET i 6 år, og det er Norges aller verste selskap: Det går ikke en uke uten problemer: Linjebrudd,linjefeil, utstyr som ikke fungerer, gamle linjer, spraking i telefon, ustabilt Internet, tv avbrudd...Kommer til å kutte ut telefon og Internet. Må dessverre ha tv signaler fra de en stund til. Kundeservice er en stor vits, og "utbedringen" teknikere foretar seg er liksom løsninger. Her i indre Østfold bør ALLE boikotte et så useriøst selskap. Det verste du kan gjøre er å være totalkunde: Det svikter nesten ukentlig, og da har du problemer med både telefoni, Internet og tv signaler. Ønsker du å bruke fritiden til å krangle med et selskap som bryr seg katta, så skaff deg GET!
8 år siden av JFK
Linjene har kun nede i forbindelse med kabelbrudd da noen gravde feil sted (ikke GET sin feil). Stabil linje og gode hastigheter.
8 år siden av HPK
Jeg har slitt med Get nå i snart 3 år, samma gammle reggla hele veien, vanligvis når det funker har jeg 14 i ping 20Mbit-2Mbit, Sjekka nå så hadde jeg 6.67Mbit og 0.31Mbit dette sitter jeg og betaler for.. er helt latterlig, da jeg ringte å klagde sist var det støy på linja som foråsaket dette, det var 500hustander som hadde problemet rundt på Oppsal i Oslo snart heller jeg bensin på get utstyret og sender det tilbake som smeltet plastikk, samma med Tv-boksen, det har vel paia nå for 3 gang, jeg spurte dem hva de gjorde med de gammle delene som de får tilbake av kundene sine og dette var svaret: vi sender dem på repp og gir dem ut videre til neste person, hallo en del ryker vil føre til at neste del ryker... dette sitter man og betaler for, en tidligere ødelagt Modem og Tvboks. det var ihvertfall svaret jeg fikk da jeg var på get kontoret sist.... helt drøyt spør du meg.. betale dem vær mnd for noe man ikke får, og ja jeg bruker kabel til nettet mitt, trådløst er utelukket. takk for meg!
8 år siden av Not Like
Jeg har hatt ustabil linje og hakkete tv-kanaler fra Get siden April 2011, og har pr dags dato 09.02.2012, ikke betalt en eneste regning til Get siden April 2011 men fortsatt hatt tjenestene. Get har valgt å kreditere mine regninger fordi de ikke har levert meg produktet jeg har kjøpe, noe som er rimelig. Med dette skjer jo ikke av seg selv naturligvis, man må si i fra.
8 år siden av Patrick
Storfornøyd med Get, den beste leverandøren jeg kan huske å ha hatt. Har 50/10 og får 51/10 på testen. Etter at de fikk ryddet opp i problemene de hadde tidlig på 2000-tallet, da de het UPC, har dette blitt en av de beste leverandørene i Oslo-området. Kabelteknologien (EuroDOCSIS 3.0) er overlegent det som finnes av xDSL om dagen, med mindre du bor oppå sentralen og kan få maks av det VDSL2 kan levere. Det gjelder de færreste, og i motsetning til xDSL-leverandørene, som leverer en "best effort" tjeneste, er det ikke noe problem å levere spesifisert hastighet på for Get og CD. Med mindre du har tilgang til fiber er dette det absolutt beste alternativet.
8 år siden av snep
Kunne ikke vært mer fornøyd med tjenestene fra GET. Har hatt 3 (ikke planlagte) utfall på 5 år. Har 50/10 linje. Måler alltid 60-70/9
8 år siden av Stian
Samme resultat som før på min L50 linje. Opphastigheten er som forventa og som den skal være, men 50 ned får jeg ikke. Ligger nå fra 43 til 47.
8 år siden av Torstein
Vært stort sett fornøyd unntatt under den påtvungede oppgraderingen Get gjorde i november 2011. Da leverte de kun 10/1 men jeg betalte for 15/2. Etter en ny oppgradering i januar 2012 betaler jeg for 20/20, men får 20/70. Det er bærre lækert.
8 år siden av JTG
Har stort sett alltid fått det jeg har betalt for. Har hatt litt problemer de siste ukene og fått 10/1 istedenfor 15/2. Klagd to ganger og fått kredittnota begge gangene. Har nå oppgradert til 20/20 og får foreløpig 20/69 :)
8 år siden av JTG
Betaler for 10/2 men får over 16/3 hver gang jeg tester. Get funger virkelig bra for en gangs skyld....
8 år siden av Jan-erik
Betaler for 10/2 men får over 16/3 hver gang jeg tester. Get funger virkelig bra for en gangs skyld....
8 år siden av Jan-erik
Betaler får 20/2 har 18/4 stor førnøyd med get bortsett fra at Internetten ofte blir borte. 1900 Fetsund
8 år siden av Kim
Canal Digital tar 499.- for 70/10 !!! På tide å våkne hos Get?
8 år siden av Steinar
Har 20/2 linje, som den leverer, når ingen andre er på ser det ut til. Det holder ikke mål å få 8mg ned i normal tid. Vurderer å gå tilbake til Nextgentel. Der var i alle fall linjen stabil 20% under..
8 år siden av Geir
endelig ferdig med telenor og overgangen til get er fantastisk!!!!!! De leverer det de lover..
8 år siden av toro
Get har fått/endret til nye opp og nedlastninger. Betaler nå for 10/2 men får bare 10/1. Betalte og hadde riktig opp og nedlastning tidligere. :(
8 år siden av Flette
Å få svar på telefonen gikk lynraskt! Veldig imponert! MEN linjen er ifølge denne testen ikke så lynrask som jeg betaler for. Langt derifra, faktisk!
8 år siden av Erik
Betaler for 10/2 og måler 10/2. Alltid fungert supert her:-)
8 år siden av Micromario
Jeg har slitt med Get siden dag 1, flere brudd på internett tjenesten pr dag, i hovedsak 50% av ytelsen de har solgt og lite respons når jeg feilmelder.
8 år siden av Morten
Akkurat skifta kabelnett her i borettslaget og fått montert opp utstyret. 2 testrunder på itavisen sitt speedometer vister 40 ned og litt under 5 opp. Litt under det linja skal være ( 50/5), men får se om det blir forbedring i andre tester og om noen dager. Uansett ingenting "gratis" de første dagene.
8 år siden av Torstein
Dere idioter vet at dere ikke får f.eks 50 mbs når dere har tråløs dere må bruke kabel for det eller så anbefaler jeg dere og oppgradere rutern deres. omg nuubs
8 år siden av Marius
Stort sett stabilt med opplasting raskere enn lovet, men nedlasting på ca. 60-70% av kontrakten. Oppgraderer til 50 - spennende! Oslo 0473.
8 år siden av Geny
Get har store problemer med alle sine tilbud over alle de årene jeg har vært kunde. Jeg burde forlengst sagt: goodbye get! Ustabilt og dårlig i forhold til det de skal levere, men full betaling vil de ha!
8 år siden av Hagen
Har get Her på slettheia på 4626. Her er det skikkelig ustabilt kommer og går og slik Siere de det skal være i 2 månder frem Vi skal få penger tilbake sa de i dag på get De har solgt mere en de klarer og lever ..nå er jeg pist
8 år siden av Ørjan
Har 10/2, får 15/3 hos GET. Ikke så galt!
8 år siden av Sigve
Er langvarig GET kunde, og er generelt veldig fornøyd med både kundeservice og produkter. Sitter på en 20/5 internettlinje og opplever nesten 100% leveranse (målt hastighet er 19,7/4,8)
8 år siden av Gunnar
I dag, etter 15 dager har vi fått tilbake signaler! Pga graving i en tomt i nabolaget har kabelen blitt skadet flere ganger. Men tross daglig kontakt med kundeservice, er det ingen tilbakemelding. Kundeservice vet ikke status! I tillegg etter en uke får jeg snakke med områdeansvarlig: "kjenner ikke til saken"! Det er for dårlig kommunikasjon i selskapet!!!
9 år siden av Eivind
Får den hastigheten som jeg skal ha. Er strålende fornøyd med det bredbåndet og de andre produktene som Get leverer til meg her på Kløfta.
9 år siden av TH
Get er topp Tv med digital koder sparer meg all reklame tar opp, 30 ganger spoling forbi reklame. Internett bra service.
9 år siden av Brain
Har slitt med GET i to år nå. Mye pakketap og til tider så mye at kabelmodemet ikke engang får kontakt med DHCP-serveren. TV signalet er merkelig nok greit nok med unntak av litt hakking, blocking og korte lyd-glitcher. Når jeg måler hastigheten min her får jeg målt den til 0,24Mbps ned og 2.7Mbps opp. Jeg skal ha 8/2Mbps. ALT utstyr inne i leilighet har blit byttet ut, noe av det flere ganger. Kabler og bokser. Likevel mener GET at feilen ligger i leiligheten min til tross for at tekniker har fortalt meg at det antageligvis er en dårlig kobling et sted utenfor leiligheten min. Direkte useriøst. Har nå gitt opp å få noe dreis på dette og sagt opp både TV og Internett.
9 år siden av kukan
Jeg er kjempefornøyd med Get sin levering. Jeg har 10 Mb/s i opplasting og 4,0 MB/s i nedlasting og får stortsett levert over 10 Mb/s i nedlasting og rundt 3,6 Mb/s i opplasting. Jeg er fornøyd.
9 år siden av Johan Pedersen
Har slitt med GET i to år nå. Mye pakketap og til tider så mye at kabelmodemet ikke engang får kontakt med DHCP-serveren. TV signalet er merkelig nok greit nok med unntak av litt hakking, blocking og korte lyd-glitcher. Når jeg måler hastigheten min her får jeg målt den til 0,24Mbps ned og 2.7Mbps opp. Jeg skal ha 8/2Mbps. ALT utstyr inne i leilighet har blit byttet ut, noe av det flere ganger. Kabler og bokser. Likevel mener GET at feilen ligger i leiligheten min til tross for at tekniker har fortalt meg at det antageligvis er en dårlig kobling et sted utenfor leiligheten min. Direkte useriøst. Har nå gitt opp å få noe dreis på dette og sagt opp både TV og Internett.
9 år siden av Roy
Har Get L, 50/5mb, men får bare 10/1 og aldri fått bedre heller.
9 år siden av Alexander
Jeg betaler Get for nedlastning 8 mbps, men oppnår resultater fr 3mbps. GET bør levere varen tilfredstillende
9 år siden av mn
Jeg betaler Get for nedlastning 8 mbps, men oppnår resultater fr 6-7 mbps. GET bør levere varen tilfredstillende.
9 år siden av Håkon andersen
Bra ned. Ikke helt bra opp.
9 år siden av GET
Er så lei Get at jeg vil kaste opp. Les min blogg ang. dem å kundeservice. http://www.huskit.no/vislapp.php?id=31
9 år siden av Joar
Har hatt Get i 4 år (Bak Slottet) og er stort sett fornøyd, men søndag kveld er det alltid helt håpløst tregt fra ettermiddagen og utover hele kvelden. Tipper at det er noden i nærheten som blir overbelastet av alle som skal betale regninger og slikt som jeg vil tro mange bruker søndagskveldene til.
9 år siden av Bjørn
Har hatt Get 1 års tid. Hadde Telenor. Men er nå blitt veldig fornøyd - spesielt etter siste oppgradering.20/2. Er veldig fornøyd! C",)
9 år siden av Tom Martin
Stor fornøyd med overgang til Get, fra Ventelo. har nå noe varierende ned hastighet(mellom 16 og nesten 20 Mbps), opphastighet er mer en lovet. Begge er myyye mer en hva kapasiteten Ventelo hadde mulighet til å levere hos meg. Var i kontakt med Get i forbindelse med avklaringer med kundenummer og løsningene (internett, TV og trådløs router) - Intuitiv automatisk telefon support og jammen rask ekspedering via vanlig kunde support, 3min45sek, så var alt oppklart og dekoder oppdatering utført - Strålende bra. Fant ut at det var noe treghet i den gamle D-link(DIR-635), ble full jubel når jeg brukte router som fulgte med, en nyere utgave av DIR-635.
9 år siden av Jan-Erik
Har hatt visse problemer fra tid til annen, men GET har alltid fikset dette raskt og effektive. Har nå 20/5 og alt fungerer veldig bra. Ingen variasjoner i hastigheten. Noe stive priser, men de andre er ikke noe bedre.
9 år siden av André
GET er den værste levrandøren av internet som jeg har vært bortig. Jeg har nå holdt på i to år og krangle og diskutere med dem. Og enda så klarer de ikke og ordne problemene her. Totalt så har det vært 5 tekniker her lol går det ann. Og det værste er at de nærmest har monopol i det området som jeg bor i. Ingen av de store levrandørene kan levere hit så nå begyner jeg og jakte i det mindre markede finer ejg ikke noe der så vert jeg ikke va jeg gjør, kansje tv er neste skrit.
9 år siden av André
Har 50Mb ned og 10Mb opp fra Get. Med unntak av noen dager, får jeg akkurat det jeg betaler for. Jeg er derfor godt fornøyd.
9 år siden av Rune
Abonnerer på 10 Mb linje fra Get. Får halvparten. Kan ikke si jeg er fornøyd. Skiftet fra Lyse, som leverte varene, pga pris.
9 år siden av Åmund
Har hatt get nå ei stund. Hastigheten er stort sett grei. Problemet jeg opplever med dem er at man har pakketap og altfor ustabil ping tid. Nokså frustrerende om man driver med online spilling....Prøver man å å ringe support så får man bare beskjed om å bytte modem uansett hva som er feilen. Tror Get kunne ha tjent en masse på litt opplæring på de som sitter på support angående tcp/ip teknologi.
9 år siden av Tore
Har 20 Mbit fra Get nå, det funker helt greit, litt varierende hastighet. Syke priser på de nye produktene :( Og hva skjer med 10 Mbit upload på 200 Mbit linje !?
9 år siden av Bernt H.
Har hatt Get i rundt 5-6 år og stort sett alltid vært fornøyd.
9 år siden av Wazi
Jeg har det på Sandaker, fungerer veldig bra. Selv om jeg har hørt at de har én aksess inn i blokka?
9 år siden av Rune Bøler
Get er bra når det først fungerer, men det hjelper desverre lite når det er så ustabilt som det er på Frogner i Oslo.
9 år siden av Frode
Broadnet Norge AS
Pronea AS
Skal ha 10mb linje både inn og ut. De siste 5 dagene har jeg hatt 0,5mb uten å ha gjort noe som helst. Ringt leverandøren men de vet ikke hva som er feil. Rett og slett ELENDIG!
8 år siden av Jonas
elendig ! elendig ! elendig
8 år siden av Ragde
dårlig! har hatt ustabilt nett i mange måneder nå, noen ganger funker det ikke i det hele tatt. er lei.
9 år siden av serwe
Stabile linjer. God respons. Ser at testen til bredbåndstest ikke gjenspeiler virkeligheten når det gjelder hastighet. Skulle tro at de måler lavere hastigheter for levrandører som ikke er "tilknyttet" dem.
9 år siden av Knut
Stabil download og kudos for oppetid! Men veldig skeptisk til hvor mye upload jeg får, minner om ADSL!
9 år siden av Peder
TDC Norge
Elsker de:) Ingen Geek, så lenge jeg får betalt regniner og lest News Feeden på face er jeg storfornøyd!
9 år siden av Anne
Loqal AS
Veldig fornøyd. Bruker Hybridfiber 12/5 mbit og får ca 10% mer enn jeg betaler for. Testet ved flere nettsider. Får alltid varsel om eventuell nedetid (som har vært 2 ganger siste året).
8 år siden av Knut
Testet hastigheten i dag igjen, og det var ikke mye å skryte av.. Den siste måneden har nettet falt ut flere ganger i timen, og når jeg prøvde å ringe Loqal i går ble jeg bare møtt av en telefonsvarer som sa at det var tekniske problemer som berørte svært mange av deres kunder. Sjekket driftsmeldingene dems, der stod det som vanlig ikke et ord om problemer. Jeg fikk et brev fra dem om at jeg ble fra nyttår oppgradert til maks fart som de kalte det, men har fremdeles 3Mbps. Har kontaktet dem ang dette, og de skulle ta det videre, men som vanlig skjer det jo ingenting.
8 år siden av Roy Michelsen
Nå er det gått 10 mnd siden siste måling som jeg kommenterte her og får fortsatt 10 - 15 % bedre fart en jeg betaler for. ;-)
8 år siden av John-Egil
Har hatt Loqal en del år nå, og er alt annet enn fornøyd. De varsler ALDRI når de har planlagt vedlikehold, og jeg er koblet til en sentral som ligger 5-6Km unna i stedenfor sentralen jeg kan se bort på. Nettet ramler bort ofte, og når jeg ringer dem (og jeg faktisk får kontakt) skylder de på at hevder de at det sikkert er noe fildeling. Jeg kan da nesten hver gang opplyse om at jeg mangler link på DSL, og at det neppe går noe trafikk over den linjen. I starten skjedde dette hver gang det regnet, og løsningen dems har vært å sende nytt modem... Jeg har gjennom årene opparbeidet et lite lager med modemer og routere uten at dette har ført til hverken bedre kvalitet på linje eller service. De innførte også bransjenormen (mot spam) uten å nevne dette for sine kunder med et ord..
8 år siden av Roy Michelsen
Vi har flere ganger testet Bredbandstest.no og sammenlignet målingene med f.eks nettfart.no og tptest.se - her har det desverre vist seg at vi ikke klarer å måle like høy hastighet med Bredbandstest.no som vi gjør med de andre leverandørene av slike tjenester. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å prøve flere leverandører av slike måletjenester, før de konkluderer med resultatene...
8 år siden av Loqal AS
Har vært kunde hos Loqal i en årrekke. De første årene var service på topp. Hastighet lå godt over det som var avtalt. Etterhvert er hastigheten gått vesentlig ned.For i hele tatt å ha nett ble den for 14 dager siden skrudd ytterligere ned.(Under 1Mbit). Nå lurer jeg på om Loqal prioriterer kunder som de kan miste til andre leverandører. Desverre er de enerådende her.
9 år siden av Arnt
Er det mulig?!!!! betaler her for 30/30 nett. og målte hastigheten nå til o.89/0.06. VELDIG bra GET!!!!! Hva får du for 10/10???
9 år siden av audiosan
Er det mulig?!!!! betaler her for 30/30 nett. og målte hastigheten nå til o.89/0.06. VELDIG bra GET!!!!! Hva får du for 10/10???
9 år siden av audiosan
Har hatt hybridfiber fra loqal i noen uker nå, og må si at jeg ikke er fornøyd. Når man betaler 400kr i måneden så forventer man at de leverer varene, noe som de absolutt gjør men "pingen" og "jitter" er SYKT høyt. Spesielt på søndagskvelder, noe som gjør at man ikke kan spille noe som helst uten noen form for . Sykt irriterendes!!!
9 år siden av Apekatt
Loqal er den totalt beste leverandøren jeg har hatt! Ligger stabilt på hvor det skal være. Før har jeg alltid slitt med leverandører som sliter med å holde hastigheten som har blitt lovt hver dag..
9 år siden av Påskeharen
jeg bor 5 km fra fannrem sentrum og får ikke mere enn 2mb synes det er for dårlig
9 år siden av arnt roger
Jeg er kjempefornøyd med Loqal. Ligger stabilt over 10 Mb i nedlasting. Opplastingen kan ligge mellom 10 og 40 Mb.
9 år siden av John-Egil
Loqal har koblet om fiberen.. og nå får jeg bare 70% av hastigheten jeg har krav på.. :((
9 år siden av Robert
Loqal gir meg det jeg skal ha :) Hilsen kjempefornøyd kunde fra Trondheim!
9 år siden av Trude
Hesbynett AS
Ekstremt varierende hastighet. Betaler for 25/5. Nedhastigheten varierer fra 5-20...
8 år siden av Thomas
Ekstremt varierende hastighet. Betaler for 25/5. Nedhastigheten varierer fra 5-20...
8 år siden av Thomas
Eidsiva Bredbånd AS
Etter å ha vært Telenor-kunde i mange år, ble dette en nedtur! Ustabilt! Har dessverre bundet meg i ett år...
8 år siden av Anne Jorunn
Bestilte 16/1 hjemme og linja leverer i snitt 12/0.8. Det mange ofte glemmer når de klager på hastighet er at leverandørene leverer _opptil_ 16/1. Problemet mitt var at jeg ikke kunne sende epost med min egen SMTP. Dette løste de ved å gi meg bedrift-rettigheter når jeg kunne sannsynliggjøre at min kunnskap var god nok. Dette kaller jeg bra service og en fin evne til å møte kunden der kunden er. Skal jeg plukke på noe er det den generelle hastigheten opp på nettet. Den burde klart vært vesentlig høyere enn 1/16-del av nedlastingshastigheten, 1/4 hadde vært greit, tenker jeg. Dersom leverandøren leverer vesetlig lavere enn avtalt kan man nedgradere hastigheten slik at den er mer i tråd med det man faktisk får.
8 år siden av Richard
Har 20 i hastighet, men ved siste måling viser den kun 11. Her må det gjøres noe slik at vi får det vi betaler for.
8 år siden av Bjørn Bekken
Jeg må ringe Eidsiva med noen mnd. mellomrom pga, de justerer ned hastigheten. etter santalen er alt i orden igjen i noen mnd.
9 år siden av Jørgen Rønningen
Har hadt Eidsiva bredband siden 2005, og med få problemer. Etter arbeid på telefonlinjen har modemet problemer med å koble opp, og med kun 20% av normal hastighet. De vil gjerne bytte modemet, men forlanger at jeg skal betale for det, eller inngå ny 12 mnd bindingstid. De har endre vilkårene i april, uten å informere. Dårlig kundehåndtering!
9 år siden av Tor Arne Skålvik
God og stabil hastighet, hyggelig og rask kundeservice.
9 år siden av Sverre Holm
StayOn AS
ligger på 2.97 mb/s nedlasting? 366 kb/s opplasting? 56 ms ping???? dårlig eller.
8 år siden av vevang
Endelig fiber! Gledelig å se at opplasting går fra 0,5Mb til 20Mb på trådløst nettverk....
8 år siden av You give me fiber!
Her på Haramsøya har vi 0,950Mbit / 0,211Mbit DÅRLIGE GREIER!!
8 år siden av Ole
Har 60/60 fiber linje fra Tafjord, og ligger på 64/70! kunne ikke ha vært mer fornøyd!
8 år siden av Alex
Her i Tresfjord har vi 20-1 linje fra Tafjord, og den ligger stabilt og fint fra 16ned - 0,65opp til 17.5ned - 1,1opp. Er egentlig fornøyd.
8 år siden av Einar
Og dere tror dere vil få såå mye mer av en annen DSL leverandør. Det er jo samme linjene som blir brukt av alle, ADSL teknologien fungerer desverre på denne måten. Så om dere bytter til andre leverandører vil dere oppleve akkurat samme problemet, jeg har prøvd.... Står vel også i vilkåra på ADSL Maks produktet at dette er inntil hastighet...
8 år siden av Hitech
Hastighet på lørdag her i Molde under 1MBit,lørdag kveld opp mot 4. Nå måling nå på søndag, litt over 6, langt igjen til 20 ?
8 år siden av Kåre
Ser masse folk som klager på hastighet hos mimer. Dere har ADSL gammel teknologi, masse som påvirker hastighet her. (linjelengde,kvalitet på telenet osv osv) Les dere opp på ting før dere uttaler dere, har selv fiber 50\50 får 50\50 hele tiden! Supert!
8 år siden av Anders
Produktet 20 mbit må man ha en prikkfri linje for å få nytte hele av, men de skal gjøre så godt de kan, basert på kobberlinjene som er lagt i mark og mast siden nitten-pil og bue.. ( Lenge siden) Disse var beregnet for det gamle TLF systemet, ikke dagens bredbåndshastigheter... og det står nøye beskrevet at det er forbehold om linjelengde/kapasitet eller hva det er... Dvs, klarer ikke linja deres mer enn 10mbit, så er man begrenset til 10mbit. Det viktigste er at man får den beste linja som er mulig å få, stabilt... Sitte her å klage når dere ikke vet hva dere snakker om.. Idioter.
9 år siden av Les dere opp før dere griner
Har Tafjord Mimer, nest dyreste "pakke". De siste par ukene har hastigheten vært en latterlig brøkdel av det vi betaler for. Det er ikke en gang mulig å se den minste snutt på nett-tv osv. Hastigheten er lavere enn da vi hadde dobbel ISDN for ti år siden. MIMER påstår at de har målt fullt signal til oss. Har prøvd "alt". Byttet passord på ruter, koblet i PC rett i modem, kjøpt splitter nye kabler, oppdatert virusprogram på alle enheter, likevel er det like tregt. Hva kan man gjøre? Vi bor sentralt i Molde
9 år siden av Anne Solli
Jeg har 1MB (2 er toppen) og betaler for det ti-dobbelte! Ikke godt nok!
9 år siden av Terje Løvnes
Sliter med samme skiten. Hadde masse problemer i fjor, skrev 7 mail til Tafjord, uten respons. Da nettet begynte å "fungere" igjen, spurte jeg om de hadde utført noen utbedringer. Tror noen jeg fikk svar? Skittfirma.
9 år siden av Arild Henriksen
Har 10/10 MBit fiberoptisk linje fra Tafjord. Leverer 10/10 til alle døgnets tider. Fantastisk fornøyd med den nye utbyggingen!
9 år siden av Vegard
Samme sak som andre her. 20Mbit linje som leverer langt under det som er lovt. Tulleprodukt. Langvarig kunde som begynner å bli lei.
9 år siden av Mimerkunde
Hmmm... har 20 mbit produkt her. Målte linja til 9/0.5 -- ikke imponerende. Her snakker vi nok overbooking de luxe.
9 år siden av nitech
Tafjord mimer selger eit fantasiprodukt. Dem lover mye, Og leverer lite. Linja er overbelastet på kveldstid. Eg har betalt for 20Mbit i to år. Men linja er ofte nede i 0,5 Mbit på kveldstid. Fraråder på det sterkeste mot å bruke denne levrandøren.
9 år siden av Håvard Mårstøl
Enivest
Kjempefornøgd med Enivest, lokal leverandør som altid stiller opp vist det er noko. Enivest kan anbefalest på det varmeste
8 år siden av Dag
Hastigheten 310312
8 år siden av arnold hundershagen
Målt opp- og nedlasting viser 2-300 mbps (ping 202), men eg betaler minsteabb. 1500/350. På spm. til Enivest for et par mnd siden opplyser de å kunne levere høyrer hastighet enn abb- nå?
8 år siden av arnold
Breiband AS
samme dårlige erfaring med DC som mange andre, hos meg er det ustabilt og faller ut i korte og av og til lange øyeblikk. Har nå i et år bombardert dem med sms (skriver feil og sender til 47928564) ved en samtale med kundeservice fikk jeg til slutt beskjed om at hvis jeg ikke var fornøyd kunne jeg jo bare bytte til en annen leverandør (det kunne han si fordi det ikke er noen andre som kan levere her) Etter å ha skrevet mail og sagt jeg lurer på å oppgradere til høyere hastighet får jeg beskjed om at de sender en montør hit som skal sifte antenna, men det var over 2 uker siden og mer har jeg ikke hørt.
7 år siden av Bente Olsen
Har hatt Direct Disconnect siden før de het det, den gangen de het V-nett. Jeg har dessverre ingen annen mulighet her på landet (Oslo bygrense ca 50 meter unna og 12 minutter med bil til Oslo sentrum, go figure!) Hastigheten er sterkt varierende, jeg har selv jobbet med IT siden 1994 og vet hvorfor de har problemer, det er rett og slett oversolgt på kapasitet, linjen er mettet. De unnskylder seg jo alltid, men ingenting skjer, dette firmaet har absolutt ingen kundeservice, når de ringer deg opp legger de på etter 2 ring hver gang slik at selv om jeg sitter med handsfree på meg rekker jeg ikke svare de før de har lagt på. Jeg har innrapportert mellom 50 og hundre brudd og eller hastighetsproblemer siden jeg startet med skjiten, og den dagen jeg kan få noe annet her så skal jeg sprette en Champagne kjøpt dyrt på norsk vinmonopol! Det viser seg at de har veldig varierende nett rundt da enkelte steder har få abbonenter og da fungerer det sikkert bra, på linjen som er mot meg er det rundt 70 abbonenter på 1 10Mb linje, de fleste forstår problematikken da strekket også inkluderer 3 switcher og 5 basestasjoner (ca 5 mil i luftstrekk)før den kommer inn til der linjen mot NiX går. Dette gjorde de om på etter at vi fikk de i hus her fordi de mente det var for dyrt og ha en 10Mb på 22 husstander med direkte link til Oslo som allerede var kjøpt og betalt av oss som dro dette igang. Smakløst og elendig, en skam for hele IT Norge. Dommen i fra meg er stryk!
8 år siden av Jon
Drit dårlige til å følge opp feil og repparere disse. Kundeservice svarer ike på henvendelser ad feil og mangler. Lang tid på å rette feil. Finnes det alternativer i ditt område BRUK disse.
8 år siden av Tom Malmberg
Nedetid som raporteres før 16:00 på fredag vil ikke rettes om arbeidet går over kl. 16:00, noe som medfører svært lang nedetid, da helgen kun består av SMS tjeneste uten teknisk personell. Det betyr at feil ikke blir rettet før langt utpå mandag. Jeg opplevde dette igjen denne helgen. Jeg meldte feil fredag kl. 15:45 - mandag rundt 13:00 var feilen faktisk rettet. Når utstyr sentralt hos DC (altså ikke min antenne) går ned/skiftes ut og jeg melder om fortsatt nedetid, har jeg gjentatte ganger fått beskjed om at jeg sannsyligvis har problemer med min antenne (jeg har byttet antenne 2 ganger!). Like mange ganger har jeg sagt at sannsynligheten er minimal, da det er utstyr hos DC som er byttet og ikke konfigurert opp riktig. DC sier initielt at systemet er oppe, men har da ikke kontrollert oppsett som avviker fra standard/når løsningen er nyinstallert. Jeg har bedt om rapport på hva som ble gjort for at jeg fikk tilbake internett, men får aldri dette dokumentert - ikke engang i supportsystemet blir dette gjort - selv om jeg ber om det, slik at neste systemfeil følges opp med hva som ble gjort ved forrige systemfeil. Dette ligger da enten i hodet på en tekniker, eller i hans personlige PC. Det virker ikke som om DC sine tekniske ressurser har krav på å dokumentere oppsett og det de gjør, og dermed blir det samme diskusjon og ekstremt unødvendig nedetid hver gang DC har hatt feil på sitt sentrale utstyr. Utover dette har jeg opplevd at DC skylder på at jeg er problemet - altså at jeg plutselig er for langt unna senderen eller at jeg har trær som er kommet foran antenne. Til tross for at jeg ikke har endret noe (det er ingen trær å kutte, og avstanden er ikke endret - antenne er urørt i samme posisjon på veggen), har stabiliteten (tidligere var det brudd i forbindelsen konstant i uker og måneder) vært upåklagelig inntil helgens nedetid. Jeg synes det var ubehagelig å bli beskyldt for å være problemet og synes det er uprofesjonelt. I dette tilfellet hadde DC gjort en
8 år siden av morten
Stabilt nett og leverer det de lover. Grei service, men burde vært billigere. Men når det ikke er alternativer så er det jo ikke mye som presser prisen ned. Det blir bygd ut fiber for milliarder noen plasser i Norge, mens andre plasser har ISDN som beste hastighet på kabel. Da er det i alle fall bra DC er her! :)
8 år siden av Roger
Anbefaler ingen å bli kunde hos Direct Connect! hvis du har et alternativ Har siden oppstart levert ca 20-50 % av den hastigheten jeg betaler for STYR UNNA!
8 år siden av Tor
Var veldig godt fornøyd med både kundeservice og hastighet tidligere, men plutselig endret det seg dramatisk. Vi skal ha 4000/4000 men målt til 0,15 og 0,22 Mbit/s. Hver gang vi gir beskjed om problemet øker hastigheten sporenstreks til normalen, men etter noen dager er det samme leksen igjen.. De sier at de ikke har gjort noe, men rart at det plutselig blir bedre hver gang da? Vi har fritid, men skal jo ikke ha noe å si
8 år siden av Lisa
Kjell Amund Rogn: Mener du at det er Direct Connect sitt ansvar å fjærne trær og busker som vokser til i nabolaget ditt?
8 år siden av Jan-Tore
Anbefaler ingen å bli kunde hos Direct Connect! Har siden oppstart levert ca 40-50 % av den hastigheten jeg betaler for. I tillegg er de svært dårlige til å svare på mail. STYR UNNA!
8 år siden av Roger
Veldig fornøyd. Byttet fra ICE, som ble dårligere og dårligere. Får hastigheten fra DC som lovet, og ok pris.
9 år siden av Sven
er bare skuffet over at de sier de skal gjøre noe med den svært dårlige hastiheten men de selger heller mere abonemang på en for dårlig radiolink linje så nå har jeg 0.44 Mb per sek og jeg betaler for 3. de har lovet og gjøre noe med det i nå et år til meg
9 år siden av Asbjørn Herstadhagen
har i ett år slitt med for lav hastighet i forhold til avtalen med direct conect, 4000/4000, men etter at de sendte montør som fant ut at antennen måtte apnes for en annen signaltype/sender enn det jeg hadde mulighet til og montere mot selv så ordnet alt seg. og ingen kostnad for montør, selv om jeg hadde valgt selvmontering og ikke betalt for montering første gang heller. er veldig fornøyd med kundebehandlig og service, men ikke fornøyd med at de har så korte åpningstider at de ikke er tilgjengelig på annet enn sms kveld og helg. når service og hjelp trengs så er det gjerne når muligheten for mail er borte og på kveldstid eller helg. fikse det så er alt topp i mine øyne.
9 år siden av kjell martin
Verste driten jeg har vært borti. Kranglet lenge med di om hastigheter ned i 0.1 Megabit enda jeg betaler for 2 Megabit. Endte med at di oppgraderte utstyret i området mitt for di sa at utstyret som di overtok fra forrige eier var utdatert. Så dum som jeg var betalte jeg da 1000kr for ny antenne for å få tilgang til dette nye og bedre nettet, men enden på visa var at det "nye" nettet er like dårlig og kanskje utrulig nok verre enn det gamle....
9 år siden av Trond Magne Hansen
Har 4/1, men i helga blir det 0,5/0,1. At farta går ned når det er mest folk på nettet har vel ingenting med innstillingene å gjøre?
9 år siden av Idar
Bytta ut "dritt"telenor med directconnect. Telenor leverte meg ca 65%av hva de lovet.65% av den dårligste linja. Directconnect leverer meg rimelig konstant 4600/1200 som da er ca 15% mer enn de lover. Meget fornøyd directconnect kunde.:-)
9 år siden av Geir.
Folk har forskjellige opplevelser av det som en kan greie å legge tilrette for. Ofte må man han hjelp - man har montert selv- feil, sikt er forstyrret osv. Selv har jeg fått det jeg har bestilt - og vel så det! Meget fornøyd med at vi kan få bredbånd, da vi ikke har noe alternativer. Ikke mobil engang! Så takk!
9 år siden av Arne Leonhardsen
Radiolink løsninga til Direct Connect, må være den største dritten som finnes, her får man ca 10-25% av det man betaler for, vi har i over ett år klaget til Dritt Connect, vi betaler for ei linje på 4000/4000kb, å vi for levert i snitt ca 20% av det! nå har vi fått kreditert en måneds regning fra dem, for dritten vi har fått i ett år, samtidig fikk vi beskjed om at hastigheten vår ble satt ned til 2000/500 fordi de hadde ett kapasitet problem å ikke klarte å levere mere til oss! haha, hadde de klart å levere det så hadde vi ikke sagt så mye, men nå ligger vi på ca 25% av det igjen, å kundeservice vet ikke de jævlene hva er for noe, de bare sitter der å lyger deg rett opp i trynet! fuck Direct Connenct!!! Håper virkelig det dritt firmaet går rett til hælvete å de som står bak det må slite med gjeld å kreft resten av livet.
9 år siden av Tedd Sandnes
Radiolink-løsning kan være et alternativ for husstander som har svært lang avstand til telefonsentral. Opplever imidlertid svært varierende hastighet - i lange perioder bare rundt 1/4 av garantert kapasitet, målt med TPTEST 5.02 - verktøyet Direct Connect selv anbefaler. Gjentatte episoder helt uten nett-tilgang på ukedager - uakseptabelt for hjemmekontorløsninger. Også verdt å merke seg at teknisk support er utilgjengelig mellom fredag kl 16 og mandag kl 08 (varsling om feil kan kun sendes via SMS i dette tidsrommet).
9 år siden av J. Leivestad
Fungerer veldig bra for meg, et ok alternativ for oss på landet!
9 år siden av Per Ola Eleffsen
Det er lite hjelp å få signalet blir dårlig på grunn av trær som stenger for signalet. DC har ansvar for signalet inn på min eiendom, men de kommer ikke ut for å gjøre noe med det. De sendte et kart med siktlinje som var feil. Dette er for dårlig.
9 år siden av Kjell Amund Rogn
Hei! vi ventet lenge den gangen,men vi viste at det kom noe godt,KJEMPEBRA nett altid oppe og riktig hastighet
9 år siden av Wiggo Hagen
NEAS
Godt jobba Neas Har 20/10 linje og får 19.70/10.70 er kjempefornøyd med Linja. Hadde Ustabil linje tidliger pga "gammel" router slik flere andre her har kommentert, kan være årsaken til problemene :-)
8 år siden av Roger Reitan
Får 20/6 når nettet er stabilt her på Nordlandet. Men det er ofte ustabilt. Har hatt problemer med opplastningslinjen som har gått ned til 0.1 MBit. Neste gang jeg skal ha NEAS, blir det kun fiber, og ikke noe annet. Det gamle nettet deres er for mye påvirket og ustabilt.
8 år siden av Chris
Har 20/5 linje og får 1.3/4.8 (!!!) på denne testen. Hater NEAS.
8 år siden av Krsunder
Jeg sitter her på under 1mb ned og 3-4mb opp ^^ Fantastisk stabilt. skal ha 20\10...
8 år siden av Tore Gimnes
SKal egentlig ha 20k/20k men har bare 20k/10k ..
8 år siden av Jørgen
Har også 20000 linje, men klarer kun 7000 på test. Ingen grunn til å holde på et sånn abonnement lenger.
8 år siden av Erlend Henden
HEi - supert NEAS - dere holder hva dere lover. Jeg betaler for 20/10 og får 22,8/10,8. Må også legge til at jeg har vært uten nett i ca 30 minutter siden jeg ble kunde da dere begynte med fiber. Den halvtimen var det uværet Dagmar som hadde skylden for!
8 år siden av Per Kvalvik
Skikkelig ustabilt nett på goma iallefall. Detter inn og ut konstant, og etter 3 besøk av montører som ikke har gjort det en smule bedre kommer jeg til å gå over til noe annet.
8 år siden av Øystein Thordarson
ren svindel! 5/2 når du skal ha 20/10! helt utrolig!
8 år siden av dude
Til dere som klager over Neas. Vær klar over at denne testen ikke takler høye hastigheter (fiber og kabel). Bruk f.eks. speedtest.net til å teste.
8 år siden av Sindre
NEAS internett det mest ustabile møkkanettet jeg har vært borti. Detter ut støtt og stadig og eneste muligheten jeg har for å få det tilbake er å restarte modemet. Har byttet modem NEAS har vært her 3 ganger og "fikset" problemet det siste året. Klaget sikkert 15ganger og føler at jeg har vært meget tålmodig. MEN nå er det over å ut..
8 år siden av Øystein
DETTE ER RAN!...har sittet hele pinsehelga med 0.89 Mb/sek. i nedlastingshastighet. SKJERP DERE!!!
9 år siden av R. Gabrielsen
Jeg har 20000 linje, men får bare rundt 7000. Dette holder ikke, er jo rein svindel.
9 år siden av Rune Nilsen
Telenor ASA
Denne siden er ikke Telenor-fiendtlig. fikk dobbelt så høy ping og dårligere resultat på såkalte nettfart.no! Telenor = tull og tøys og elendig service! Hadde ett abbonement der jeg leide i fjor. flyttet derfra, og sa opp abbonementet i mars.. fikk ordnet opp med Inkasso selskapet og Telenor for senest tre uker siden at jeg fikk 120 kr høyere tlf regning på mobilen for å har ringt SPESIAL NR = Telenor kundeservice! hah!
8 år siden av Petter
Meget godt fornøyd. Byttet fra NexGenTel og nå er det bare velstand. Leverer 25/20 Mbit som bestilt hele tiden.
8 år siden av Lynott
Får 7.6mbit på itavisen testen, men har ALDRI fått nedlasting på over 1.0mbit, uansett hva jeg gjør. Stoler på itavisen sin test, stemmer alltid med det jeg har. Har skifta til Altibox, fikk nøyaktig den hastigheten jeg bestilte.
8 år siden av Wei
Har 25/5Mbit linje og er veldig godt fornøyd. Oppetiden er helt topp. Kan ikke klage når jeg ligger på 24/4,8Mbit
8 år siden av Atle
Har 25/5 og måler 25,26/4,96. Det er jo flott!
8 år siden av Gunnar
Firma som leverer. Godt jobba. Kvalitet stabilitet lønner seg. :-)
8 år siden av KRisTian
Jeg har hatt bredbånd og TV over fiber fra Telenor i snart et år, og jeg er meget fornøyd med tjenestene! Bredbåndsforbindelsen er stabil og med Dinside Surfometer er båndbredden (download) sjelden under 18-20 Mbps. Jeg har ikke opplevd siden juli 2011 til nå (22.mai 2012) at bredbåndsforbindelsen har vært ute av drift. Og her om dagen kom et hyggelig brev fra Telenor, at de fordobler bredbåndshastigheten til 50/50 Mbps til samme pris :-)
8 år siden av Trond Holthe
Har akkurat bestilt og fått koblet opp 40/10 linja til telenor etter at de oppgraderte sentralen. Positivt overrasket over å lese 49/10 mbps på denne testen nå! :tommelopp:
8 år siden av Rikard
Skulle ha 16 MB/s linje fra telenor. Men de påstod at linjen min ikke tåler det og satte den ned til 8 MB/s. Fikk melding på sms om dette og ringte kundeservice og måte betale samme prisen for dette. Tror telenor lurer folk for å spare. Har brukt flere hundre kroner bare på å ringe de.Har sjekket linjen min flere steder og får 7.6/0.5 MB/s hver gang
8 år siden av Einar
Jeg ser alle er så interessert i hastigheten jeg selv har VDSL 25/5 linje men Pingen er så jævlig høy og ustabil å jeg som bruker linja mye til Online Spill så er dette ett stort problem . Noen som vet va som skal til for å få ned ping tida jeg ligger mellom 70-35ms ?
8 år siden av Terje
Sentralen jeg er koblet til ble bygd ut for ADSL i Desember 2009, Skulle få 16Mbit hastighet så viser det seg att dem bare kunne levere 12Mbit, greit nok. Fikk modem og koblet opp, virket like trekt som isdn linjen jeg hadde før, ringte telenor og dem målte hastigheten til 11,4Mbit, fikk beskjed om at jeg måtte prøve å laste ned film og store filer så ordnet det seg nok av seg selv, noe med en sperre eller lignende i modemet, dette fikk jeg høre flere ganger i tiden som fulgte. Begynte å teste sporadisk over nettet selv og lå på et snitt på 2,8Mbit. I Mars 2011 begynte jeg og føre logg over test resultatenne på 5 forskjellige nettsider, testet opp til flere ganger om dagen og stort sett hver dag, hadde jevnlig kontakt med telenor kundesevice og Telenoreksperten og viste til mine målinger, uten at det førte til noe. Til slutt var det en gruppeleder på telenor kundeservice som tok ansvar og fulgte saken min. Så i September fant dem problemet og fikk rettet dette. Feilen lå i radiolink overføringen mellom sentralen jeg er koblet til og telenors knutepunkt i distriktet mitt. Har siden hatt mellom 11 og 12Mbit og ping på 38msekund, helt til Dagmar besøkte oss i rommjula, hastigheten er der men kvaliteten på nettet er dårlig, opplever til stadighet at nettradion detter ut og når det skjer er det dårlig stelt. Så har du dårlig nett så må du jobbe hart og lenge for å ha et håp om at det skal rette seg.
8 år siden av Arnfinn
Jeg har 25/5 linje, og betaler for det. Men jeg får ikke levert mer enn 10/1 linje, fordi de sier at linja mi ikke tåler mer. Jeg hadde 25/5 helt til i sommer, da de i midten av fellesferien kutta ned linja, med den kommentaren at jeg ikke kan ha mer, fordi linja takler det ikke. Troverdig?
8 år siden av Tor-Arne N.
Skjønner ikke problemet jeg :P bor 1km unna og har 25/5 men får 26/5
8 år siden av Magnus
Dette svindelselskapet mener jeg bør ringe en bredbåndveileder til 40 kr/min isteden for at jeg skal "kaste bort tiden" til han i kundeservice. Elending kundeservice! Styrt unna!
8 år siden av Aril
Er litt enig med flere her om at denne testen må være Telenor fiendtlig, prøver andre tester men denne testen hater vist Telenor..
8 år siden av Svein
Skjønner siste innlegg her. Tester på bredbåndstesten og får 16,32 Mb/s, men på Nettfart.no får jeg 24.9 Mb/s opplastingen var den samme på begge testene. Hmmm... hva skal en stole på.
8 år siden av Monica
si meg. er denne web teste. sånn anti telenor har 16mbit fra telenor, å testen her sier 0.36 Mb/s kjører tester andre steder. da er jeg oppe på rundt 16. laster ned filer på 1.7mb/s så sjønner ikke helt dette nei.
8 år siden av Ronny
Måler samme hast her og fra http://www.bredbandskollen.se/ 0,96/0,21 helt fantastisk med 3,5km unna sentralen-ja må nok sjekke kalenderen je å gitt.... bare synd at kun telenor leverer her-:)
8 år siden av THE
Sitter hjemme hos faren min og stusser over hastigheten på nettet. måler til 0,65mb/sek - 0,35mb/sek. Det er bekymringsverdig lavt. Det som er løyent er at jeg betaler 50kr mindre for 25/25mb hjemme i stavanger gjennom altibox.
8 år siden av Joachim
Nextgentel ringer og tilbyr 20mb linje, mens telenor som eier linjen tilbyr 16, men greier bare 12 her i mitt område. Hva er sant?
8 år siden av Gunar Holmen
Jeg har også oppgradert til 25/5 men kommer som regel opp til 20Mbit/s. I praksis må jeg si at jeg nesten ikke merker noe forskjell på hastigheten. (før hadde jeg 16Mbit/s)Så kan hende at en egentlig betaler for mye. Hvordan skal Telenor da greie en hastighet på 40/10, når ikke en ikke opplever 25/5?
8 år siden av Manfred
Har 40/10 hos Telenor, ligger rundt 5 på tester !!!! Har kontaktet kundeservie, men gitt opp. De lover og lyger. Betaler 549 pr. mnd. Bare dritten !!
8 år siden av Malvin Utgård
Vel, Jimmy, leser jeg grafene rett er gjennomsnittet for Oslo 11.68 Mb/s, gjennomsnittet for Norge 11.42 Mb/s, mens gjennomsnittet for Telenor er 7.9 Mb/s. Norge er et ekstremt tynt befolket land, folk bor oftere i tettsteder enn byer, så det er nok sannsynlig at en stor andel av de som inngår i landsgjennomsnittet på 11.42 Mb/s bor langt fra sentraler. Hastigheten du har oppnådd sier tydeligvis ikke så mye om Norge (som du antyder), kanskje litt om Telenor, men også de har gjennomsnitt som ligger langt høyere enn det du oppgir.
8 år siden av Balthazar
Jeg valgte 10/5linja fra Telenor da de skulle bort fra sine gamle adsl-linjer her, for jeg trenger ikke noe mer fart til det jeg anvender pc til. Målingene gir jevnt omtrentlig 9,7/4,8, så det er greit nok. Det som ikke er helt greit, er kortvarige utfall av hele linja flere ganger i døgnet. Ikke mer enn 15-30 sekunder hver gang, men jævla irriterende når man holder på med noe. Det er ikke noe trådløst tull, for jeg er koblet på via kabel på denne pcen. Linja faller rett og slett ut, og det skjedde ikke med den gamle adsl-linja fra Telenor. Den var nemlig mistenkelig stabil her jeg bor. Så om ikke det tullet gir seg, tror jeg at jeg er mindre fornøyd nå enn jeg var med lille ADSL basis. Linja kommer jo tilbake av seg selv etter utfallene uten at jeg har gjort noe for å få den tilbake, så jeg mistenker Telenor for å ha noe krøll et sted.
9 år siden av Småskeptisk
Har 12 Mbit linje men får hele 1,4 Mbit. Fantastisk bra Telenor. Forbanna dritt, klarer ikke å streame video på 256 kbit engang. Latterlig
9 år siden av Krister
Som svensk i Norge måste jag bara skratta åt eländet med detta s.k Bredbånd. I Sverige bodde vi 3.8 km från stationen, men fick ändå mellom 6,7 og 8 Mbit nedlastning. Nu med Telenor kommer vi upp i fantastiska 0.6 Mbit, och detta kallar Telenor för Bredbånd. Latterligt enlit meg. Att sedan leverandörer kan gå ut i nationell reklam og erbjuda superberdbånd osv, är för meg en sak man ikke bör få göra. Man lurar ju kunder kort og godt.
9 år siden av Jimmy
Jeg fulgte rådet under og testet via http://www.bredbandskollen.se/ i istedet. Der fikk jeg nøyaktig 25/5, mens på denne testen fikk jeg 16/5. Er denne siten sponset av noen eller?
9 år siden av Persille
har bestilt 25/5 fra telenor. har vært i kontakt med telenor nå flere ganger angående nettet som er her allerede, de lover at de skal øke til 12mbits linje natt til fredag sånn at det er litt hastighet her mens vi venter på den nye, ingen ting skjer, ringer igjen på søndag og lurer på hvorfor den ikke er oppdatert, får da beskjed om at de ikke skal oppdatare den linja fordi at modemet!! ikke tåler hastigheten. Har ett modem fra telenor liggendes som kom i posten 26.08.11 og ringer igjen i dag (mandag) og spør om det går med det modemet, så lurer den sure og lite hjelpsomme damen i telefonen om hvilket modem jeg har fra før og jeg forteller hvilket det er, får da beskjed om at det modemet tåler jo hastigheten og det skal ikke være noe problem, og at linje har blitt oppgradert på lørdag som var. Det er det rart at jeg har 1.9 mbits resultat på bredbåndstesten.. endte med at damen ikke fikk gjort noe mer enn at hu skulle lage en sak hos levering som igjen kom til å ta flere dager
9 år siden av Kongsvinger
hei har du testet hos www.nettfart.no . jeg testet og fikk 19,4 hos itavisen sin test- men 24.55 hos netfart- står på siden til nettfart. at de sjekker mot ett sentralt punkt i nettet. (NIXS). dvs det er den farten jeg får fra telenor , før den går inn i andres nett.
9 år siden av bengt
Er fornøyd med Telenor. God service og hastighet.
9 år siden av hans
Har 5mbit linje og måler 0,8mbit =( manjsjit telenor
9 år siden av Marius
Betaler for 16 Mbit/s mottar 10, jeg synes dette grenser til svindel - særlig tatt i betraktning at de påstår å kunne levere 40 Mbit/s i sitt såkalte superbredbånd.
9 år siden av ho
Har 25/25 fra Telenor, og kommer ikke over 23,5. Hadde Nextgentel tidligere, og lå da alltid litt over bestilt hastighet. For dårlig av Telenor!
9 år siden av Terje
Jo jo, har fremdeles ikke sett 25 tallet, og det er vel rett og rimelig at jeg bør det, da det er dette jeg betaler for. Har fått målt linja av Sønico og den var kapabel til langt mere en det jeg hadde bestilt. At jeg nesten bor inne i koblingssentralen burde vel også ha en positiv effekt. Vi får se litt til, hvorfor må man alltid stå med lua i handa og bukke i dette landet. Synes det er dyrt jeg....og spesielt når man ikke får det man betaler for. Tro hva Telenor hadde sagt hvis de ikke fikk det de skulle av meg!
9 år siden av Stig
har fiber 3 pcer alle med gigabit kort og alle måler 0,8M ned og 9,1M opp på speedtest.net. ikke fornøyd med telenor savner altibox
9 år siden av erlend
hei. har hatt mye treigt nett i det siste.alt e nytt på pcèn og e av det "beste" .sjekka speedometeret og hadde 2 mbit mindre enn eg betale for. vurdere å bytte leverandør.Får ikke høyere hastighet enn 8 mbit heller noe jeg syns er latterlig dårlig i 2011.
9 år siden av Martin
Betaler for fiber 25/25, noen dropper nettet ut på random tidspunkter i noen par minutter flere ganger daglig eller ikke. Men når kapasiteten på linje regnes til 6 mb/s ned 7.86/mb/s opp...si meg da er det noe feil sant? Er trådløst, routern er i etasjen over og jeg bruker laptop fra 2010. P.S Asker området
9 år siden av Erik
Til noen av dere som klager på at dere ikke får den hastigheten dere er lovet, har dere gigabit nettverkskort? Hadde selv integrert fast ethernet kort og fikke en begredelig hastighet, innstalerte gigabit kort og fikk dobbling av hastigheten. At det nye superbredbåndet er totalt ustabilt er en annen side av saken.
9 år siden av Vidar
Har bestilt meg nytt breiband frå Telenor 25/5, noen som veit om eg no kan fjerne ISDN boksen som eg no har ? Har no Internett frå Telenor med eit gamalt CellPipe modem, har ikkje fast telefon.
9 år siden av Svein
Dere må bruke www.speedtest.net Har selv 40/10 fra Telenor og måler alltid 49 ned og 10 opp. Er storfornøyd med dette :-) http://www.speedtest.net/result/1332197669.png
9 år siden av Tore
Har også "Superbredbånd" 40/10. Testen på Bredbåndsguiden gir meg stort sett aldri mer enn toppen 25 ned, 10 opp. Tester jeg derimot mot en mye mer pålitelig tjeneste, nemlig tptest.se, får jeg 48/10. Hver gang! Altså mer ned enn det som er "lovet" som maks hastighet. Så, ikke stol på testen du finner bla. via itavisen.no. Den takler åpenbart ikke høyere hastigheter. Og, dette er testet fra flere maskiner, ulike OS, trådbunden og trådløst.
9 år siden av Øivind
Har "superbredbånd " 40/10. Får nedlasting 4,73 og opplasting 10,53. Trådløst. Telenor holder ikke hva de lover. Bare dritt !
9 år siden av Malvin Utgård
Har fiber fra Telenor (25/25). Oppnår maks 6/6. Utrolig dårlig!
9 år siden av Frank
Syntes det var rart jeg bare fikk 1\4 av hastigheten jeg betaler for.. til jeg så at telenor har ned justert Turbo abonnementet mitt til Medium i all hemmelighet, men til samme pris!!!! I mårra blir det Brebånd OG telefon abonnement skifte!! TELENOR = SVINDLERE!!!!
9 år siden av Gisle
16.05.2011, kl 15.15: Se det var saker ja !!! Nedlasting 22,91 og opplasting 4,88. Samme hastighet på det trådløse nettet ! Veldig bra ! Men den installasjonsveiledningen som kommer opp når man installerer, - den er altså direkte veiledende. Der står at man skal kaste gammel splitter/kabel til telefonkontakt, - men det stemmer altså ikke alltid. Jeg har benyttet gammel splitter etc og bare dyttet kablene rett inn i nytt modem, - og vips så var jeg på nett !!! Terningkast 6 så langt !!! Og Telenor må sørge for at Bredbånd.no får oppdatert informasjon. De sier fortsatt at slike hastigheter jeg har nå ikke kan oppnås.... Pussig markedsføring det der....
9 år siden av Trygve Klingenberg
Har i dag Telenor 5 og får typisk 4,77 mbs. I løpet av dagen (16.05.11) kobles jeg om til Telenor 25/5 Blir spennende å se hva jeg faktisk får. 25/5 skal iflg bredbånd.no ikke være mulig å bestille hos meg !
9 år siden av Trygve
fornøyd med telenor jeg, har 25/25 Mbit via fiber. speedometertest viser: 24,5 Mbit begge veier eneste prisen på 50/50 er alt for høy
9 år siden av Geir
Ser dere klager på hastigheten, haha dere kan få min på 5000 det beste telenor kan levere grunna linjene eller ka det skal være
9 år siden av jan
jeg sponser også telenor på en Turbo-ADSL midt i Alta, og får levert 3,4 MB ned og 0,53 MB opp... Det er sånn ca år 1990 med dbl ISDN linje og 100 m fra sentralen og ingen andre på nett..
9 år siden av Ketil Iki
@Helge Det er dessverre ikke mulig å finne ut nøyaktig hvor du bor ut i fra IP-adressen din. Gårds og bruksnummer derimot fungerer på bredbånd.no
9 år siden av Tom
da fikk jeg bekreftet det jeg fryktet. Har det siste året hatt såkalt Turbo ADSL fra Telenor med hastighet opptil 16000kbps som aldri har vært over 9700kbps og betalt 419,- pr.mnd. Nå har de overbooket i Noden jeg er tilkoblet og derfor redusert hastigheten min til 6000/512 og prisen....? jo 20,- billigere :-) 399,-. Når jeg nå måler båndbredden får jeg knappe 5800kbps. Og hastigheten her på Hell har ellers variert fra 4000 til 9000kbps. Må nesten se i kalenderen min om vi virkelig er i 2011.
9 år siden av Helge Olsen, Hell, N-Trønderlag
Må legge inn en kommentar til. For oss som hverken har fast telefon eller husnummer og bor langs en riksvei hadde det ikke vært lurt at dere kunne ha sjekka dekninga ved hjelp av min utvendige IP adresse ?
9 år siden av Helge Olsen
HomeNet
Advarer alle som leser dette å aldri registrere eller ta internett fra Broadnett. Ble låvet i tlf minst 100 ganger, noe jeg ville selv forsikre meg med. Kjøpte 20mpbs/1mb up. Selgeren låvte meg å være mellom 12 og 16 mb hele tiden. Men jeg ligger alltid under 10 mb, flere ganger under 5 mb og der ligger jeg lenge selv om jeg har restartet og alt det greiene der. jeg er dritt lei av å bli lurt av hore leverandører som broadnett over tlf, dere burde skamme dere. eneste jeg ville ha var en bra leverandør og bra internett, men det fikk jeg ikke selv om jeg ble lovet såååå mye.
8 år siden av Azmani
Dårlig oppfølging fra kundeservice til Broadnet. Anbefales derfor ikke ! Bestilte bredbånd gjennom de. Fikk beskjed om at det skulle komme montør tre ganger på rad uten at det dukket opp noen. Sendte de så epost, uten å få svar. Avbestilte deretter med beskjed til de om de kunne bekrefte avbestillingen. Men har ikke hørt noe mer. Tror jeg finner meg ett firma som vil ha meg som kunde:)
8 år siden av Tore Tang
Man lurer på om folk under her i det hele tatt kan lese og manøvrere seg rundt i samfunnet? Sette spørsmålstegn ved svindel? Fra Broadnets sider: "Prisen gjelder for alle hastigheter opptil 20 Mbps. Opplastingshastighet er maks 1 Mbps" "MAKS" / "OPPTIL". Dette har vel alltid vært standardbegreper med ADSL. Vil man ha skikkelig bredbånd, bruk kabel eller fiber. Jeg fikk 10Mbps/800kbps med dette 20/1-abonnementet til Ventelo, og er strålende fornøyd med det for under 300,- mnd, og jeg utfordrer folk til å finne et bedre alternativ der telefonlinja er eneste mulighet.
8 år siden av Stan G
vi får 4,01 Mb/s og vi målte med kabel dette er virkelig dårlig og med trådløs er 3,88 Mb/s trådløs modem koble seg av mange ganger per dagen og selv om den er synlig, den koble seg ikke uansett, vi har den med 3 antenner, koble seg ikke uansett veldig skuffende
8 år siden av Jose
Betaler for 20/1, får ca 10/0,6...
8 år siden av F. Robert Blindheim
Super fornøyd. Ved trådløs test får jeg nesten 16 mb/s ned, og ca 900 kb/s opp, er godt over 20 og 1 med kabel tilkoblet (har bestilt 20/1). Stabilt og bra nettverk.
8 år siden av Annette
Har hatt 20/1 fra Ventelo ca 3 uker her nå. Har hat 12/0,6 stabilt i starten, men nå har jeg alt fra 0,9/0,9 til 5/0,9. Dårlig kvalitet på linja er vel understatement... Men den er rimelig og på den gamle kobbershiten er det ikke mulig med skikkelig gode hastigeter dessverre.
8 år siden av Lasse
Vi har 4/4 og den leverer tett oppunder hele tiden. Til alle som klager: Testing kan ikke gjøres med godt resultat med trådløst. Husk også at jo flere routere / switcher som står mellom modem og maskinen du tester med, jo mer reduseres hastigheten. Husk også å være den eneste som er aktive på lokalnettet når du skal ha gode resultater. Husk at smarttelefoner også skaper mye støy i nettet, og disse bør være koblet av. Koble deg til routeren og ta ut alt annet, er mitt tips.
8 år siden av Blid
Får vel komme med en kommentar her jeg og.. Hadde kabelnett fra Fikas, betalte 500kr for 8/2Mbit, kom sjelden over 1/0,6Mbit.. Så byttet jeg til Ventelo 25/5, har ligget stabilt på 29/4 i 6 mndr, så må si meg veldig fornøyd :)
8 år siden av Arian
Jeg fikk VDSL 40/10 fra Ventelo for noen måneder siden. Funker som fjell og jeg får de hastighetene, jeg betaler for (40/10). Så vidt jeg har forstått er disse høye hastighetene meget avhengige av 1) Hvor godt/gammelt kabel det er mellom deg og sentralen 2) Avstanden til sentralen
8 år siden av Andreas
På siden til ventelo står det OPPTIL 20mbit hastighet, så jeg ser ikke problemet. Jeg betaler mindre enn telenors 5mbit, og er fornøyd.
8 år siden av Mikke
Fikk 20/1 til samme pris som 5/0,5, men ble fortalt/advart på orhpnd om at linjestrekket var så langt fra sentralen at ventelo trodde jeg ikke ville få ut mer enn mlm 8-9 kanskje oppi 10-12.. jeg har målt over tid og får minst det ventelo påsto, men til forskjell fra det enkelte hevder spiller det ingen rolle for min hastighet om det er via trådløs eller kabel, enten via modem eller ruter, har altså 12-13/0,9. Ganske fornøyd
8 år siden av vebjørn
Fikk beskjed av ventelo at max 6/max1,og har 5/0,6. Er fornøyd,for vi bor akkurat i ett grenseland. Venelo er flott!! nexgentel ble kun halve av samme lovnad,samme med telenor....kanskje litt værre...så er kjempefornøyde vi ;D
8 år siden av Renate
De som er skuffet over at de ikke får det de betaler for. De har kanskje det samme problem som meg har? Jeg skulle få 6Mbits/0,5Mbits fra Ventelo. Fakta er at jeg har 3Mbits/0,Mbits, hvorfor jo Telenor bruker ennå kobberlinje hos oss, så Telenor sier at de ikke kan levere mer enn 3 Mbits fra deres nærmeste server/oppkoblingspunkt til vår adress. Så jeg kan ikke få mer kapasitet enn dette, så lenge jeg bruker Telenor sin ingangen av bredbånd. Kanksje har andre også lignende begrensninger?
8 år siden av Hartmann
Har Primafon som går på Ventelo sine linjer. !500 meter unna sentral med nestbest kobberlinjekvalitet. Primafon sa jeg kom til å få mellom 13 og 15 mbit når jeg bestiller en linje på 23. Ligger stabilt på 14,5 så da er jeg fornøyd. Folk må innse at jo lenger unna du er, og hvor dårligere kobberldningen til deg er, jo mer tap får du!
8 år siden av Thøger
Det er greit å vite at det var riktig å finne ny internett leverandør når man har dreambox, viaplay bredbåndstelefoni så går jo nettet utrolig sakte når den konstant er på 0.63
8 år siden av Zane
Har Ventelo 20/1 linje. Får ca 11/0.9. hvis jeg skal ha ca samme linje som jeg får på speedtesten så er det dyrer hos alle andre. Ventelo har 20/1 linje til ca 270 kr. Ingen andre har så billig!
8 år siden av Espen
Fikk installert en 20/1 linje i går kveld. Etter flere målinger på maks 12 ned, tok montøren kontakt med dem. Han ble visstnok fortalt at kobberlinja var ustabil og at de derfor skrudde ned hastigheten til 14/1, men at den iallefall skulle være stabil med det. Jeg måler i dag 11 ned og 0.8 opp. Altså drøyt halvparten av det jeg betaler for. Svindel?
8 år siden av Tom Espen
Fikk VDLS 25/5 fra Ventelo i dag. De leverer 25/5 til meg :) Og alle dere andre som klager over farten, håper virkelig ikke dere tester linjen trådløst.
8 år siden av Rofl Arne
Bestilte 20 mbit fra ventelo nå. og har bare ustabilt mellom 5 og 6 mbit.. litt skuffende..
8 år siden av Martin
Hadde telenor 2 Mbit/s med samme levering. Fikk Ventelo 20/1Mbit/s i dag, men leverer kun gjennomsnittlig rundt 1Mbit/s. Meget skuffet.
8 år siden av Skuffet
Betaler for 20/1. men sitter her med 10,5/0,8
8 år siden av Dag
Har Ventelo - alt tar en evighet ,noe er galt.
8 år siden av jorunn
Som med 99% av tilbakemeldingen her virker det som: Lovet 20 MB ned / 1 MB opp, får konstant kun 9-11MB ned / 0,65-0,85 opp. Stabil linje ihvertfall positivt.
8 år siden av otto
Ventelo gir det de lovet. Noe lavere hastighet enn max. men stabil levering. Tenk positivt og se om det er ditt utstyr som har mangler. Og vær høflige så er kundetjenesten på høyden :-))
8 år siden av Steinar
Hadde Telenor 16mb fikk 9-11mb gått over til Ventelo som lover 20mb og får 5-8 mb ofte med Ventelo . Også nett er stabil men internett hastighet dropper til 1mb ofte.Angrere veldig mye for flytting fra Telnor.
8 år siden av Ram
jeg hadde 16mbiten til telenor før fikk ei ustabil 5 mbit har ventelo 20 mbit får 12mbit men er i det minste dønn stabilt
8 år siden av thomas
8.24/0.84 mot de 20/1 jeg betaler for.
8 år siden av Jon
Har hatt ventelo i mange år og er meget godt fornøyd med linjer og kundebehandling.god jul til alle misfornøyde kunder,og alle fornøyde.
8 år siden av Alf-Inge Hatlem
Har ventelo 16000/700 har vært litt funky noen dager og tok et par tester. 0,6Mb/s ned. mulig det er noe trøbbel med sentralen, så regner med at det fikser seg relativt kjapt. Kommenterer igjen om det ikke blir bedre
8 år siden av lars
Har nedlasting på 1,87 Mb/s å opplastning 0,83 Mb/s, nættopp fådd Ventelo, skulle vesstnok få høgar hastighet einn d eg hadd som va 16 etteillerainna, husk ikke kor mye, ekke så inne på det, mæn jikk jævli mye fortar einn d hær,sjønn no å mærka såpass at d hær ser jævli dårli ut! Plages som fa1! Veit ikke KOR mange ganga eg ha discopprydda å defragmentert å slætta ditt å datt utn at d ha hjølpa. Arvingen min sku jo og få Ventelo mæn han ha vorre heime på besøk hær å han trakk sg lætt! Å d bi nok eg og å jør så snart eg kainn, e væl en gruinn t at d e bærre 269,- i mnd. Va jo dærførr eg blondina hoppa på!
8 år siden av Fran Hansen
Hadde ventelo før fikk bare 8 mb når jeg skulle hatt 14 som jeg hadde hos nexgentel dessuten var linja ekstremt ustabil. Har nå fiber fra altibox og både fart og stabilitet er en drøm av en annen verden så har du mulighet velg fiber kan godt hende ventelo funker for noen men definitivt ikke et selskap jeg vil ambefale enenste de har er god kundeservice som er ekstremt kjapp. Dessverre er de noe miljøsvin når kundeforholdet opphører blir en bedt om å skrote fult brukbare modemer og routere fått/kjøpt av dem det sier jo også kansje litt om prisen på modemene da når portoen tydligvis overstiger kostpris på modem/router....
8 år siden av anthony
3.7MB Veldig skuffa, men de lover ikke 20mb - de lover opp mot 20mb, så en får skylde seg selv.
8 år siden av CE
leverer absolutt IKKE det de lover. betaler for 20, ble garantert minimum 14, mens itavisen speedometer viser alt fra 0,55 (!!) til nærmere 11..
8 år siden av lynneth
Ventelo er verdes største dritt internet.. skal ha 8mb download har 0.80-1mb på det meste å har 0.19 upload.. verste største dritt nett jeg har sett.
8 år siden av Kristoffer
fikk ventelo idag (endelig) og er allerede forbanna! dårlig kundeservice, da de ikke sendte modem riktig, ble lovet minimum 14 på trådløst nett, da vi har 20 inn men NEI! har fått 11 maks engang, og den har egentlig holdt seg rundt 4-5!! var helt nede i 0,28 istad! seriøst, helt UTROLIG at det er mulig å ta betalt for 20 linje, love minimum 14 på wifi også er vi nede på 0.28!!! ikke det at jg måler hele tiden, MEN! når jeg merker at det tar tid å laste opp en vg siden aner jeg ugler og måler!! snakket såvist m ventelo om dette før kundeservice stengte, og de skyldte på at linja inn var litt dårlig (så de på sentralen) det kunne de vel for f ha sett når vi bestilte, og de lovte minimum 14 utifra det de kunne se! enten så lyver de og selger et produkt de ikke kan levere, eller så er det folk som ikke har snev forståelse av tallforhold som jobber der.. anbefaler ikke
9 år siden av linn
sjekket nettop linja mi fra ventelo og jeg har bare 1.63 MB/s og skal ha 12 :/
9 år siden av Robert
Ventelo er den værste nettlevrandør ever pungtum. Har bare hatt ploblemer fra dag en.Jeg har hatt dårlig og ustabilt nett samt 40 prosent lavere hastighet.Skiftet til ventelo kun pga pris hadde før nexgentel de var en del dyrere men leverte meg dønn stabil 14 mb linje i 5 år samt de hadde nytt og moderne utstyr med både router og modem i ett som faktisk fungerte og du fikk låne gratis. Nå derimot med ventelo er jeg nede på 8 mb de sier det er det meste linja mi klarer og at jeg ikke kan få noe mer sprøyt sier jeg hadde jo 14mb før det er over 40 prosent lavere i tilegg er den utrolig ustabil og har hengt seg sikker 200 ganger siden jeg fikk den i mars den har gjort meg sprøøøø og drevet meg helt fra konseptene i irritasjon med 5-20 sånne drypp på rundt 30 sekunder til 1 minutt og minst 1-3 ganger daglig må jeg nappe ut modem har ringt de utalje ganger og de har lovet både servicemann og gull og grønne skoger og til tross for norges beste responstid som aldri har vært mer enn 2 min på telefon har de ennå ikke greid å fikse linja mi helt ennå den har dog blitt littgrann mer stabil. Venter nå på nytt modem kansje det kan løse dritten men det måtte jeg nærmest tigge meg til etter 7-8 samtaler på telfon. Ikke er de villige til å heve avtalen heller så må nå betale bruddgebyr eller dobbelt i 3 mnd for jeg har nå bestilt fibernett fra skagerak fiber og altibox som blir levert før jul med håp om at det er bra har bestilt 60/60 mb linje så farta har jeg trua på at blir bra og blir i fremtiden da heller ikke begrensa til middels/ lav fart på bare 8 eller 14 mb for jeg ligger 1800 meter fra sentralen så vdsl eller vdsl 2 blir nok aldri å få hos meg.Vil på det sterkeste fraråde alle som vurderer ventelo som nettlevrandør om å holde seg langt unna dem.nettet deres er utstabilt og har lavere hastighet enn andre samt utrolig dårlig og urgammelt modem eneste de er bra på er responstid på kundeservice på telfon og mail der et de et forbil
9 år siden av anthony
Ville spare en slant og byttet fra Nextgentel til Ventelo. Hastigheten ble halvert på samme linje. I tillegg går den opp og ned som en jojo.
9 år siden av Elendig
Betaler for 6mb. Fått 2,9. Takker så mye VENTElo.
9 år siden av Truls
Nå er jeg nede på litt over 5 igjen og ikke 12 som lovet.
9 år siden av jarle erik stensrød
internett er den verden største svindel...uten tvil du får aldri d du betaler for uansett levrandør
9 år siden av ingen
Fikk Ventelo nå i natt.Mælte 3 ganger og fikk ikke mere enn 0,65.Betaler for 12.Og nå er kl 03 på natten.Får måle igjen senere i dag og se om det er bedre da,for dette her holder ikke mål.
9 år siden av Jarle
Har hatt bredbånd fra Ventelo i flere år, etter anbefaling fra bredbåndsguiden. Har hele tiden klaget på hastigheten. Har ALDRI fått det jeg betaler for, og ligger cirka 70% under. Det modemet jeg fikk tilsendt fra Ventelo, er visstnok så gammelt at det hører med i den antikke dataverdenen. Det jeg nå vet, er at linjene her jeg bor er gamle, men hvis ikke Ventelo melder dette som et problem til Telenor (linjeeier), vil jeg alltid være nødt til å betale for en vare jeg ikke får. Å klage på hastigheten blir som Davids kamp mot Goliat:(
9 år siden av Misfornøyd
Hadde Telenor turbo tidligere å dei klarte ikkje å levere så mykje som Ventelo. Dei sa at eg budde så langt frå senderen derfor fekk eg ikkje det som står at eg skal ha.Samma er det med Ventelo dei klarer heller ikkje å levere det eg petaler for. Skulle ikkje ha vært lovlig dette her at dei tar full pris å leverer bare ca 60-65% av det som eg betaler for.
9 år siden av Knut
Dårlig ikke en halpart av hva Vetelo lover .BRUK ANDRE LEVANDØRER
9 år siden av Robert
Testet nettopp etter at linjen har vært dau i fire dager i venting på feilsøk: 0.7/0.1 mot de 20/1 jeg betaler for. Ustabil linje i flere år.
9 år siden av Peter Andersen
Jeg er meget godt fornøyd med Ventelo. Lovet hastighet på adsl på 11mb har holdt stikk over år. Jeg har også to mobilabonnemet og IP telefoni fra Ventelo. Rimelige og gode løsninger :))
9 år siden av Bjørn A. Aakvaag
Jeg er ganske fornøyd med ventelo. Jeg har internett med dem fra 2006. Bortsett fra et leveringsproblem i begynnelse (de krev en kreditthistorie og jeg hadde ikke det dersom jeg var nettopp flyttet til Norge) har de alltid levert det de lovet til en konkurransedyktig pris. Og hver gang jeg sjekker nettsiden blir det billigere og jeg får reforhandle mitt abonnement enten til et lavere pris eller til høyre hastighet eller begge deler ;)
9 år siden av il freddy
målte hastigheten i dag igjen ble bare på 0,91 til 0,06 mbit skal egentlig være på 4 mbit utrolig dårlig fra ventelo klaget mange ganger men ser ikke ut som det blir bedre
9 år siden av geir
Fikk installert bredbånd fra ventelo i dag. Dette ble mitt valg siden det kun er mulighet for bredbånd gjennom telefonkabler her jeg nå bor. Ventelo er per i dag det selskapet som kan levere mest i forhold til pris. Siden alle abonnementene hos Ventelo koster det samme, tok jeg like gjerne 20/1, på målingen fikk jeg rett i overkant av 11mb ned og rett over 0.8mb opp. Slik er det å sitte på gamle og slitne kobberkabler gitt -.-
9 år siden av Ole Martin Snuggerud
Har mål bandbredden mange ganger og denne målingen var på litt over 3 mb/s og det er ganske så normalt. Betaler for 12 mb/s og får bare 3 mb/s er egentlig ganske vanlig slik som jeg har forstått det blant mange andre inklusivt meg selv. Ganske utrolig at ventelo har kunder igjen slik som de opererer. Ringt å klaget mange ganger og da setter de opp hastigheten, men den er dessverre bare kortsigtig og borte etter en dag eller to. Fraråder alle å ha internett gjennom Ventelo
9 år siden av RJ
Nytt kapittel i Ventelo. Siden de ikke hadde utstyr/kapasitet til å levere produktet de solgte meg så var enkleste løsningen å skrive ned abonommentet fra 20 mb til 6,5 mb, for det mente de at de kunne levere. (Dette går fremdeles innunder betegnelsen adsl2 og utgjør ingen prisforskjell) Det kunne vel kanskje vært akseptabelt hvis det hadde skjedd i samråd med meg, men det var det ikke. Jeg fikk en sms og en mail på at nå hadde de nedgradert abonomentet mitt etter min bestilling. Jeg har aldri bestilt nedsettelse.Men men slike er det jo når man sitter med bukten og begge endene. De har jo fremdeles ikk klart å levere det de stte som en stabil hastighetslevranse, Har foretatt MANGE målinger med Mange forskellige speedometere og har ikke sett resultater over 5,8 mb. Jeg burde kanskje tatt dette opp med dem igjen, men tør ikke prøve på det, for hver gang jeg har klaget på hastigheten så virker det som om den minker. Jeg priser meg lykkelig for at jeg fremdeles har nettilgang.
9 år siden av Tor Egil
Er overhode ikke fornød med verken produktet jeg betaler for eller servicen som blir ytt. Hver gang jeg kontakter dem, får jeg det samme intetsigende svaret og at det skal sendet til "teknisk" eller at jeg måler ytelsen med gale speedometere. (Det er det jeg er blitt anbefalt av Ventelo og bruke.) Det er sågar blitt sagt at hastigheten som jeg måler på min maskin ikke er reell, for Ventelo sitter og måler flere ganger høyere hastighet enn meg. Men det kommer noe ut an samtalene, nemlig at etter en samtale så faller hastigheten hos meg litt til, så nå tør jeg snart ikke ringe noe mer for da mister jeg vel nettet helt. Det finnes andre som leverer et tilsvarende produkt til en akseptabel pris og hvis en prøver litt forsiktig så lar det seg gjøre og få litt rabatt. Ventelo, skjerp dere så dere ikke får en kundeflukt
9 år siden av Tor Egil
Har nettopp målt hastigheten her - jeg skal ifølge ventelo ha en linje på ca 12Mb/s - resultatet her ble under 3 Mb/s... Da kan man vel trygt si at jeg ikke får det jeg betaler for! At bandbredden kan variere litt er ok, men at jeg har UNDER en fjerdedel av forventet hastighet er rett og slett lureri! Jeg målte flere ganger, med samme resultat, og har ingen feilkilder som trekker bandbredde under testen. Nå ble jeg rett og slett forbanna!
9 år siden av Kjetil
Fikk tilbud kr. 299.- pr. mnd ifjor høst. Første faktura 30 09 10 -31 01 11. Skulle vært 01 11 10 -28 02 11.Betalte med løfte om 1 mnd. gratis. Faktura kom allikavel for feb. 11. Betalte med løfte om 6 uker gratis.Korrekt. Etter gratisperioden ble prisen skrudd opp til kr.399.- pr mnd. Ingen forklaring, kundeservis via mail totalt arrogante gadd ikke undersøke. På tlf en som het Rolf lovte å ordne opp. Vi får se. Internett funker, kun ett teknisk avbrudd på noen timer. Knut
9 år siden av knut
Jeg er ganske fornøyd med Ventelo. Har også mobil via de og har så langt ikke opplevd annet enn positive erfaringer.
9 år siden av Ole Christian
Kjøpte bredbånd fra ventelo gjennom bredbånds guiden for snart 3 år siden har har vært stor fornøyd siden. Får det jeg betaler for og har ikke hatt noe problem med servicen til ventelo når jeg har trengt og kontakte de.
9 år siden av Viger
Har vært i kontakt med Ventelo og de sier VDSL er planlagt i slutten av februar eller begynnelsen av mars
9 år siden av Trond Nilsen
Dårligste som finnes. Sugen service, får ikke det vi har betalt for.
9 år siden av Åmund Sørensen
kjøpte bredbånd av dere via bredbandsguiden! Heldigvis for dere så målte linjen min bra=)
9 år siden av Trude Ventelo kunde
Telenor og Nextgentel tilbyr nå VDSL.. Når skal Ventelo komme med dette?
9 år siden av Freddy
Veldig fornøyd med Ventelo! Men skulle gjerne oppgradert til VDSL!
9 år siden av Geir
Fræna Breiband AS
Skulle ha 20mb/1,2mb etter min avstand til sentral så ble Lovnaden 16mb/1,0mb etter utallige målinger og frem å tilbake med levrandør så ligger mine målinger mellom 1,5-3,5mb og håpper av og til opp til 7mb mens opp hastigheten ligger stabilt på 1mb . men de bruker jo Ventelo så jeg gir opp og skifter til Telenor med VDSL så håper jeg det blir bedre :-(
8 år siden av Terje Sjåholm
NextGenTel
Betale fatten meg for 10/1 men får noko så kakklanda lite som 2/0.5 asso de går fankje an å holda på denne måten eg bytte te telenor snarast muleg
8 år siden av kjellyboy
vi betaler for 30/5 men får 15/1, det er ivertfall bedre enn vårt forrige nett! det er noe jeg kan leve med. men var ikke superbegeistret når jeg leste resultatet av testen...
8 år siden av benjamin
Leverer definitiv ikke som lovet og bestilt.
8 år siden av Magnar
Har 20000/1200, Veldig fornøyd med stabil linje. men måler stort sett 11000/500. d er kjipt......
8 år siden av Odd Magne Abrahamsen
Har Bredbånd 40, skal ha 40/20 får 3,92, dette er dårlig.
8 år siden av Medvind
betaler for 25, har 15, greit nok...
8 år siden av terje
Betaler for 20 mbit og får 4 latterlig!!
8 år siden av pål
betaler for 20/1 og måler 7/0.7. Kan ikke si jeg er helt fornøyd med det. :(
8 år siden av Andreas
Har Nextegentel 20/1 får levert 19/0.9. telenor leverer 4/0.6 Nextgentel er konge!!!
8 år siden av Roar
Skal EGENTLIG ha en 20mbps linje hos NextGentel, men hver gang jeg har testet linjehastigheten så ligger den mellom 1-8 mbps! Har testet i flere dagers mellomrom i flere uker nu. Skuffende må jeg si!
8 år siden av Jim
Jeg har ADSL20. Men Jeg får ikke den hastighet som den skal. Har gjort flere tester på internet og fikk dårlige resultater. Vet ikke hvor er feil.
8 år siden av Kristina
Ny ruter Thomson TG789... Min gamle Inteno sluttet å virke, og NGT sendte en ny etter et par dager. Så langt greit, men ved oppkobling virket ikke IP-telefonien. E tter en times support måtte dere gi opp, skulle få beskjed når det ble ordnet, men det skjedde ikke, dagen etter var det imildertid i orden. Så l angt innenfor hva som kunne aksepteres. Jeg h ar over middels kunnskap om nettverk, og gikk i gang med å konfigurere ruteren for å få tilgang til mitt IP-kamera. Konfigur asjonen på min ... See Moreforrige ruter (Iteno) gikk veldig greit. Etter mange timer med prøving og feiling ringer jeg dere og får beskjed om at portåpning eller portforward supporterer dere ikke, og blir henvist til deres 26 kr/min support. At den vanligste porten i rutere (HTTP port 80) ikke kan åpnes burde dere kunne ha svart på gratis!!! eller i det minst opplyst på supportsidene. Elementære spørsmål rundt portåpning MÅ dere kunne svare på. Jeg vil med bakgrunn i denne opplevelsen bytte leverandør ved første anledning. PS Til andre som sliter med det samme problemet, ikke ring NGT, bruk port 800 i stedet for 80.
8 år siden av Roy
VDSL FTW.. har 40/30, aldri vært under.. its nice!
8 år siden av chris
Hadde 1200 cool abonement(1.2/0.5)mBit, dette ble gradvis oppgradet av NGT uten at de økte regninga! fikk 3.9/0.75mBit MÅLT for samme prisen etter noen år. Bedre enn noen konkuremter det du må RINGE dem å si at de tilbyr nye kunder bedre vilkår enn sine trofaste kunder, og først da, gir "bang for the bucks".
8 år siden av DJ
Dere som klager er tjukke i huet! problemet er ikke NGT men din lengde fra sentralen kombinert med evnt støy på linjen. Skal litt til å få plass til mer enn en liter i ett litermål.. eh... tog du an? Bor selv 2,2km fra sentralen og får maks 5mbit på en god dag :( telehor klarer ikke levere mer enn 4. NGT er helt konge de! slutt å klage kjøttskaller!
8 år siden av Kyrre
Akkurat oppgradert til VDSL 40/5. Første test gav 38/10. Veldig fornøyd :) Har hatt NextGenTel i over 10 år. Nesten aldri vært nede, aldri i lang tid.
8 år siden av Jon
Jeg har 40/1 og bor i Skedsmo, ifølge dem er det "støy" på linjen, som nesten ikke er mulig når jeg bare får 2.45 mb/s når jeg skal ha litt over 30 !? Detta her er jo bullshit, Håper Nextgentel leser disse og gjør noe med driten sin.
8 år siden av Leo
Måler konsekvent 3,6/0,6 på NGT 5/0,5 linje ingen andre ville levere. Jeg ble spådd veldig dårlige odds pga lengde på telefonhyssingen til sentralen så jeg skal vel bare være fornøyd :)
8 år siden av Joachim
30Mbit / ?Mbit. Fornøyd med den, i Bergen sentrum.
8 år siden av Erlend Andresen
Fikk dårlig resultat da de satte det opp. Klagde, og fikk justert til en annen frekvens på grunn av masse naboer. Nå holder de jevnt over det de lover, dog bittelitt under. Det kan jeg leve med.:)
8 år siden av Fornøyd
Har i de fleste tilfeller 13/1 og noen yterst få ganger 16/1. Betaler dog for 20/1 og er et stykke unna sentralen, så den forstår jeg. Men når jeg får 2/0.4 mange ganger begynner jeg å lure
8 år siden av Frederik
NextGenTel virker veldig bra for meg. Gjøran har nok ikke betalt regningen, Da får man en lav harstighet.
8 år siden av Steinar
Betaler for 10/1 og får 15/0.8, meget fornøyd :o) Kundeservice har vært kjempebra de siste årene. Jeg ville aldri ha valgt noen andre enn NGT.
8 år siden av Knut
Betaler for 10/1 og får 0.2/0.4. Dette er ikke akseptabelt. Går ikke ann å sitte på youtube en gang.
8 år siden av Vegard
Jeg betaler også for 20 og får ned 2.0 Håpløst dårligt NextGenTel !
8 år siden av Henrik L Jensen
Kjempe fornøyd så langt med Nextgentel, de leverte raskt og utrolig bra kundeservice.
8 år siden av Nextgentel
Nextgentel er en av de verste jeg har sett, jeg hadde prima med den gamle nettverks leverandøren min, men når jeg bytta til nextgentel 5/0,5 fikk jeg hastighet for 2.5-3.5, jeg skjønte ikke på dem, en av vennene hadde samme problem, ingen hadde hastigheten de ba om, ikke i nærheten, og prisen for 5/0,5, gikk fra 299 til 599 noen måneder. engang kom hastigheten til 0.5/0.1, og det skjedde 5 ganger of måtte betale 400-500 kr for det, dårlig kvalitet, jeg er så misfornøyd! jeg ville ha en oppsigelse, og nå må jeg betale ekstra for det å. De må seriøst enten senke prisene eller ikke gi oss ting som ikke virker som de skal
8 år siden av ridoi
Betaler for 20/1 får 0.2/0.7 Meget morsomt! Blir nødvendig med endringer her....
8 år siden av Gøran
Forstår meg ikke på alle de negative kommentarene, har alltid hatt nextgentel og aldri vært det minste problem selv om jeg har flyttet 3 ganger. Får heller mer enn jeg betaler for, klarer faktisk ikke finne bedre tilbud på pris hos andre leverandører.
8 år siden av Svært fornøyd
har vert kunde i 10år og har betalt 400kr mnd får 2mbit jeg føler meg rund lurt å det er det dårligste nette i hele norge ustabilt piss
8 år siden av hjalmar
Har hatt NGT i en årrekke, de siste årene ADSL med 20/1. Den har konsekvent levert 16/1. Har nå fått VDSL 30/5, og den gir 28/4,5, selv om avstanden til sentral er i største laget. Leveransen har vært super stabil, og kundeservice hos NGT har definitivt blitt meget bra. De ytterst få gangene jeg har hatt behov for å snakke med kundeservice har utelukkende vært en positiv opplevelse. Strålende fornøyd med NGT!
8 år siden av Kjell Arild
Ustabil og elendige hastigheter. "Kundeservice" er til å grine av. De er utrolig trege til å svare på telefon og epost tar ofte mange dager. Regn med 30 min ventetid om du kontakter over telefon før du får svar og legg til side store summer penger om du ringer fra mobil, da en enkel samtale med de fort vil koste deg 100kr... Da Tele2 styrte ADSL skuta var alt fryd og gammen. Stabilt og full hastighet, flott service og ingen skulte gebyrer. Men så ble det solgt til NGT.. Nå er det er mareritt ute like. Hadde 1 nededag med Tele2 over 3 år! Dagen etter NGT tok over drifta var jeg uten nett i 2 uker... Nå er jeg ukentlig i kontakt med NGT over feil faktura, dårlig hastighet, nedetid og andre brutte løfter. Dessverre har det seg slik at jeg kun kan få internett fra NGT eller Telenor hvor jeg bor, så det er som å velge mellom pest eller kolera..
8 år siden av Thomas
Dem som ikke har eller har hatt problem med Nexgentel de er like sjeldne som hønse tenner.Og det værste er at di gidder ikke sende ut en montør for å rette på den periodiske feilen som jeg sliter med dårlig hastighet, de skylder på TeleNor og linjelengden fra sentralen men ventelo hadde ikke no problem, så no sitter jeg å lurer på hva som er galt...
8 år siden av Tor
For de som klager på lang leveringstid: NGT har en leveringstid på opptil 6 uker. Det kan jeg leve med, men det tok 7 og 1/2 uke,og da ringte jeg dem, fikk knallbra service og en mnd gratis internett på vdsl linja mi. Hastigheten ligger i gjennomsnitt på 29/4 på en 30/5 linje. Kan ikke klage da. Men jeg er jo ikke mer enn 160 meter fra sentralen. Har ofte endel og si det. :D Generellt veldig fornød med NGT.
8 år siden av NGT kunde
Jeg har akkurat fått Nextgentel, og betaler for 10 000 / 1000, de leverer under 5000 / og 0.81 opp! Syntes det er elendig av leverandør!
9 år siden av forbanna
29.15Mb/5.07Mb på ei 25/5 linje. Strøkent.
9 år siden av JMR
Fikk 255 kb/s download og 143 kb/s upload. Imponerende når en betaler for 10 MB/1MB
9 år siden av Geir
Betaler for 5/5Mbpd hos nextgentel. Meget ustabilt. Jeg ble bedt om å teste med kabel, da hastigheten enkelte ganger er helt nede i O,45Mbp. ER det stor forskjell på testsvaret om man er tilknyttet via trådløs kontra kabel?
9 år siden av mom
hvis dere betaler for 30/5 og får betydelig lavere fart er det mangel, og dere burde isåfall ikke betale - og heve kjøpet
9 år siden av gjest
På Skollenborg utafor Kongsberg på vanlig adsl får jeg 9mbit/1.2mbit på 6mbit/1mbit linje fra NGT. Synes synd på de som ikke får det de betaler for, men servicen er faktisk ikke så elendig som dere tror. Kommer mye an på instilling og ALMINNELIG høflighet med teknisk hos NGT. Jeg fikk til og med beholde min gamle epost fra forrige abb i tilegg til den nye siden NGT hadde gjort feil og satt opp nytt abb ved flytting istedenfor overføring. :)
9 år siden av AziD
ustabilt og overpriset i oslo. på grensen til svindel. elendig kundeservice. STYR UNNA!
9 år siden av misfornøyd
Skal ha 20/1 får 6/1. NGT er skuffende. Hastigheten er degradert over tid. Man skal ikke trenge å klage flere ganger i året for at de så vidt skal klare å opprettholde hastigheten man betaler for. Folk som ikke vet hvordan man kan sjekke hastigheten blir ranet av dem. Snakkes NGT, kunde i sikkert 10 år.. Aldri mer
9 år siden av Kristoffer
Har nå 25/8 på en 30/10-linje fra NextGenTel. Kunne vært verre.
9 år siden av Henrik
får 00,65 sånn har nexgentel vært i 2år.. på tide å bytte.
9 år siden av christer
Nexgentel er utrolig ustabilt. I dag har jeg ca 0,1 MBit, i går var det greit. Har blitt svindlet i mange år nå.
9 år siden av Rune
Skal ha 20 mb og nextgentel presterer faktisk og gi meg hele 1.08 hahaah dette er jo ran!!!!!
9 år siden av Kim
Ventet tålmodig i 1 1/2 mnd på å få installert bredbånd, midt i sentrum. (skulle tro jeg bodde i hutta heiti) Har endelig fått tilsendt router og fått lagt inn bredbånd...hmmm hastighet føles nesten som de gode gamle 9.600 modemene..har hele 0,6 mb/sek..slå den.
9 år siden av Arne
Har 20mbit, får 0,3.. hva faen?
9 år siden av Steinar
NextGentel har solgt meg Next 2. Skal kunne laste ned 20000. Mb. Men Internettet vårt er usannsynlig tregt. Ofte så langsomt at vi ikke kan måle hastigheten. Har fra 0,1 Mb til 1,7. Som regel ca 0,5. Jeg er blitt lurt, jeg også.
9 år siden av Henrik
Skal ha 10mb dl, og har 9.87. Til tider er det over 10 også. Opplastingen ligger rundt 1mb/s. Nextgentel har for meg vært det beste jeg har vært borte i. Har hatt telenor og ice, begge endte med mange stygge ord etter lang tid med problemer.
9 år siden av Olsen
Det er helt riktig NexgenTel er virkelig IKKE FLINKE. Får jeg fatt i en annen levrandør så bytter jeg. KAN IKKE BLI VÆRRE
9 år siden av Alex
Fantastiske Nextgentel, har også problemer med dem og de gjør ingen ting kanskje før man finer en annen levrandør. Håpløs kundeservice,var selv uten linje i 14 dager og nesten ikke mulig å komme inn til dem på tlf. Har jo ikke tilbakering så måtte sitte og høre på en grusom musikk over en halv time
9 år siden av Harald Olavesen
Dette er jo helt på jordet Nextgentel, her betaler jeg for 20mb/s ned og 1.00 opp hva får jeg i natt fra 0.51 mb/s ned og 0.06 mb/s opp dette er det laveste jeg har målt: Skam dere!!!! Skifter levrandør i slutten av måneden.
9 år siden av Toralv
Nexgentel skriver: Du står oppført med ADSL Fri Fart og ikke ADSL Mega Fri Fart. Ditt abonnement, ADSL Fri Fart, skal levere deg hastigheter på opp til 6500 / 750 kbps. På bakgrunn av linjetekniske faktorer klarer vi ikke denne hastigheten i dag. Vi måler vi din hastighet til 5056 / 832 kbps. Dette er det maksimale vi klarer å utnytte av linjen din. Dersom du ønsker en oppgradering til den nye teknologien ADSL 2 med mulig økning i hastighet, gi oss beskjed. Temmelig vilt, men kvaliteten på linje og sentral trenger oppgradering. Det er store variasjoner innen en by som Bergen. Leverandørene sitter med løsningen og velger å tilby ytterligere en "bedre" løsning uten å sikre at eksisterende tjenester er gode. Jeg stiller meg litt undrende til denne fremgangsmåten.
9 år siden av Roar
Har hatt Nextgentel i mange år. De siste 3-4 månedene har vår hastighet vært helt elendig. Opplever tester på 2-3k/s. Har kontaktet Nextgentel, og deres vilje og evne til å rette problemer utrolig lav. Unngå dette selskapet hvis du kan.
9 år siden av Lørenskog
Hadde tele2 men ble flyttet over til nextgentel. Har fått tregere og tregere linje og nå har vi 0.53 Mb/s ned! wtf. Bytter nå til ventelo.
9 år siden av Thomas
Til dere som har bredbåndslinje m/analog telefon: Sjekk hvor dere har koblet til denne.. Her kan feilen ligge dersom dere har koblet denne til en annen plass i huset (ikke ifb med splitteren)
9 år siden av Trond
Jeg har hatt Telenor i 10 år, så ble jeg overtalt av Nextgentel med løfte om raskere og billigere bredbånd, etter en måned med under halve hastigheten av avtalt hastighet. nedgraterte Nextgentel mitt abb. da sa jeg opp avtalen, de sier jeg har brutt avtalen og sender meg en regning, men det er ikke jeg som har halvert hastigheten og brutt avtalen, nei makan til elendig kundeservice,
9 år siden av CB1100R
Betaler for høyeste hastighet men får bare litt over 5. Kan jo koke en kanne kaffe før en link reagerer. Uholdbart. Hvis de har problemer så får de enten si i fra at de ikke kan levere dette abbonnementet til min adresse, eller senke prisen så lenge de har problemer.
9 år siden av Kristin
Fantastiske Nextgentel, levere godt under 1,0 mb, siden 28.06.2011 gjør ingen ting med sin side av serversysteme, dette må vi stoppe snart! Oppstart 12.04.2011. Håpløs kundeservice, løgn om faglighet og leveranser.
9 år siden av sjur
Har en 30/30 linje og den leverer som den skal. Meget bra!
9 år siden av Morten
Ned: 5.18 Mb/s Opp: 0.90 Mb/s Det som er bestilt er: 5000/500 Hadde problemer i begynnelsen, men gjorde noe i ruter så den ytet maks.
9 år siden av Kjetil N. Bjørnstad
Skal ha 20, men får bare 2,45.... Ikke bra!
9 år siden av Veronica
Måler hastigheten hver uke, ringer nxtgtl, de setter opp. Neste uke er den nede på stusselige 0,14kb/s. Vi er i 2011, og jeg har nå bestilt vdsl fra Telenor. Nextgentel, dere har svindlet meg i 4 år, farvel!
9 år siden av Erik
Dette er trist, får 1 / 10 av det jeg skal ha -.-
9 år siden av Joachim
Ska ha 10!! Får inn hele 2.45. Ser på mæ sjæl som heldi.hehe. ELENDI NEXTGENTEL!!!!
9 år siden av Trond
Skal ha rundt 15 mb, men får inn 0,74mb. Dette er helt elendig nextgentel. Hva skjer?
9 år siden av Aleksander
utrolig dårlig NextGentel.Jeg betaler for 30 men får mellom 1-2.Man kan ringe og skrive kontakt skjemaet helelivet men får ikke noe svar.Det skulle vi skrive til noen aviser
9 år siden av Branislav Vojvodic
betaler for det maksimale som vi kan få her vi bor...nemlig 8 ned og 1 opp.. og hva får vi? 0,19 ned!!!! skal ordne støttegruppe på facebook for alle bredbåndskunder som blir lurt av NEXTGENTEL.
9 år siden av Erikhaternextgentel
Fikk d her sist gang æ sjekka 28 Juni 2011 0.36 Mb/s WAAAAAAAAAOW Holy shiiiiiiiiit Ska skifte Internett me en gang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 år siden av Dårligste internettet som finnes på jord
skal dere ringe nextgentel (kundeservice) ring heller telefonnr. som er oppgitt for kontakt fra utlandet, 55 52 79 79. Da er det nesten gratis å ringe i forhold til å ringe femsifret nr.
9 år siden av rj85
Nytt modem ..Igjen .. tåler ikke noe før dem blir ødelagt .. Nokk en dag med lav hastighet.. på Tide og butte snart til noe andre
9 år siden av aceex
Dette er ikke mulig.Resultat 0,61, har jeg aldri opplevd før- NextGen Tel!
9 år siden av sau
ifølge huseieren vår har vi 30 mb/s linje men målte idag og fikk 0.83 ned og 0.28 mb/s opp :S
9 år siden av Damien
Har vært fornøyd kunde i 8 år, men i den senere tid har hastigheten blitt stadig dårligere. Betaler for 3Mbit, nå er den nede i 0,3. Ikke lett å få hjelp, de har riktignok sendt meg ny ruter uten at det hjalp. De har sagt jeg må ringe når jeg er foran PC'en, men håpløst å betale masse for å sitte i kø. Har derfor bedt dem ringe, og fått positivt svar, men nå har det gått en uke. Nå gir jeg dem ikke mange dagers ekstra sjanse, slik aksepterer jeg ikke å bli behandlet. Tragisk å betale for en vare man ikke får.
9 år siden av Rune
Herrejesus, fikk 0,19 mb/s. Har Adsl 1800 til 300,- i mnd. Dette er helt katastrofe. Hatt nextgentel i 4 år, ruterne ryker med en gang. Grinete kundeservice. Takk for dansen, finnes langt bedre enn dette folkens.
9 år siden av Erik
NextGenTel funker bra hos oss, får stort sett den hastighetene vi skal ha (30/10). Startproblemer med mye pakketap er nå løst.
9 år siden av Henrik
Skal ha 10 ned, men har bare 1! Chaten virker ikke for oss som er kunder, men hvis du vil bli kunde er de rask med å svare på chaten! Men kan de sette deg over til 'Teknisk hjelp'? Å nei du!
9 år siden av GodDag
Anbefaler ikke nextgent. Jeg var fornøyd til å begynne med men når de må sette ned hastighet for at det skal virke og kundeservice får du om du sitter å venter 1 time eller 2 på telefon og det koster 2,76 pr minutt.
9 år siden av erher
betaler for 10,ned og 1 opp,fikk dårlig resultat på sjekken! bare 7.66 og 0.4.. helt latterlig! skal da ikke være sånn?
9 år siden av jenta
Betaler for 10 ned. Testet midt i rushet på ettermiddagen og fikk over 9.
9 år siden av Magnus
Hadde tele2 før,men ble automatisk flyttet over til Nextgentel.Betaler 389kr i mnd,men med dagens måling komm jeg bare opp i 0.96 Mb/s.Det er for dårlig.Skjerp dere.
9 år siden av jarle stensrød
Etter en del problemer, funker nå NextGenTel bra her. Ligger som regel opp mot 30/10, som jeg skal ha. Tv-en stjeler ikke båndbredde hos meg. Nettopp testet.
9 år siden av Henrik
Velg ikke denne leverandøren. Har opplevd bare rot i et halvt år! NGT leverer ikke varene de tar betalt for. Jeg sier opp min avtale.
9 år siden av Angry52
Lovet fart: 12MB Test: 0,25 MB .....sukk
9 år siden av Blåmann
slik javelskap jeg har aldri opplevd!Ingen chat,ingen telefonhjelp-forbanna NextgenTel.Er det muglig o få slik dritt idag i Norge og hvordan dette er muglig?
9 år siden av Lubo
Det dem ikke forteller oss er at så lenge du har tv også gjennom dem og tv-tuneren står på vil tv'en stjele ca. 13 mb av linja. Og når jeg ikke kan få mer enn 15mb tilsammen så står det igjen 3mb på selve internettet. Og likevel betaler jeg for 10mb. Etter nesten et år med chat, mail og telefoner var det endelig en i dag som fortalte meg dette. Kunne det ikke vært noen som hadde sagt det litt før da!! Ikke fornøyd med Nextgentel nei! Har vært uendelig med rot og feil fra dag èn! Er glad når bindingstiden er over!
9 år siden av GodDag
bullshit company, Nextgentel can't deliver! For months they let me believe that I had a 10Mb speed on my Internet line and paid for it. Back to 5 now which is all that is feasible. My advice check your speed regulary and ask for your money back!
9 år siden av hubertinus
Har 30 MB linje og har tv og telefon på linjen. i følge denne testen så har jeg 19.31 MB. Kan det være fordi tven står på? eller er det lureri fra Nextgentel?
9 år siden av Hønemor
Har 20 MB linje og NextTV. Det de ikke nevner for deg noe sted, er at tv-tjenesten sluker 17 MB av linja og at jeg i praksis sitter igjen med 2 til vanlig nett. Det går an å nevne det, synes jeg.
9 år siden av Frode
Dere burde prøve å bytte på kanaler, står normalt på Ch 11, byttet til Ch 6 og da dobblet hastighet og motak forholdene seg.
9 år siden av John
Det nytter p klage. Fra 0,1-0,4 til 2,5 mbs !!. Skiftet tråløs ruter. Den første testen kan muligens ha vært svært dårlig pga utomatiske oppdateringer som gikk i bakgrunnen. Disse er umulig å se før de er ferdig installert
9 år siden av Gunnerius
Er vel i vurderingsfasens siste oppløpsside når det gjelder bytting av operatør. Grunnen til dette er manglende hastighet i forhold til "nærmiljøet" som har andre levrandører. NGT har forhandlet om VDSL linje i over et halvt år, men kommer ikke nærmere ser det ut som så da tenker jeg at et gjennomsnitt på 6 er for dårlig!
9 år siden av Stig Lilleaas
0,10 mb i nedlasting på en vanlig bredbåndlinje fra NextGenTel Samme som Mobilmodem uten 3G. DÅRLIG
9 år siden av Gunnerius
fikk også next phone, etter 3 mnd har dem ennå ikke klart å kobble opp bredbandstelefon, ringt kundeservice 1 gang til dagen i 2 uker. å di fakturerer stadig for bruk av tlf, logg på chat og alt er lagret. lover å ingen løsning
9 år siden av sven
vi har eller fikk max 6mbit linje fra nextgentel, men idag er den nede i 0.38 mbit, det svinger så opp å ned at det er utrolig.
9 år siden av sven eikeland
NGT er helt grei leverandør av SHDSL 2MB. Jeg irriterer meg derimot over bredbåndstesten som inisterer på å kjøre i egen FF-fane, og samtidig skal justere browservindutet, både før og etter test er gjennomført.. Skal dere ha 'full kontroll' over vindus-størrelse, så får dere sørge for å starte testen i eget vindu...
9 år siden av Frode
Fornøyd med NGT. Det har vært så som så med ADSL hastighetene deres, men det kom nok mest av avstand til knutepunkt. Etter jeg fikk VDSL så har hastigheten vært som lovet.(og ikke bare opp til) Nedetid har det knapt vært i det hele tatt.
9 år siden av Per
Er fornøyd med Nextgentel har alltid fått det jeg har betalt for. Måtte ringe inn en gang å purre på oppgradringen til 10 bits linje. fikk det dagen etter på.
9 år siden av Daniel
Utrolig misfornøyd med nextgentel. Betalte fortsatt for et abonement som ikke eksisterte lenger. Måtte ringe å få klagd dette inn. Etter mange runder har jeg fortsatt ikke den hastighete jeg betaler for. De ville selge meg 10megs linje da jeg krevde å få det jeg betalte for (altså 5). Har enda ikke hatt over 3, og de fleste målingene toucher så vidt 2.. Hadde faktisk høyere hastighet via tele2 selv om jeg betalte for deres minste abonement FØR NGT tok over.. Elendig service og en nedlatende holdning.
9 år siden av Meg
Egentlig bare søppelbredbånd.. Hadde lyse tidligere og siden lyse ikke kunne levere nå måtte velge noe annet. Lite har endret seg siden sist jeg hadde ADSL. ustabilt, ikke i nærheten av hastigeheten de lover.
9 år siden av Kjell Arne
Teoretisk er det 20 mbit jeg skulle ha hos NextGenTel og måler 15 midt på dagen. Det er jo bra når telenor mente det ikke var mulig å få mer enn 10 mbit. "Jeg hadde 16 mbit linje hos telenor som ikke leverte mer enn 10 mbit"
9 år siden av erher
Utrolig missfornøyd med NextGentel. Teoretisk hastighet var 20, målte godt over 13 helt til jeg var dum å teste deres TV løsning. Det var søppel (hakkete overføring). Etter dette har jeg lagt rundt 5 til 8. Er ikke mulig med mer påstår de. Søker nå etter annen leverandør.
9 år siden av Øystein
Har hatt bredbånd fra Nextgentel i mange mange år uten problem. Fikk installert Fiber i fjor høst og har siden hatt en hastighet på mellom 25 og 30 Mbps både inn og ut. Veldig godt fornøyd med Nextgentel :)
9 år siden av Norway4all
Vi betaler nesten 500 kroner i måneden fordi nextgentel mente at vi kunne få helt opptil 20 mbit hos oss, men de leverer aldri mer enn 8!! Vi faller også ut opptil flere ganger hver eneste dag. Vi kunne da like så godt betalt mye mindre og fått den hastigheten vi har, altså 8Mbit. Jeg er absolutt ikke fornøyd med nextgentel.
9 år siden av Helene
Har bestilt 10/1 linje fra NextGentel. Det leverer 14/1 Aldri hatt noe problem med at NectGentel ikke leverer.
9 år siden av Roy
Nextgentel er absolutt det verste innen bredbandleverandører. Var tidligere TV 2 kunde, og nokså fornøyd. Nextgentel leverer rundt 50% av linjen de skulle levert men vil at jeg skal betale fult! Glemmesak. Skal over til Canal Digital, hvor jeg får en 4 ganger så kjapp linje som er billigere enn Nextgentel sin.
9 år siden av Daniel
Var tidligere Start.no kunde før de ble kjøpt opp av NextGenTel og hadde aldri dårligere hastighet enn ~16Mbit og ingen nedetid. Etter endringen til NextGenTel var alt meget vel i ca 3mnd men de siste 3 mnd har hastighet og stabilitet gått nedover og nedover og ligger nå permanent under 8Mbit. Jeg måtte også gjøre de oppmerksom på at jeg lå med gammelt prisnivå. Er svært lite fornøyd ettersom tjenesten bare blir værre og værre for hver dag som går.
9 år siden av Frank
Har hatt VDSL fra NextGenTel en stund nå, det har funket greit. Leveringstiden var dessverre ekstremt lang og den Inteno-routeren som fulgte med har jeg lite godt å si om.
9 år siden av Kjell
ICE
Har fri sikt til senderen på Stord og god signalstyrke, likevel er det sjelden at nedlasting går raskere enn 0,5 mb. Det er altfor dårlig i forhold til pris. Her må kapasiteten økes slik at men får et brukelig produkt. Hvis ikke, er det over og ut etter endt bindingstid.
8 år siden av Knut Josefsen
Sitter på Galgeberg i Oslo sentrum og måler Ned: 152Kb/s Opp: 221Kb/s Ping: 277ms. Det er ikke holdbart!
8 år siden av Rusfritt Miljø
Har en cirka 29 mb p sec
8 år siden av John
Har en cirka 29 mb p sec
8 år siden av John
148kb/s ned og 334kb/s opp...... Bor midt i et område med bra område ifølge ICE...
8 år siden av Henning
er også misfornøyd.Hadde ikke engang dekning på hytta i nordnorge. Hjemme såvidt. Skuffa. Skifta med en gang etter bindingstid. Knallfornøyd med det nye.
8 år siden av affen
Dekker 91% av Norges husstander, ja. Men hastighet, det er ikke så nøye. Kom og fiks!!
8 år siden av Kristian
Har nedlastingshastighet på 769Kbps og opplastingshastighet på 453Kbps på Notodden,detter er jo helt på tryne.....Ice Nett er søppel!!!!!!!!
8 år siden av Kevin Olsen
Sitter på hytte i Drøbak. Etter å ha slitt med dårlige signaler, ble jeg anbefalt å sette opp en ekstern antenne på min D-35. Dette var tilnærmet å kaste penger rett i da.....s. Fortsatt svært dårlige signaler.
8 år siden av Terje M
Ice er altfor ustabilt og ikke i nærheten av det som kan kalles bredbånd. Hadde det med på ferie i sommer og fikk brukt 3% av kvoten på 6 GB. Lav ytelse og stadige bortfall av signal. Overhode ingen dekning på hytta der vi bodde. Kundeservice ignorerer alle henvendelser fra kunder.
8 år siden av Sten
Forbanna ICE, håper ingen kjøper det møkka produktet, kundeservicen er elendig, produktet funker ikke, Tragisk...
8 år siden av Tove
Hadde ice.net i 4 mnd. Hastighet er dårlig i Storsand i Hurum, variert mellom 500kbs-1400kbs :-(
8 år siden av Martin
ICE net er det verste jeg noensinne har sett eller brukt !! Kan bare glemme youtube eller netbank !!!!!
8 år siden av mariel
Bruker det som nettverksforbindelse på hytta(Lennartsfors). Får 320kbit/350kbit og ligger under 2 km fra masta. Nesten ubrukelig fordi det er for mange kunder på samme mast.
8 år siden av Kay
Ny måned og ny sjangs. Hvor be det av hastigheten min. Regningen er batalt. Hvorfor 15 kbts?
8 år siden av Ivar Helseth
ICE er en STOR skuffelse Minner om nedlastingshastigheter vi hadde med analoge modemer.
8 år siden av Erik Olsen
Ice (D-50) ligger stort sett på rundt 1-2 mbit i nedlasting (nå 987Kb\s) postnr 3148. Det går raskere om en lager wifi hotspot med mobilen(ca 2-4mbit Onecall). Siste året jeg bruker ICE siden det er dyrere og tregere..
8 år siden av Morten
Ping : 3816ms Upload : 269 kb/s Download : 87 kb/s Hva pokker er det som skjer? Har ICE fullstendig gått over til å svindle kundene sine eller ???
8 år siden av Forbannet
Meget fornøyd etter at jeg byttet modem. Snitt på over 3 mb /s ned og 1,2 opp. Ice kunde på 4. året og sier meg førnøyd så langt. Ingen problem med fastnr. over IP heller...;-)
8 år siden av Paul Gjetrang
Hatt Ice siden 2009. Dessverre ingen annen mulighet her,men bor bare 7 km fra sender. Prøvd både ruter og div modem, antenne og maaange telefoner. Ice har blitt verre og verrre. Færre Gb enn før og hastigheten fremdeles my mindre enn det jeg betaler for. Etter å ha informert dem om at tilbudet deres er blitt dårligere med tiden, og at jeg lurer på hvor dette skal ende, synes de det er leit at jeg føler det slik. Det er da for faen ikke mine følelser det dreier seg om!! Derimot er det tall og fakta, og deres problemer med å holde det de lover!! Men nå merker jeg at jeg blir mer og mer misfornøyd og irritert! Anbefaler ingen å abbonnere på ICE. Gud gi meg et alternativ så jeg kan skjære meg løs!
8 år siden av Ram
Fullstendig ubrukelig mellom kl 1900 og 2300. Blir så kraftig provosert, skryter av utbygging og nye R90 modem. Skulle være tre ganger raskere med såkalt carrier 1,2 og 3 liksom. Hva i helvete er dette for noe!!? Juks og fanteri! Noen må jo foreta seg noe??
8 år siden av Per Ø
Fullstendig ubrukelig mellom kl 1900 og 2300. Blir så kraftig provosert, skryter av utbygging og nye R90 modem. Skulle være tre ganger raskere med såkalt carrier 1,2 og 3 liksom. Hva i helvete er dette for noe!!? Juks og fanteri! Noen må jo foreta seg noe??
8 år siden av Per Ø
Nedlastning på 1.25 opp 0.5, i Porsgrunn. Burde skamme dere ice.På tide å få justert opp litt for oss i telemark og nå syns jeg!!!!
8 år siden av jimmy
Målte når NED 634 Kb/s og OPP 972 Kb/s - Ping 155 ms. Hva kan man si om det? Jeg synes det er ubrukelig. -/Sverre
8 år siden av Sverre H. Storødegård
Inntil 13 samtidige PC-brukere på ICE D35 på hytta i sør-Norge 2011 fungerte meget bra - litt hakking på videoer men alle var fornøyd. 5-10 brukere vinter og påske 2012, nå med modem R90, gikk også bra selv til film og 9 Gb ble forbrukt. Har ekstra antenne og god signalstyrke. Har tidligere prøvd Telenor og Netcoms nett men med dårlig resultat - mistet 3G og gikk stadig over til Edge som er som sirup. Kommer til å beholde ICE som er topp for oss.
8 år siden av JS
Har byttet til R90 modemet for å få bedre hastighet. dette av ikke mye hjelp i da ICE har så dårlig kapasitet at jeg fortsattt ikke har mer enn 0,15mb/s når det er litt folk på hyttene på skeikampen. De helgene det ikke er folk på fjellet kommer jeg opp i ca 3,5 mb/s
8 år siden av GF
Tester nå ICE og R90 ruter. Er i Uvdal og opplever stusselige 102 kb/s ned og 139 kb/s opp. Har mobilt bredbånd fra Telenor via delt nett på Iphone 4 - den gir 3,85 mb/s ned og 2,37 mb/s opp. Dette er svært nedslående for ICE!!
8 år siden av Rune H
Hva skjer i Svandalen? 71 mb/s ned og 81 opp. Da går det fortere å kjøpe VG i butikken...
8 år siden av Bernt
Vi er veldig misfornøyd. Vi målte 89 på nedlastning og 399 på opplastning. Virker som om hastigheten blir satt ned på ICE i slutten av hver mnd. uansett om vi har vært hjemme å brukt nettet mye, eller om vi har vært bort reist og ikke brukt nettet i det hele tatt. Vi får ikke det vi betaler for, mest irriterende er det når de setter ned hastigheten selv om vi ikke har brukt kvota.
8 år siden av Nordland
Bestilt ice.net etter å se på deres kart som viste svært god dekning hos meg, og at ice.net sa at vi kunne sender alt tilbake innom 14 dager hvis vi er ikke fornøyd. Men, det var ingen dekning når vi prøvd det ut. Ice.net sent en ekstra antenne til oss, og det hjulpet ingen ting. Sent alt tilbake innom 14 dager. Fire uker senere så sent dem en regning til meg. Ringte til dem for å si at jeg hadde sent alt tilbake som dere sa jeg kunne innom 14 dager. De sa at jeg kunne kaste den regningen. For noen dager siden så fikk jeg en SMS fra dem for å si at vis jeg ikke betale regningen så får jeg purring på det. Ikke stole på ice.net kart og regner med at de kommer til å plage deg lenge etter du ha send tilbake utstyret.
8 år siden av Richard
Sitter mitt i Steinkjer sentrum har klar utsikt til senderen på Offenåsen, det er så elendig dekning at det ikke er brukbart til noe, kommer så vit in av og til !!!!!!
8 år siden av Harald
Målte 8,48 mb/s ned og 1,4 mb/s opp med ice sitt nye modem R90 i dag tidlig. I går kveld målte jeg 6 ned og 2 opp. Ikke dårlig det :)
8 år siden av Petter
Oslo, Carl Berners plass. 98 kbps ned, 1.5 mbps opp. Veldig misfornøyd, ubrukelig også som reservenett.
8 år siden av mf
Har hatt ice på landstedet i over ett år nå og det har funka veldig bra. Har testet jevnlig og hastigheten er ca 2,1 mb/sek.
8 år siden av Ice faen
Sitter midt i Skien og er særdeles sint på ICE og hastigheten. Jeg har tilnærmet fri sikt til Vealøssenderen og har kjøpt en kostbar antenne ICE mente jeg burde prøve. Bare tull. ICE må opplyse sine kunder her i regionen at de har en vare som kun egner seg til små e-poster. Og gi penger tilbake. De har for mange brukere i forhold til kapasitet på Vealøs og Høgenhei.De svarer ikke på mail. Dette er 7. mailen.
8 år siden av ove
Sitter ute på Trøndelagskysten, og skjønner ikke alle disse sure kommentarene. Lavere hastighet når grensa er nådd, det er noe vi vet når vi inngår avtalen. At hastigheten kan variere i perioder med mye belastning, sier seg også selv. Enkelte skriver her at de sitter i byen sin og har fri bane mot antenna, det er jo ikke ensbetydende med at hastigheten er større. I byene er det jo kanskje veldig mange som bruker akkurat denne antenna, og da blir den overbelastet. Har nå hatt Ice i noen år, starta med usb, som jeg syntes fungerte greit, i 2011 gikk jeg over til D35 routeren, og syntes at ting ble enda bedre. Hadde en snitthastighet på nedlasting på ca. 1,5 - 2, og opplasting på 0,6. Nå i januar har jeg faktisk vært oppe i 2,6. 24.januar fikk jeg den nye routeren, R90, og nå har det blitt skikkelig bra. De gangen jeg har målt har nedlasting ligget fra 4,5 og helt opp til 6,5Mb/s, og opplasting på 1,2-1,4 Mb/s. Jeg har ingen planer om å kutte ut Ice, for meg fungerer det veldig godt.
8 år siden av Stig Roar Hembre
Sitter midt i Trondheim nå med min nye Ice-router R90 som skal gi bedre hastigheter. Jammen funker det som gull, over 4MBit/s ned og nesten 2 ut :)
8 år siden av Jonas
ICE leverer ikke i det hele tatt det de lover. Har direkte innsyn til senderen, men klarer ikke få mer enn ca. 200kb nedlastning i Eidsvoll kommune. Dette er så utrolig langt unna det de lover. Bare tull, dessverre.
8 år siden av RayRay
Fantastisk opplevelse sammenlignet med satelitt oppkobling. Ligger normalt mellom 0,6 til 1,7 M.bit nedlasting. Prøver også Telenor sitt mobile bredband i samme området og samme tid, men de er ikke i nærheten her ute. Men klart de er raskere nærmere land. Takker for Ice jeg.
8 år siden av Torgeir Blø
Helt fantastisk smalbånd: 0,05Mbit nedlastings hastighet. GOOD BYE ICE!
8 år siden av oj
Betaler for ICE ofte kr 199,- pr mnd. Og der står det at 3000 nedlasting og 1800 opplasting. Men har målt nå i dag 3 ganger og gjennomsnittet er 1400 ned og 400 opp.. Hvorfor det ikke er noen leverandører som klarer å holde det de lover forundrer meg.. Men betalingen er ikke delt på 2 selv om hastigheten er nesten halvert stort sett hele tiden.. Hva med å redusere fakturaen tilsvarende.. da ville vel muligens reaksjonne blitt av annen art.. Inkasso og lignende ville nok ikke uteblitt.. Jeg betalte en faktura noen dager for sent og fikk 69 kr i straff for dettte på neste faktra for dette.. Nå skal jeg sjekke hastigheten og betale i prosent av redusert hastighet neste gang...
8 år siden av Hans Fosshagen
jeg skjønner ikke all denne negative omtalen, jeg har hatt ice i flere år, ligger somregel i overkant av 2 mb/s bor både i vestfold og agder, og fungerer like bra begge steder, jeg har ikke radio i bilen, og kjører p4 nettradio når jeg kjører fra øst til sør, mister signalet i de fleste tuneller, og når det er høye fjellsider på sidene, jeg har fått meg ice fra sverige nå som står i vestfold, for der er begrensninga 25 gb i måneden, den routeren jeg har i bilen skulle jeg si opp, men fikk da tilbud om 200 mb i måneden til 29 kroner, har brukt den flere dager nå, mye over grense, uten å få redusert hastighet. har også hatt med meg routeren både til danmark og sverige, og i skjærgården, fungerer kjempebra de fleste steder, har magnefot på taket for å få bra signal. jeg er kjempefornøyd med ice og kommer til å fortsette som kunde i lang tid.
8 år siden av A Groos
Jada. jeg har 0.09å 0.19 kult. Går å legger meg!!!
8 år siden av ole tobias
Sitter midt i porsgrunn komune og får faen ikke mer en 0,1 mbps. jeg er så forbanna at jeg kunne ringt purken for at ice stjeler penger fra oss.!! dette håper jeg virkelig ice idiotene leser å gjør noe med saken!!!
8 år siden av i hate ICE
Har hatt Ice fra første start da med abonnenment i Sverige , men har hytte i Norge hvor det ikke går med hverken telenor eller netcom . Så har hatt lite valg om man vil ha nett på hytta. Men nå får det være nok. Så på tv i ett par timer, da ble hastigheten satt ned til minimum. Og regninga gikk opp til maks. Kundeservice kan man ikke kalle service i hvertfall. De svarer kun til egen fordel uansett hva man henvender seg om. Nei nå skal Ice`en sies opp. Det er noe helt annet nå enn når de startet opp. Da var support og alt annet bra. Prisene det de lovet osv. Men man merker tydelig eierbyttet. Helt noe annet nå. Dårlig fart, dårlig service , alt i alt dårlig. Og helt tåpelig dette er samme selskap som driver i Norge og Sverige, jeg ba om å få overført mitt abonnement til Norge siden man kan da kjøpe ukeskvoter osv. Altså slippe å bet.månedsabonnement. Siden jeg bruker det stort sett bare på hytta, eller om vi er hjemmefra. Men nei det gikk ikke, poenget er jo at jeg har jo både router og modem , helt samme de bruker i Norge. Men da måtte jeg kjøpe alt på nytt. Hørt på maken for service? Så dette er nok siste måneden ja .
8 år siden av Morgan Jansson
Selger sa at isj.net ga 2 ukers prøvetid. Leverte dritten etter en uke, og fikk høre at de nektet å heve kjøpet fordi dattera hadde pint ned for mange biter. Vi kutta ICE på grunn av utrolig treghet, det gikk kjappere med Telnor på mobiltelefon. Skygg unna, de er like ille som SIBA
8 år siden av Bjørn Gravingen
Nei, dette fungerer ikke, har hatt det i ett år og det har vært problemer hele tiden med svært varierende hastighet. Selv med oransje lys på signal, har jeg nå 0.07 ned og 0.01 opp, slik har det vært et par uker. Selv enkle hjemmesider kan ta halvtimen å laste ned, som regel får jeg feilmelding om at siden ikke er tilgjengelig. Hold dere langt unna dette systemet.
8 år siden av John-Ludvik Jakobsen
STYR UNNA ICE DI LURER FOLK TRILLRUND MØKKA FIRMA
8 år siden av Fjell
Min erfaring med ice nett. Har begrenset hastighet nå pga forbruk over 6 gb. Dette er helt greit. hva som IKKE er greit er att min/vår hastighet er satt ned til 80kb! Denne hastigheten skal ligge på 200 kb. Jeg kan ikke logge inn på nettbank for å betale regninger, eller bruke ice nett til noe. Nette bare låser seg, pga den lave hastigheten. "bruker også opera turbo for å komprimere innhold" Dette hjelper heller ikke. Jeg bor langt ut i skogen, ice nett er min eneste mulighet til i net.Så er veldig ergelig at jeg må kjøre mange mil bare for å betale noen regninger i banken, når dette kunne blitt gjort på nett. "derfor jeg er kunde hos ice" Ja jeg kan kjøpe en 1gb kvote, for å få opp hastigheten igjen.Det er jeg ikke intr i, når jeg kan bruke nette noen lunde brukbart med 200kb begrensning som jeg skal ha. Har utendørs antenne med 68db signal styrke, så begrensningen ligger ikke der,eller pga andre brukere på nett. Får 80kb nedlastning uansett tid på døgnet. Denne 80kb nedlastings sperren vi har fått,er bevvist satt så lavt så vi blir tvunget til å måtte kjøpe kvote for å faktisk kunne bruke ice net!!! Har vært kunde av ice nett siden dem startet opp, har vært kunde av og på pga ellendig kunde service, Tegnet ett nytt abb med dem i sommer pga telenor nå har tatt over. Så håpet virkelig dem hadde skjerpet seg. Men NEI dette har bare om mulig blitt værre! Vi er altså tvunget til og måtte kjøpe en 1 gb kvote for 99 kr for og kunne bruke ice nett. står ikke opplyst noe sted om at hastigheten nå er satt så lavt at nette ikke kan brukes. Før var denne hastigheten 200kb. Kan ikke se at ice opplyser noe sted at ice net nå faktisk ikke kan brukes når hastigheten blir begrenset til max 80kb. Så kan ice svare på hvordan vi kan oppnå denne max hastigheten på 200kb som dem viser til? Jeg/vi er ikke intr i å bli tvunget til og kjøpe kvote pga ice nå har satt hastigheten så lavt at nette ikke virker! Forventer at ice gir oss
8 år siden av øyvind
ICE var bra når det var nytt for 3-4 år siden, lastet da ned ubegrenset, å konstant, men så bynte de me de de aldri skulle byne me, å det gikk noen år å så var de skikkli på tryne. Hviss du klarer å laste ned 6 Mb på en måned, blir du banna, det vill si så dårlig fart at du sitter å venter på startsiden. 25 giggabubb i sekundet. enkelte tjenester som å spille poker på nett blir da et rent tap prosjekt, for du blir for treg til å satse :) Skikkelig hælvetes fornøyd blir du, så hviss du vill være jævla sint, bestill ICE W-Lan altid til 299 mnd.
8 år siden av Ronny Nygård
ICE har nesten svart til forventningene - og de var vel ikke så store i utgangspunktet. På Finnskogen (Possåsen)får jeg max 1,6 Mb/s ved lite trafikk. I helgene kan det være så tregt som 0,3 Mb/s. I Trondheim - ikke så langt fra senderen får jeg max 2,5 Mb/s og tidvis mye mindre. Alt i alt en brukbar tilgang til nettet på et sted der det ikke finnes noen annen brukbar tilknytning og der jeg ellers er. Kunne ønske noen bedre kapasitet og noe høyere nedlastningsgrense.
8 år siden av Ole Martinsen
Har brukt ICE i Sirdal og i Hellvik, ligger på ca 1Mbit opp og ned. Har Wifi boksen.
9 år siden av Pål
Må bare beklage at ICE net ikke holder det de lover. Ble anbefalt dette av saksbehandler i Lefdal på Hamar. Kommer IKKE til å være kunde her lenger enn jeg må. Beklager dette :-(
9 år siden av Geir L.
Kjøpte Ice.net i Jan-11 og det var til tider brukbart men svært varierende og upålitelig. I sommerferien ble det enormt mye bedre. 1,1-1,3 ned og 0,2-0,3 opp. Da de 130 elevene på videregående kom tilbeke på skolen datt hastigheten til 0,2 ned konstant hele døgnet og 0,7 opp. Ser for meg at dette er et bevis på at elevene her bruker nettet til å laste ned bittorents ettersom opphastigheten er bra. Ingen vits i å rakke ned på Ice.net i dette fora for det er ingen der som leser hva vi sriver. Møkkaprodukt
9 år siden av ivhels
Har hatt ice i ca 1 år, og det fungerer ikke til daglig bruk. er jævlig ustabilt og som andre her sier så er kunde support som å snakke til en mur. Har også prøvd retningsantenne og dette hjalp heller ikke.....
9 år siden av Ståle
Ikke bare har ICE en båndbredde som som hører til modem/isdn- tiden. De såkalte kundebehandlerne er direkte frekk og lyver så det holder.De lover å rydde opp i eget rot men gjør det ikke. Ingenting fungerer som det skal, hverken båndbredde, "kundeservice eller fakturaavdelingen. Dette er et selskap en bør styre unna! Reiser endel og forholdene er like dårlig i Sverige og Danmark som i Norge. Jeg føler meg lurt og nå er tålmodigheten med lystløgnerne og lurendreierne i ICE over. Så jeg bytter til en seriøs aktør i disse dager.
9 år siden av Svein Grønnevik
Hastigheten på Ice har sakte men sikkert bare blitt dårligere. Jeg fikk retningsantenne og monterte denne. Fantastisk. Hastigheten steg fra 0,3 til 0,7, nei og nei. Nå orker jeg dttte ikke lenger. Får se meg om etter en annen leverandør, eller? Kanskje jeg skulle vente litt til så jeg blir den eneste kunden. Da skulle vel hastigheten stige. Hilsen tålmodig sjel.
9 år siden av Per i Hagen
Greit produkt - husk at dersom du overskrider den inkluderte kvoten på 6Gb faller farten til 0,1 Mbs. Du kan kjøpe nye kvoter. Dog er de svært dårlige til å bruke løsninger for å hjelpe kunder. Jeg er sjømann og mottok aldri den første regningen. Den andre kom dagen etter jeg reiste til sjøs og da jeg kom hjem var min første inkasso sak et faktum. Ingen SMS eller E-mail ble sendt om at betaling ikke var mottatt. Men reklame på E-mail- ja det klarte de.
9 år siden av JON
Et skikkelig møkka produkt dette her. Selv midt på natten er nedlasting stort sett alldri over 0,1 Mbs å jeg har hytte i et område som ifølge Ice skal ha svært god dekning. Farten er også blitt gradvis dårligere de 7 månedene jeg har hatt det i hus. Kommer til å si opp dette strakt 1 års binding er over. Anbefaler INGEN å kjøpe dette - å ringe support er også som å snakke til en betong mur...... Grrrrrrrrrrr
9 år siden av Rolfen
Hvis man bruker Ice utenfor tidene på døgnet det er høy trafikk, så får man ganske god hastighet. Nå når klokka er 06:50 har jeg 1.62mbps ned og 0.63mbps opp. Men når det blir kveld og det er mye trafikk på nettet daler hastigheten ned. så jeg er litt usikker enda om jeg skal leve med det slik eller om jeg skal gå tilbake til min ADSL-avtale
9 år siden av Børge Rødsjø
Hadde fra før vanlig ADSL abonnement på 1,8mbps fra en lokal leverandør, og trodde jeg skulle få bedre hastighet med ICE. Jeg har fri sikt til antennen på Tyholttornet i Trondheim, og likte alle mulighetene man har med ICE og D35 routeren. Ice har også profesjonell og fin hjemmeside, og bestilling og kundeservice har vært veldig kjapt og bra. Har derfor hatt et godt inntrykk av de så langt. Men... Fikk routeren i dag, koblet opp og er meget skuffet over hastigheten. Testet med ITavisens bredbåndsguide og fikk 0,33mbps ned og 0,31mbps opp. Med ADSL abonnementet har jeg nesten opp mot 1,8mbps... Jeg kommer sannsynligvis til å bruke angreretten på dette kjøpet... Mange gode kommentarer her, og det er forståelig at båndbredden går ned per bruker når det er så mange brukere per antenne. Selv om det er full dekning har man dårlig båndbredde. Dette stod det ikke noe om på hjemmesidene når jeg bestilte! Jeg bestilte i god tro om at jeg kom til å få opp mot 3,1mbps (teoretisk), så jeg hadde forventet noe omkring 2mbps. Men neida. Synes Ice burde informert bedre når det er slik det er!
9 år siden av Børge Rødsjø
0.26 Mb/s er ikke bra, bytter til telenor idag
9 år siden av kjell
Fikk ICE idag, og det blir kastet på havet i morra, går til telenor og handler istedefør, dette er bare dritt hele greian, og så er man så heldig og ikke få det levert inn,hurra
9 år siden av Kjell
Sitter på Nordre Jarlsberg ved Sande i Vestfold og tester ICE sin D35 ruter med ekstra eksterne antenner. 0,6 MB både opp og ned kl. 23:10. Har også brukt ICE sitt D50 modem på østkysten i Sverige og vestkysten i Danmark inkludert Kattegat og Skagerak i sommer. Er veldig skuffet over både dekning og hastighet. I de fleste tilfellene hvor jeg hadde bruk for Internett var det ikke engang dekning i Sverige og Danmark og der hvor det var dekning, var hastigheten vanligvis dårlig. Tenkte jeg skulle prøve ICE i Skandinavia siden Telenor har noe aldeles sinnsyke priser på mobilt bredbånd utenfor Norge, men har altså blitt skuffet. Sjekket også hastigheten på Telenor mobilt bredbånd her på Sande og det viste 3,3 MB ned og 2,7 MB opp. Hadde det ikke vært for Telenors vannvittige prising utenfor Norge, hadde jeg ikke engang "luktet" på ICE.
9 år siden av Roy
Jeg har hat ice net i snart 3 år. Har utrulig dårlighastighet. Så for ca 1 måned siden kjøpte min far ice.net. Samme ruteren som jeg har. Så jeg kjørte en enkel test plaserte begge ruterne på samme sted. koblet til med kabel og kjørte test på mitt modem.. 0.21 Mb/s OPPLASTING 0.75 Mb/s Nedlasting. På min fars havnet jeg på 0,70 Mb/s OPPLASTING og 1.5 Mb/s Nedlasting. Litt rart, sjekket for sikkerhets skyld at ingen av modemene var gått over 6Gb måndelige.. Vil si jeg er missfornøyd.
9 år siden av Joachim
Ice leverer ikke som de lover helt på trynet har vært privatkuned før nå har vi overført dette til firma men dette er fullstendig ubrukelig 0,10 mb/s hvem kan leve dette.
9 år siden av Robert Berg
Opplever det samme som flere her rapporterer - at hastigheten på nettet til Ice har sunket i takt med at kundemassen deres har økt, til tross for oppskrytte "oppgraderinger" underveis. (Har hatt Ice siden høsten -07.) Kapasiteten i nettet her er totalt sprengt på ettermiddagstid/kveld, samt helger og fridager. Skal man se web-tv e.l. må dette gjøres nattestid. Dette er et alt for dårlig tilbud til oss kunder anno 2011, og jeg anbefaler det ikke til noen. (Evt. med unntak av de som er i samme situasjon som meg, så uheldige å ikke ha andre bredbåndsleverandører der de bor...) Tror litt konkurranse om oss "distriktskunder" hadde gjort seg, så til alle potensielle tilbydere: COOOOME ON!!! ;)
9 år siden av Østlending
Har som mange andre campingvogn og hadde behov for internet her. Hadde tidligere Netcom Connect, men måtte skrote dette pga radio skygge der vogna sto (og Netcom ikke klarte å skaffe utstyr med ekstern antenne). Ja jeg prøvde nesten alt for å slippe å bytte (jordplan, høytmontering, utvendig, grytelokk, jernplate til magnet mm) Kjøpte inn Telio sin D35 router og fikk en mere stabil nettforbindelse (selv uten ekstern antenne og inne i et Faradaybur som ei campingvogn egentlig er). Senere kjøpte jeg båtantennen (rundtstrålende pisk) og monterte i antenne masta på campingvogna for å forbedre sambandet mitt. Når jeg ikke belaster nettforbindelsen fullt ut, så fungerer forøvrig også Telio sin VoIP telefoni løsning ok på dette sambandet. Jeg står ca 1 km fra base stasjonen i et medium radio trafikk belastet område.
9 år siden av Arngor
Har brukt Ice i et halvt års tid og har samme inntrykk som de fleste andre kommentatorene her: varierer mellom dårlig og svært dårlig hastighet i tettbefolkede områder. Har aldri målt over 0.8 mb/s, får som regel mindre enn halvparten av det, og får ofte tidsavbrud, f.eks. i nettbanken. På Røros fungerer det bedre - sommer og vinter. I tillegg er det utrolig irriterende å møte en nedlatende kundeservice hos Ice som synes å ha en rekke standardsvar som de hiver ut uansett hva det står i kundens tilbakemelding.
9 år siden av Terje
Pussig å lese alle disse negative kommentarene. Har ICE på 4. året. Sitter i kraftig regnvær ute i Aust-Agders skjærgård og ser på video-snutter, etc fra VG, bruker Skype og har fine resultater, f eks sammneliknet med kona som prøver å lese epost via telenors trådløst.
9 år siden av Fornøyd kunde
FIkk ICE i dag, har satt det inn i bilen og kjører litt rundt og tester. Ligger på 1.5MB - så absolutt greit!
9 år siden av TomR
ser nesten bare misfornøyde kunder her,jeg er enda en...nå får dere ta hintet ICE... dere kommer til å lande på ræva om dette fortsetter!
9 år siden av vidar jenssen
Pendler Moss - Oslo m/tog. Snakket med ICE før jeg bestilte, de forsikret at det var god dekning. Jeg opplever det som svært dårlig... Glad for at det kommer WIFI på toget nå, siden ICE er ubruklig på denne strekningen. Bruker også (prøver iallefall) ICE på Koster utenfor Strømstad. Helt ubrukelig innendørs, men når jeg går opp på en liten høyde kan jeg iallefall lese nettaviser og e-mail... for dårlig.. bytter ut så snart jeg finner alternativ... S K U F F E T!
9 år siden av Pendler
Har hatt icenett nå i 1 mnd å i henhold til dem hadde de utmerket dekning i mitt området som eneste levrandør. Jeg bor litt opp på fjellet å verken telenor eller fjellnett/eidsiva kunne levere, men her kan dere se hastigheten min :D Nedlasting 0,11 og opplasting 0,01 haha erre rart jeg sjelden får opna en side med dette nettet..Å dette skal en betale for..Sku ikke vært lov!!
9 år siden av Ole
Jeg har hatt ICE. siden 2008 og det har fungrt bra, litt opp og ned på hastigheten. Da de byttet ut senderutstyret fikk jeg større hastighet ned, men når kvelden kommer detter den ned fra /- 2mb/s til 0,30 mb/s og det er vel overbelastning av nettet som da burde vært bedre utbygd.
9 år siden av Kristen B
Sitter å ser på ICE antenna i Oslo. Den er 400 meter unna. Ble anbefalt rettningsantenne. Kommer aldri mer opp enn 0,7MB selv med antennen. GOOD BYE ICE.
9 år siden av Bjørn
0.20 Mb/s, er det mulig? Noen ganger, ved månedskifte. kan det hende att nettet lever det som loves. MEN, det tar ikke lange tiden før det synker ned igjen. Vill man se en liten snutt på youtube som varer i 3 minutter, må man ihvertfall vente 7 minutter. fml. Enhver leverandør vil levere bedre nett en ICE. indeed.
9 år siden av jau
Ikke værst, 1.87Mb/s,,, bedre enn hva ICE selv sier,,, og det i Borås, sverige,,,
9 år siden av Thomas
Ikke værst, 1.87Mb/s,,, bedre enn hva ICE selv sier,,, og det i Borås, sverige,,,
9 år siden av Thomas
Nettet mitt fungerte helt fint de første to årene... De siste 6mnd har derimot hastigheten falt fra 1,0-13,3 mbps, til 0,2, hvor det nå ligger konstant... merkelig er hastigheten opp økt fra 0,2 til 0,5 mbps... Tror nok de har solgt seg litt for vidt ja, uten å øke båndbredden... Synd, siden Ice er det eneste nettet som går an å bruke hvor jeg bor
9 år siden av Dag Arne Hansen
0,02/mb/s nedlasting og 0,01 opplasting - Dette virker rett og slett ikke !!
9 år siden av Henrik
har hatt ice i et år nå og har aldri hatt bedre enn 0,5mb ice er noe piss klarer jo knapt å laste startsiden med 0,05mb
9 år siden av jann
Fikk modemet 9. juli, å hadde med en gang problmer med å koble opp. Hva skjer? Joda det "enkleste systemet på markede, når det gjelder mobil brebånd" klarer ikke min PC å koble seg opp mot. Det gjør heller ikke min samboers laptop som tidligere har fungert perfekt på normale trådløse nettverk fra andre leverandører. Ja dette er en leverandør du bare MÅ bruke! Eller kanskje ikke. Skygg banen. Jeg er 256 meter unna senderen dems, og har nedlasting på 0,17 Mpbs! Gleder meg til å få noen annet, for fytti katta å dette stinker! Må vel vente noen timer før jeg får lagt inn denne kommentaren også tipper jeg!
9 år siden av Robin
Fikk modemet 9. juli, å hadde med en gang problmer med å koble opp. Hva skjer? Joda det "enkleste systemet på markede, når det gjelder mobil brebånd" klarer ikke min PC å koble seg opp mot. Det gjør heller ikke min samboers laptop som tidligere har fungert perfekt på normale trådløse nettverk fra andre leverandører. Ja dette er en leverandør du bare MÅ bruke! Eller kanskje ikke. Skygg banen. Jeg er 256 meter unna senderen dems, og har nedlasting på 0,17 Mpbs! Gleder meg til å få noen annet, for fytti katta å dette stinker! Må vel vente noen timer før jeg får lagt inn denne kommentaren også tipper jeg!
9 år siden av Robin
Ice fungerte bra i fjor og forfjor sommer fra Tjøme. I år har det vært elendig. Har nå kjøpt og montert opp retningsantenne i håp om at det skulle hjelpe. Den er stilt inn iht. dekningskart. Måler mellom 0,03 og 0,10 i opplastning. Helt ubrukelig!!!
9 år siden av KFR
Veldig skuffet over ice.net som leverer 0.14Mb/s i område med "svært god dekning" (Røsneskilen ved Halden), Se resultatet mitt her: http://t.co/SbXru1K
9 år siden av Guro
var bra før men siste halve året er det blitt dårlig.0.06 Mb/s er siste måling og jeg har ny ipadresse på modemet i dag. blir det saktere enn dette så tror jeg må sette på varsling når jeg får opp en ny side så en kan gjøre noe annet i mellomtiden
9 år siden av kjell
Jeg har vært ICE-kunde i mange år.De første årene var jeg godt fornøyd med hastigheten som lå mellom 1 og 1,4 Mbit/s download. ICE har i det siste hatt mere fokus på å skaffe nye kunder enn å ta vare på de eksisterende. Resultat= For mange brukere i forhold til båndbredde.Utbytting av utstyr har kun ført til økt stabilitet,og ingen bedring av kapasitet. Er nå nede i 300-400 Kbit/s.Signalstyrke er som før,Sterk. Ser nå etter andre alternativer/leverandører.
9 år siden av Stig
har brukt ice i mange år men det fungerer ikke til det dem lover har en gjennomsnitt på ca 300mb ned å 400 mb opp det virker som for meg at ice er mere opptatt av å selge enn at dem har fornøyde kunder har testet mobiltbredbånd nå med godt resultat så jeg skifter til dem nå. utvendig antenne har ingen virkning.
9 år siden av oddgeir
Har testet flere ganger her på hytta i Østfold. Ned 120 - 160 kB/s og opp 180 kb/s. Dette holder ikke går tilbake til ADSL fra Telenor. De tilbyr nå å fryse abonnementet i vintertiden uten kostnad! Jeg har linje til hytta.
9 år siden av Per
Er det noen som har erfaring med bruk av ekstern antenne på D35 modemet til Ice. Jeg har bra signal, men dårlig hastighet og lurer på om en ekstern antenne vil hjelpe på dette
9 år siden av Oddbjørn
Med et unntak (fredag kveld) har vi nå hele helgen ligget over 1Mb/s med og 0.2 Mb/s opp. La oss håpe det holder seg der gjennom sommeren. Pinse neste helg blir neste test.
9 år siden av LarsE
Situasjonen endret seg for i dag morges fra 0.0.. opp/ned gikk vi til 0.7-0.9 ned og 0.11 opp. Skulle vært interesant å vite hva som er endret og hvor lenge dette vil vare.
9 år siden av LarsE
bruker ICE på Lyngør for å arbeide mot kunder på Citrix. Sommeren 2010 gikk fra ok til uakseptabelt i ferien. Oppgraderte høsten 2010 og fikk bra resultat. I år er vi nede på 0.17 MB/s ned og 0.16 Mb/s opp. Det føles som ISDN var, men er vel litt bedre. Web sider kommer raskere opp på IPhone4 så ICE blir nok bare uke abonnement snart. (For fjellet hvor det har vært ok).
9 år siden av LarsE
Nettet til ICE er overbelastet store deler av døgnet uten at de vil inrømme det. De skylder konsekvent på "brukerfeil". Dette er et selskap som ikke leverer det de lover og som ikke kan nås på epost.
9 år siden av Dag langerud
jeg syntes at ice er u stabildt
9 år siden av Sveinung Pettersen
Kan hende det kajagu som kun tør å stå frem med nic. Men det er merkelig at det er høy trafikk bortimot hele landet og til alle døgnets tider da. Har hatt ICE i ca. 3 år og føler at jeg snakker av erfaring, har også 3G fra Telenor og har aldeles ikke det problemet der. Hvis problemet er høy trafikk så er det et problem systemet takler det ikke, konklusjon gjør noe med det!!!!
9 år siden av Mats Ove
Dritt er noe som kommer ut av endetarmen til Mats Ove og Frank. Ice er et velfungerende system, men blir påvirket av høy trafikk i nettet. Jeg har brukt ICE både i næringsvirksomhet og privat i fem år, og etter utstyroppgraderingen høsten 2010 fungerer utstyret greitt.
9 år siden av kajagu
Helt enig med Frank ICE er no dritt varierer fra siden kan ikke vises pga tidsavbrudd til MAX 0.70 Mb/s hvis det har en god dag.
9 år siden av Mats Ove
ICE ER RETT OG SLETT NOE DRITT! Går raskere å laste ned og opp sider via 3G på Iphone!
9 år siden av FRANK
Hadde Telenor på hytta før. Fikk mye bedre bredbånd med Ice. Litt variasjon på hastigheten, men ellers bra.
9 år siden av Torgeir Jacobsen
Jeg vurderer også å kjøpe meg bobil nå, da skal jeg også kjøpe ICE, så vi kan bli Wlan Brothers on the Road!!
9 år siden av Toralf
Bruker ICE i bobilen. Også til IP-telefon.Fungerer utmerket i Sverige, men dårlig i Nord-Norge. Meget bra sør for Saltfjellet. Godt fornøyd.
9 år siden av Batte
Bruker ICE når jeg er ute og reiser. Det fungerer, men det er treigt treigt treigt noen steder i landet!
9 år siden av Anders P.
Chess
Easynet
min leverandør er NextNet. Jeg anbefaler absolutt ikke at du blir kunde der. *USTABILT *DÅRLIG KUNDESERVICE/KUNDEBEHANDLIG
8 år siden av KRO

Bredbåndstest.no © 2011 Stortorvet 10, 0155 Oslo.

Følg bredbåndstest på FacebookFølg Bredbåndstest på Twitter

Feedback

Penger online: lannorge.com;https://xxl-macho.com/rock-erect.html